Home Greek News Πάνω από 2 εκατομμύρια ανώνυμες χρεωστικές κάρτες αξίας 1,55 δισ. ευρώ μοιράστηκαν σε μετανάστες

Πάνω από 2 εκατομμύρια ανώνυμες χρεωστικές κάρτες αξίας 1,55 δισ. ευρώ μοιράστηκαν σε μετανάστες

by _
0 comment 192 views

Πάνω από 2 εκατομμύρια ανώνυμες χρεωστικές κάρτες αξίας 1,55 δισ. ευρώ μοιράστηκαν σε μετανάστες

Πάνω από 2 εκατομμύρια μετανάστες έλαβαν ανώνυμες χρεωστικές κάρτες αξίας 1,55 δισεκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με την Ουγγρική κυβέρνηση.

«Πάνω από δύο εκατομμύρια μετανάστες έλαβαν ανώνυμες χρεωστικές κάρτες. Έτσι, ξοδεύτηκε 1,55 δισ.ευρώ» δήλωσε ο Gyorgy Bakondi, επικεφαλής σύμβουλος ασφαλείας του Πρωθυπουργού της Ουγγαρίας σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Μ1.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Ουγγρικής Κυβέρνησης KORMANY, ο Bakondi είπε πως οι κάρτες είναι παράνομες, επειδή οι Ευρωπαίοι πολίτες δεν μπορούν να κατέχουν ανώνυμες τραπεζικές κάρτες που να μην ελέγχονται και δεν έγινε καμία διαδικασία δημόσιων συμβάσεων για την έκδοσή τους

«Η λύση αυτή, που δεν έτυχε επεξεργασίας και είναι παράνομη, αποτελεί μέρος της προσπάθειας που καταβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση να νομιμοποιήσει την παράνομη μετανάστευση, χορηγώντας την visa του μετανάστη και την δημιουργία νόμιμων οδών μετανάστευσης, δημιουργώντας μεγάλο κίνδυνο ασφάλειας, στο σύστημα υγείας, με συνέπειες στην οικονομία και τον πολιτισμό για τους Ούγγρους και τους Ευρωπαίους πολίτες» είπε ο σύμβουλος ασφαλείας της Ουγγρικής κυβέρνησης.

Κατά την άποψη του Gyorgy Bakondi, η ΕΕ δεν επιθυμεί να σταματήσει την παράνομη μετανάστευση, αλλά να την νομιμοποιήσει.

«Όμως, η Ουγγαρία δεν συμφωνεί με αυτό. Η θέση της Ουγγαρίας είναι πως το πρόβλημα δεν πρέπει να εισαχθεί στην Ευρώπη, αλλά αντίθετα, πρέπει να παραχθεί βοήθεια ώστε το πρόβλημα να λυθεί στην ρίζα του» τόνισε ο Gyorgy Bakondi.

Ο Gyorgy Bakondi πρόσθεσε πως ο καλός καιρός έχει οδηγήσει στην αύξηση του αριθμού των μεταναστών που ακολουθούν την Βαλκανική οδό.

Αναπαραγωγή του άρθρου μπορεί να γίνει μόνο με ξεκάθαρη αναφορά στην πηγή CosmoStatus και χρήση live link.

Διαβάστε επίσης:
Μήπως η ΕΕ προωθεί τη μαζική μετανάστευση;

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr