Home Greek News ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ!

by _
0 comment 339 views

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ–

Φίλες και φίλοι, αποφάσισα να κατέλθω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Γλυφάδας με την δημοτική παράταξη “Η Γλυφάδα Μπροστά” του φίλου και συναδέλφου Τάσου Γκουριώτη γιατί έκρινα ότι μπορεί να φέρει στην όμορφη Γλυφάδα, την πρωτεύουσα της Νότιας Αττικής, αυτό που  χρειάζεται: Αποτελεσματική Διοίκηση, Καθαριότητα και Ασφάλεια στην περιοχή.

Ο Τάσος και η αφοσίωσή του για τη Πατρίδα του ήρθαν στο “προσκήνιο” όταν η Πατρίδα μας διοργάνωσε τους πιο επιτυχημένους Ολυμπιακούς Αγώνες στην ιστορία του Ολυμπισμού. Είναι εκ των βασικών υπευθύνων της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων και αντιμετώπισης τρομοκρατικών κινδύνων των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004! Απέδειξε ότι μπορεί να αναλάβει δύσκολες αποστολές και να τις φέρει εις πέρας με επιτυχία. Τον Τάσο τον γνωρίζω επαγγελματικά ως έναν εκ των πλέον επιτυχημένων δημοσιογράφων και αναλυτών γεωπολιτικής στην Ελλάδα με πολλές και σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Ο Τάσος έχει την ικανότητα και τη δυνατότητα να φέρει τη Γλυφάδα στη θέση που της αξίζει. Να γίνει ο καλύτερος Δήμος της Αττικής, μια πόλη φιλική στους Δημότες της αλλά και στους επισκέπτες της. Προσωπικά θα ήθελα να μεταφέρω τις εμπειρίες μου από την δεύτερη Πατρίδα μου την Αμερική και με όλες τις δυνάμεις μου να συμβάλω ώστε η όμορφη Γλυφάδα μας να πάει μπροστά και να καταλάβει τη θέση που της αξίζει. Είμαι σίγουρος  ότι  μέσα από το πρόγραμμα της παράταξης μας «Η Γλυφάδα Μπροστά» αυτό θα γίνει πράξη. Υπάρχει όραμα  και θέληση για την υλοποίησή του προγράμματός μας.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr