Home Greek News Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη ο αδελφοκτόνος που κατέσφαξε την 53χρονη δασκάλα

Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη ο αδελφοκτόνος που κατέσφαξε την 53χρονη δασκάλα

by _
0 comment 112 views

Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη ο αδελφοκτόνος που κατέσφαξε την 53χρονη δασκάλα

Χειροπέδες στον άνδρα που σκότωσε την αδερφή του στο Παλαιό Φάληρο. Τον “τσάκωσαν” στο σπίτι του στην Καλλιθέα όπου… επέστρεψε. Είχε κατασφάξει την αδερφή του μέσα στη μέση του δρόμου.

Συνελήφθη τελικά στην Καλλιθέα ο 56χρονος που την Πέμπτη (02.05.2019) κετέσφαξε μέσα στη μέση του δρόμου την 53χρονη αδερφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας επέστρεψε στο σπίτι του στην Καλλιθέα, καθώς πίστευε πως οι αστυνομικοί είχαν χάσει τα ίχνη του.

Ωστόσο έκανε λάθος, αφού οι άνδρες της ΕΛΑΣ βρίσκονταν στην περιοχή και παρακολουθούσαν διακριτικά την πολυκατοικία. Έτσι λοιπόν κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως «την έσερνε στο πεζοδρόμιο από τα μαλλιά και στην συνέχεια την έριξε κάτω και άρχισε να την χτυπά στην πλάτη. Μετά καταλάβαμε ότι την μαχαίρωνε, μόλις είδαμε τα αίματα».

«Την έσερνε και την μαχαίρωνε»
Κι όλα αυτά ενώ ο δράστης και αδελφός του θύματος έχει εξαφανιστεί και πλέον καταζητείται από τις Αρχές.

Αστυνομικοί τις Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του δράστη, όπου και ανακάλυψαν δυο μαχαίρια τύπου «πεταλούδα» κι ένα αεροβόλο πιστόλι.

Είχε αλλάξει σπίτι!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, ο αδελφός του θύματος πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα τα οποία τα τελευταία χρόνια είχαν ενταθεί, καθώς η αδελφή του είχε φύγει από το πατρικό τους στην Καλλιθέα, διότι δεν μπορούσε να αντέξει άλλο την ζοφερή κατάσταση που είχε δημιουργηθεί, λόγο των προβλημάτων που προκαλούσε συχνά ο 50χρονος.

Λόγω λοιπόν αυτής της κατάστασης και επειδή η άτυχη γυναίκα είχε μετατεθεί σε σχολείο στο Παλαιό Φάληρο, έφυγε από το πατρικό τους σπίτι στην Καλλιθέα και μετακόμισε στην οδό Τρίτωνος.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr