Home Greek News Η υπόθεση «Πυθία» καταδεικνύει πως οι Αμερικανοί είναι πίσω από τις φωτιές στην Ελλάδα εδώ και ΧΡΟΝΙΑ!!!

Η υπόθεση «Πυθία» καταδεικνύει πως οι Αμερικανοί είναι πίσω από τις φωτιές στην Ελλάδα εδώ και ΧΡΟΝΙΑ!!!

by _
0 comment 377 views

Η υπόθεση «Πυθία» καταδεικνύει και επιβεβαιώνει πως οι Αμερικανοί είναι πίσω από τις φωτιές στην Ελλάδα εδώ και ΧΡΟΝΙΑ!!!

Κρύβουν όμως…ΣΗΜΕΡΑ το ρόλο των Αμερικανών στις φωτιές στην Ελλάδα το 2018 ο Τσίπρας κι ο Πάνος Καμμένος;;; Ω ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ….

Στο άρθρο «Ασύμμετρος πόλεμος» του kontranews.gr (εδώ το λινκ) στις 25/07/2018, δύο μέρες δηλαδή μετά τις φωτιές στην Ελλάδα, διαβάζουμε τα εξής συγκλονιστικά τόσο για το ρόλο που έχουν διαχρονικά παίξει οι Αμερικανοί στις φωτιές στην Ελλάδα όσο και για το τι πραγματικά εννοούσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ οπότε, την επομένην των φωτιών της 23ης Ιουλίου του 2018, αναφέρθηκε σε…«ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ»… 


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες/Καλιφόρνια | 05 Μάιου 2019 | 17:48μμ (ὠρα Λος Άντζελες) | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ξένισε ο όρος «ασύμμετρη απειλή» που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός, για να περιγράψει την ανείπωτη εθνική τραγωδία.

Ο όρος παραπέμπει σε ένα είδος ανορθόδοξου πολέμου, που διεξάγεται με μη συμβατικά μέσα και χωρίς υποχρέωση τήρησης οποιουδήποτε κανόνα. Σύμφωνα με τη «Βικιπαίδεια», ο όρος καθιερώθηκε από στρατιωτικούς αναλυτές και περιέχεται στα σενάρια εθνικών και νατοϊκών ασκήσεων, αλλά χρησιμοποιείται και στη σύνταξη ειδικών μέτρων ασφαλείας. Σε αυτό το εύρος, όπως το περιγράψαμε, ακόμη και αν δεν προκύψει κάτι άλλο, πέρα από την ασυνήθη ένταση του φυσικού φαινομένου, η έκταση των καταστροφών, αλλά και το μέγεθος των ανθρώπινων απωλειών, παραπέμπουν σε ένα είδος, έστω σε ευρεία έννοια, «ακήρυχτου» πολέμου. Τούτο, άλλωστε, επικυρώνεται από την ενεργό εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων, όχι μόνο με τη συμμετοχή στρατιωτικών μέσων, αλλά και την επιστράτευση των αεροσκαφών drones, καθώς και τη διενέργεια μικτών περιπολιών. Ότι ακριβώς συνέβη και εκείνο το τρομερό καλοκαίρι του 2007, όπου είχαμε και μετάβαση του ίδιου του τότε πρωθυπουργού, στο Πεντάγωνο, με στρατιωτική περιβολή. Οι έκδηλες ομοιότητες, του τότε με το τώρα, που αναγνωρίζονται σχεδόν από όλους, καταδεικνύουν πόσο αβασάνιστη και άστοχη ήταν η κριτική σε αντίστοιχες αναφορές, που είχαν γίνει και τότε, από κάποιους αυτόκλητους «θεματοφύλακες» του «ορθού λόγου». Εφτασαν στο σημείο να λοιδορήσουν ακόμη και τους δικαστές, που έκριναν ότι οι πυρκαγιές του 2007, εντάσσονταν στο «σχέδιο Πυθία». Για να μην αναφερθούμε στο τι υπέστη ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης, όταν αναφέρθηκαν στο «στρατηγό άνεμο». Κι όμως, οι ίδιοι άνθρωποι, ανερυθρίαστα, αναγνωρίζουν ότι η ένταση, αλλά και η μεταβαλλόμενη διεύθυνση του ανέμου, αποτέλεσε τον κύριο παράγοντα, για την τρομακτική εξάπλωση της φωτιάς, με τα τραγικά αποτελέσματα. Ετσι κι αλλιώς, στους συγκεκριμένους ανθρώπους ταιριάζει «γάντι» ο στίχος του Διονύση Σαββόπουλου, για εκείνον που αισθάνεται «άσχημος παπαγάλος». …

Αλλωστε, πέρα από τις ομοιότητες, υπάρχουν και κρίσιμες διαφορές, που επιβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή στις όποιες αναφορές, πολύ περισσότερο στην εκ του προχείρου κριτική, από αυτόκλητους ειδικούς, πριν καν έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα, για το μέγεθος της καταστροφής. Σημειώνουμε ενδεικτικά, ότι τότε, υπήρχαν παράγοντες, όπως η παρατεταμένη ξηρασία και οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες, που οδήγησαν σε μεγάλη χρονική διάρκεια και γεωγραφική διασπορά των πυρκαγιών.

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί στο άρθρο «Εν όψει των φωτιών του 2018. πώς πήγαν να «κάψουν» τον Καραμανλή το καλοκαίρι του….2007», αναφέρονται τα εξής επιβεβαιωτικά των ανωτέρω…

Εγκλημα» πολιτικό, με στόχο την κυβέρνηση Καραμανλή, καταγγέλλουν δύο άνθρωποι που έζησαν από πολύ κοντά τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2007. Οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιωάννης Σταμούλης και Νικόλαος Διαμαντής μέσα από το βιβλίο τους, που κυκλοφόρησε για τη σκοτεινή εκείνη περίοδο, παραθέτουν συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία συνδέουν τις φωτιές με την επιχείρηση ανατροπής του Κώστα Καραμανλή.

Από μόνος του, άλλωστε, ο τίτλος του βιβλίου «Οι Ασύμμετρες Πυρκαγιές του 2007 στην Ελλάδα» (εκδόσεις Αλεξίπυρο) παραπέμπει σε αφύσικα γεγονότα και ενώ ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει ακόμα και σήμερα, μία δεκαετία μετά, τις αιτίες και τους δράστες των πυρκαγιών εκείνων. Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, όταν αμφότεροι κατείχαν σημαντικές θέσεις στην υπηρεσία τους και επικαλούμενοι αρκετά αποκαλυπτικά δημοσιεύματα της «δημοκρατίας», σημειώνουν ότι «ο χαρακτήρας των εμπρησμών αυτών ξεπέρασε το σύνηθες, συγκρότησε μια στρατηγική εγκληματικής δράσης λαμβάνοντας το αντικειμενικό κριτήριο του πολιτικού εγκλήματος»….

«Η κυβέρνηση Καραμανλή είχε θεωρήσει, προγενέστερα των πυρκαγιών, ότι θα ήταν προς το συμφέρον της χώρας η σύναψη μιας σειράς συμφωνιών με τη Ρωσία, και προσανατόλισε την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησής του και της χώρας προς την κατεύθυνση αυτήν. Οι επερχόμενες συμφωνίες, για τη διέλευση των ενεργειακών αγωγών και τη διαχείριση της ενέργειας, κυρίως θα λάμβαναν χώρα τη χρονική περίοδο της θητείας της επόμενης κυβέρνησης, η οποία θα έβγαινε από τις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου».

«Οταν αυτές βγήκαν στη δημοσιότητα και έγιναν γνωστές οι προθέσεις της τότε κυβέρνησης, πραγματικά ενόχλησαν πολλούς» σημειώνουν οι συγγραφείς και συνεχίζουν: «Επιπλέον, ο Καραμανλής είχε εξοργίσει τις ΗΠΑ και με τις συνεχείς αρνήσεις του σε θέματα εξωτερικής πολιτικής. Από το “όχι” στο Βουκουρέστι για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ μέχρι την άρνησή του να κάνει δήλωση κατά της Ρωσίας, όταν ξέσπασε ο πόλεμος στη Γεωργία, ο κ. Καραμανλής έδειχνε να απομακρύνεται συνεχώς από τους Αμερικανούς, οι οποίοι μάλιστα τον είδαν να παραγγέλνει 450 άρματα μάχης από τους Ρώσους και να συναντιέται οκτώ φορές με τον Πούτιν. Οταν δε αποφάσισε να προχωρήσει τη συνεργασία στον ενεργειακό τομέα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν φέρεται να τον προειδοποίησε για τις επιθέσεις που σίγουρα θα δεχόταν».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ >> https://greeknewsondemand.com

Εν όψει των παραπάνω αποκαλύψεων για τις ασύμμετρες απειλές που αντιμετώπιζε τότε η κυβέρνηση Καραμανλή, είναι βέβαιο ότι αυτά που είχε πει ο εκρπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης, Δημήτρης Τζανακόπουλος, στις 24 Ιουλίου του 2018, περι «ασύμμετρων απειλών» κτλ., σε σχέση με τις φωτιές, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ούτε δικαιολογίες ούτε «θεωρίες» ΚΑΜΙΑΣ «συνωμοσίας», αλλά η…ΠΙΚΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που τόσο…ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ αρνείται ακόμη να μας ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ η κυβέρνηση Τσίπρα για ευνόητους λόγους: ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ…ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!

Όμως, εμείς εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» ΔΕΝ δίνουμε ΚΑΜΙΑ δικαιολογία σε αυτήν την προδοτική ανθελληνική κυβέρνηση για απολύτως…ΤΙ-ΠΟ-ΤΕ, ιδαίτερα όσον αφορά τις φωτιές του 2018! Διαβάστε επίσης το χθεσινό μας άρθρο με τίτλο «Κρύβουν το ρόλο των Αμερικανών στις φωτιές στην Ελλάδα το 2018 ο Τσίπρας κι ο Πάνος Καμμένος;;;» και θα καταλάβετε διοτί εκεί μπαίνουμε σε απίστευτες λεπτομέριες τόσο για το ρόλο των Αμερικανών στις φωτιές στην Ελλάδα όσο και την…ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ αυτών από πλευράς της ελληνικής κυβέρνησης. Το άρθρο αυτό επικεντρώνεται στα όπλα…ΛΈΙΖΕΡ (ή όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας) των ΗΠΑ που πως αυτά τα έχουν χρησιμοποιήσει ΠΑΝΤΟΥ τα τελευταία χρόνια ως μέρος μιας ύπουλης ατζέντας των ελιτιστών για την γονάτιση ολόκληρων ενθών εις τα σχέδια της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Αλλά ας καταπιαστούμε λιγάκι με το περιεχέμενο του προαναφερθέντος άρθρου του Kontra, ιδιαίτερα όπου κάνει λόγο για «επιστράτευση των αεροσκαφών drones», σε σχέση με το θέμα περι των ασύμμετρων απειλών, και ότι αυτό είναι «ό,τι ακριβώς συνέβη και εκείνο το τρομερό καλοκαίρι του 2007, όπου είχαμε και μετάβαση του ίδιου του τότε πρωθυπουργού, στο Πεντάγωνο, με στρατιωτική περιβολή.» Στα drones των Αμερικανών, σε σχέση με τις φωτιές του 2018, αναφέρομαι στο προαναφερθέν χθεσινό μου άρθρο «Κρύβουν το ρόλο των Αμερικανών στις φωτιές στην Ελλάδα το 2018 ο Τσίπρας κι ο Πάνος Καμμένος;;;» γράφοντας…

Και τι ήταν ακριβώς τελικά ο ρόλος των αμερικανικών…ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ (drones) σε σχέση με τις φωτιές που σύμφωνα με τον κ Πάνο Καμμένο, αποστάλησαν να συνδράμουν την ελληνική κυβέρνηση την…ΕΠΟΜΕΝΗΝ των φωτιών ενώ, στην πραγματικότητα λειτουργούσαν…ΗΔΗ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, την ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΦΩΤΙΩΝ, κάτι το οποίο ΔΕΝ έχετε ξεκαθαρίσει ακόμη και αυτό είναι μια πάρα πολύ σημαντική πληροφορία. ΓΙΑΤΙ?, γιατί είπατε ότι τα drones έφτασαν την ημέρα ΜΕΤΑ τις φωτιές, κάτι το οποίο ήταν εντελώς ΑΝΩΦΕΛΟ (μιας και ήταν πλέον…ΑΡΓΑ για προφανείς λόγους), ενώ, ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, δρούσαν ΗΔΗ τα drones σε ελληνικο έδαφος (πατήστε εδώ) την ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΦΩΤΙΩΝ;;; Και ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (πατήστε ΕΔΩ για αποδείξεις), τότε ΓΙΑΤΙ δεν έχετε πει τίποτε δημόσια για αυτό το θέμα διοτό αυτό ένα πάρα πολύ κρίσιμο ζήτημα;;; Και…ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ drones ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΕ…ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ της ΑΤΤΙΚΗΣ (και αυτό ήταν πολύ σημαντικό εδώ να τονίσουμε);;;…Και αν διαβάσετε τα προαναφερθέντα άρθρα μου για τα drones των ΗΠΑ, θα καταλάβετε ότι είναι ΑΥΤΑ που παίζουν ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ στην πρόκληση των…ΦΩΤΙΩΝ!!!

ΆΡΑ, ο όρος αυτός, «ασύμμετρος πόλεμος» ή / και «απειλές», στον οποίον αναφέρεται το kontranews.gr σε σχέση τόσο με τις φωτιές του 2007 όσο και με τις φωτιές του 2018, συμπεριλαμβάνει διάφορες τρομοκρατικές μεθόδους, όπως…ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ, DRONES δηλαδή, τα οποία drones, σύμφωνα με την Ελληνική Δικαιοσύνη, χρησιμοιήθηκαν στον…ΑΣΥΜΕΤΡΟ ΠΟΛΕΜΟ κάτα του Καραμανλή όπου είχαμε φωτιές στην Ηλεία για περίπου τρείς εβδομάδες!!! Είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως τα drones των ΗΠΑ τα είχαν χρησιμοποιήσει, ΚΑΙ ΠΑΛΙ, στις φωτιές του…2018;;; Ο Τσίπρας, όμως, θα σας πει ότι, αναφορικά με τις φωτιές του 2018, τα drones των ΗΠΑ είχαν χρησιμοποιηθεί για τον δήθεν «συντονισμό» των προσπάθειών της κυβέρνησης να χειριστεί τις φλόγες. Όμως, σύμφωνα πάλι με την ελληνική κυβέρνηση, τα drones αυτά, είχαν φθάσει…ΑΡΓΑ, δηλαδή την επομένην των φωτιών. ΆΡΑ, ήταν πλέον…ΑΝΩΦΕΛΟ αυτά τα drones να τα κάνει χρήση η κυβέρνηση Τσίπρα μιας και, σε αντίθεση με τις φωτιές του ‘ 07, αυτές οι φωτιές είχαν διαρκέσει, ΟΧΙ τρεις εβδομάδες, αλλά…ΤΡΕΙΣ (3) ΜΟΝΟ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ και είχαν κάψει….15.000 στρέμματα–κάτι το οποίο είναι εντελώς ΑΔΥΝΑΤΟΝ στην περίπτωση φωτιών…ΦΥΣΙΚΩΝ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ όμως την…ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ του όρου «ασύμμετρος πόλεμος» ή / και «απειλές» γιατί αυτόν είναι όρον τον είχε φτιάξει προ ετών το….N.A.T.O. Μιλάμε το…ΙΔΙΟ το N.A.T.O. που, σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο, δεν άφησε τις Ε.Δ. της Ελλάδος να στείλει σκάφη για να συνδράμουν τις προσπάθειες των διασωστών να σώσει κόσμο που ζούσε εκείνη την ώρα τις φρίκες των φλόγων στο Μάτι, Μαραθώνα και αλλού!!!  Δηλαδή, είναι το…N.A.T.O. που μετέρχεται τέτιου είδους μεθόδους…ΑΣΥΜΕΤΡΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ή / και ΠΟΛΕΜΩΝ!!! Το ίδιο ΝΑΤΟ που ελέγχουν οι….ΗΠΑ, που σύμφωνα με την Ελληνική Δικαιοσύνη, προσπάθησε να…«ΚΑΨΕΙ» τον Καραμανλή και την Ελλάδα το 2007–με ό, τι σημαίνει αυτό!!! Οι δικαστές εκείνη την εποχή έκριναν ότι οι πυρκαγιές του 2007, εντάσσονταν στο «σχέδιο Πυθία». ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

Το ΝΑΤΟ, όπως έχω γράψει πολλές φορές, είναι η…ΑΡΧΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!! ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ??? ΤΙ…ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΒΑΣΕΩΣ??? ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ??? ΟΙ ΠΟΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, κτλ??? Και σαν να μην φτάνουν ολ’ αυτά, από…ΑΥΤΟΥΣ έπαιρνε τις διαταγές του ο Πάνος ο Καμμένος την ημέρα των φωτιών στις 23 Ιουλίου του 2018!!!

Διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα για να καταλάβετε…

Οι φωτιές του 2007 –> ασύμμετρος πόλεμος των ΗΠΑ κάτα της Ελλάδος με drones και όχι μόνο

Οι φωτιές του 2018 –> ΠΑΛΙ ασύμμετρος πόλεμος των ΗΠΑ κατά της Ελλάδος με drones, κτλ.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και σας έχουμε παράσχει με ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ που θα βρείτε πατώντας ΕΔΩ.

Η υπόθεση «Πυθία» καταδεικνύει πως οι Αμερικανοί είναι πίσω από τις φωτιές στην Ελλάδα–τελεία και ΠΑΥΛΑ. Γι’ αυτό άλλωστε, έχουν καταθέσει επισήμως για ολ’ αυτά, ενώπιον της Δικαιοσύνης, σε σχέση με την υπόθεση «ΠΥΘΙΑ», ακόμη και μεγαλο-πράκτορες της Ε.Υ.Π. που έχουν αποκαλύψει πράγματα που επιβεβαιώνουν τα παραπάνω.

ΌΣΟΙ αμφισβητούν την υπόθεση «ΠΥΘΙΑ»-Vodafone και όλα τα ΚΑΛΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ αυτής, δίνουν κάλυψη στους ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ…ΚΑΙΝΕ -με ό,τι σημαίνει αυτό!– ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! ΑΚΟΥΤΕ ΚΥΡΙΕ…ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ;;;

Σίγουρα όμως ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ η μεγάλη ανοχή που δείχνετε ΕΣΕΙΣ κ Κωνσταντίνε Καραμανλή προς τον ολετήρα της Ελλάδος Αλέξη Τσίπρα (παρασκηνιακές επαφές και τέτοια) που έχει προσπαθήσει να…«ΘΑΨΕΙ» την ίδια την υπόθεση, την υπόθεση «ΠΥΘΙΑ», τη…ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, που αφορά το ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ η Ελλάδα αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια πολλές επιθέσεις, ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ και ΠΑΝΤΙΟΙΣ ΤΡΟΠΟΙΣ (όπως…ΦΩΤΙΕΣ!), από τους εχθρούς της, κυρίως από το…ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ των ΗΠΑ που θέλει την Ελλάδα ΔΟΥΛΗ του για τα συμφέροντά του στα Βαλκάνια, κτλ.

Σε αυτή την τραγική κατάσταση αναφέρεται κ Παναγιώτης Αποστόλου στο πρόσφατο άρθρο του με τίτλο «ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΛΗΣΤΕ…!!!» (πατήστε εδώ για το λινκ) που αφορά την αεί συνεχιζόμενη ΣΙΩΠΗ του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή σχετικά με την υπόθεση «ΠΥΘΙΑ» και πως στην πρόφατη δική που αφορά το σκέλος των υποκλοπών της ίδιας υποθέσεως «ΠΥΘΙΑ», της οποίας η έναρξις έγινε στις 19 Απριλίου αλλά διεκόπη τελικά για τις 14 Μαιού φέτος, όπου…ΔΕΝ ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΝ ΜΥΤΗ Ο κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; Και γράφει ο κ Αποστόλου στο σάιτ του Εgerssi.gr

Η περίεργη σημερινή στάση του Κώστα Καραμανλή…

Αυτό όμως που έκανε ιδιαίτερη έκπληξη σε πολλούς και που συζητείται ευρέως στην “πιάτσα”, είναι το γιατί τελικά ο Κώστας Καραμανλής δεν παρέστη στην Δίκη ως Πολιτική Αγωγή. Πολλοί είναι αυτοί που λένε, ότι φοβήθηκε από την ωμή παρέμβαση της ΕΥΠ, που την εξέλαβε ως μήνυμα – απειλή των Αμερικανών…

Εγώ δεν πιστεύω βέβαια, ότι ο Κώστας Καραμανλής φοβήθηκε τις σαχλαμάρες ΤΟΥ Γιάννη Ρουμπάτη… Αλλά, κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται, ότι αυτό συνέβη μετά την επίσκεψη του Αμερικανού Πρέσβη κ. Τζ. Πάϊατ στον κ. Καραμανλή προ ολίγων μηνών… Ούτε αυτό μπορούμε να το πιστέψουμε…

Κύριε Καναμανλή θέλετε ή δεν θέλετε να βγεί ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ σχετικά με τα όσα ζήσατε εκείνη την εποχή και που σας κόστισε την κυβέρνηση και που έβαλε όλη την Ελλάδα στην κατάσταση που είναι…ΣΗΜΕΡΑ με μνημόνια, «φυσικές» καταστροφές, πολλά κοινωνικα προβλήματα κ.ο.κ.;;;

Και για όσους θα αμφέβαλλαν αυτά που λέμε εδώ για τους Αμερικανούς και τα όπλα λέιζερ τους, δείτε το παρακάτω βίντεο όπου βλέπουμε τις καταστροφές που επέφεραν τέτοιου είδους όπλα στην…ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΠΕΡΣΙ. ΔΕΙΤΕ τις…ΜΙΣΟΚΑΜΜΕΝΕΣ ΣΩΡΟΥΣ αθώων ψυχών που χτυπήθηκαν από τα οπλα κατευθυνόμενης ενέργειας του Βαθέος Κράτους και αυτά τα έχουν…ΘΑΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ εδώ στις ΗΠΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??? ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ…ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΕΚΕΙ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ!…

ΗΞΕΡΕ Ο ΤΡΙΣΠΡΑΣ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ & ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ!!! Ο ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ & ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!

 

Αποστράτευσαν τον υποστράτηγο που είχε αποκαλύψει ότι γνώριζαν για τους νεκρούς στο Μάτι πριν από τη σύσκεψη υπό τον Τσίπρα

 

Τι είπαμε πως γνώριζε η Πρεσβεία των Αμερικάνων για την ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ, ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ… #φωτιά #Ματι #ΝέαΜάκρη

Iδού η διεξοδος θανάτου στο Μάτι. Με την κα Πόπη Σουφλη από τα Αττικά Νέα…!!!… #Φωτιά #Μάτι

ΒΟΜΒΑ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΟΠΛΑ ΛΕΙΖΕΡ! 100% ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! | #φωτιές #Μάτι #Νέα Μάκρη

15 ταυτόχρονες πυρκαγιές ξεκίνησαν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ σε 3 διαφορετικές περιοχές στην Αττική. ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ!!! #Φωτιές #Μάτι #Κινέτα

Πώς τα ΚΑΡΤΟΥΝ προβλέπουν δεινά για την ΕΛΛΑΔΑ! Ο G.I. Joe δείχνει μεγάλο χτύπημα με…ΛΕΪΖΕΡ!

Ιδού τα όπλα λέιζερ των ΗΠΑ που έκαψαν την…ΕΛΛΑΔΑ και άλλες χώρες! Αποδείξεις 100%!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ (Βίντεο)

LAZER WEAPONS USED IN #CaliforniaFires! • ΟΠΛΑ ΛΕΙΖΕΡ: Η ΑΙΤΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ!

¨ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ Ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ¨ΑΡΤΕΜΗΣ¨ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΙΖΕΡ,ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ..!!ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ,ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ¨

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr