Home Greek News Serial Killer στην Κύπρο: Νέα βαλίτσα εντόπισαν στην Κόκκινη Λίμνη

Serial Killer στην Κύπρο: Νέα βαλίτσα εντόπισαν στην Κόκκινη Λίμνη

by _
0 comment 131 views

Serial Killer στην Κύπρο: Νέα βαλίτσα εντόπισαν στην Κόκκινη Λίμνη

Σύμφωνα με την ομολογία του 35χρονου Ιλαρχου πρέπει να περιέχει ένα ακόμα πτώμα – Στην περιοχή αναμένεται ιατροδικαστής για αυτοψία

Λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι της Κυριακής ανασύρθηκε η δεύτερη βαλίτσα από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό της Κύπρου. Ένας δύτης καταδύθηκε στις 15:10 για περαιτέρω διερεύνηση των στόχων που χωροθετήθηκαν κατά τις έρευνες που διενεργήθηκαν με το Sonar και τη ρομποτική κάμερα και λίγα λεπτά αργότερα ανέσυρε τη βαλίτσα.

Η κατάδυση του δύτη ήταν ολιγόλεπτη και ανέσυρε τη βαλίτσα τοποθετώντας την σε δίχτυ που ρίχθηκε στη λίμνη λίγο πριν τις 16:00. Τα πάντα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής για αυτοψία, επί της σορού που βρισκόταν εντός της βαλίτσας.

Στην Κόκκινη Λίμνη βρίσκονται μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, καθώς και της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του «Ορέστη», στην Κόκκινη Λίμνη βρίσκονταν άλλες δύο σοροί, της Μαρικάρ Βαλντέζ και της 8χρονης Έλενα Μπουνέα, κόρης της Λίβια Μπουνέα που πιθανώς ανασύρθηκε την Κυριακή του Πάσχα, ενώ στο Ξυλιάτο κατέθεσε ότι έριξε την 6χρονη Σιέρρα.

Τα αποτελέσματα των όσων κατέγραψε το εξειδικευμένο σύστημα Sonar από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό μελέτησαν σήμερα οι αρμόδιοι και αποφάσισαν τα επόμενα βήματα για τον εντοπισμό τριών θυμάτων του 35χρονου «Ορέστη».

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr