Home Greek News Ανοιξε ο «ασκός του Αιόλου» μετά την Σύνοδο του Βερολίνου: «Ακρωτηριάζουν» εδαφικά Ελλάδα & Σερβία (βίντεο)

Ανοιξε ο «ασκός του Αιόλου» μετά την Σύνοδο του Βερολίνου: «Ακρωτηριάζουν» εδαφικά Ελλάδα & Σερβία (βίντεο)

by _
0 comment 122 views

Ανοιξε ο «ασκός του Αιόλου» μετά την Σύνοδο του Βερολίνου: «Ακρωτηριάζουν» εδαφικά Ελλάδα & Σερβία (βίντεο)

Εξέλιξη “βόμβα” για τον εδαφικό χάρτη των Βαλκανίων είχαμε πριν λίγο καθώς μετά την Σύνοδο του Βερολίνου, οι Αλβανοί έθεσαν επίσημα θέμα υφαρπαγής εδαφών από την Σερβία ενώ δημοσίευσαν και βίντεο με τον εδαφικό “ακρωτηριασμό” της Ελλάδας!

Συγκεκριμένα, οι πολιτικοί εκπρόσωποι των Αλβανών της νότιας Σερβίας απέστειλαν κοινή επιστολή στην Επίτροπο εξωτερικών υποθέσεων της Ευρωπαϊκή Ένωσης Φεντερίκα Μογκερίνι και στους πολιτικούς ηγέτες του Κοσόβου, με την οποία ζητούν να συμπεριληφθεί το καθεστώς της κοιλάδας του Πρέσεβο στα θέματα του διαλόγου Βελιγραδίου-Πρίστινας….

ΔΙΑΒΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://www.pronews.gr/kosmos/valkania/769664_anoixe-o-askos-toy-aioloy-meta-tin-synodo-toy-verolinoy-akrotiriazoyn-edafika

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr