Home Greek News Τραγωδία στην Καλαμάτα: Νεκρός εικονολήπτης στον σαϊτοπόλεμο – Βίντεο-σοκ

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Νεκρός εικονολήπτης στον σαϊτοπόλεμο – Βίντεο-σοκ

by _
0 comment 192 views

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Νεκρός εικονολήπτης στον σαϊτοπόλεμο – Βίντεο-σοκ

Δείτε την στιγμή που η σαΐτα έφυγε προς το πλήθος σε σοκαριστικό βίντεο – Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι από τύχη δεν σημειώθηκαν και άλλοι τραυματισμοί

Τραγική κατάληξη είχε το ατυχημα που σημειώθηκε  το απόγευμα  της Κυριακής  του Πάσχα κατά  τη διάρκεια σαϊτοπόλεμου στην Καλαμάτααφού ο άτυχος εικονολήπτης που χτυπήθηκε από σαΐτα, έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα  με  πληροφορίες από αυτόπτες  μάρτυρες, ο άτυχος άντρας, που βρισκόταν εκεί γιατί εργαζόταν, τραυματίστηκε στο κεφάλι. Οι ίδιες πληροφορίες έκαναν εξ αρχής λόγο για πολύ βαρύ και σοβαρό τραυματισμό. Άμεσα ο καμεραμάν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργο Μπέζο, που μίλησε στο healthview.gr, ο 53χρονος επαγγελματίας εικονολήπτης ήταν ήδη νεκρός, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ωστόσο, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και πάλι ο κ. Μπέζος, σύμφωνα με σχετικό τηλεγράφημα, ο 53χρονος διακομίστηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση, φέροντας τραύμα στο κεφάλι, αλλά, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, εξέπνευσε.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο-σοκ, κατά τη διάρκεια του εθίμου, μία σαΐτα φεύγει από τα χέρια του σαϊτολόγου και εκτοξεύεται με φόρα προς το πλήθος και προς το σημείο που βρισκόταν ο άτυχος εικονολήπτης, ο οποίος κάλυπτε τον σαϊτοπόλεμο.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι από τύχη δεν σημειώθηκαν και άλλοι τραυματισμοί.

<

Embedded video

sait1
sait2
_N1A3707
_N1A3760
_N1A3784
_N1A3798
_N1A3800

Φωτογραφίες : www.eleftheriaonline.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr