Home Greek News Γιαπωνέζα μίση σταλιά τρώει όσο 5-6 μπουχέσες μαζί, σχεδόν ωμές τεράστιες μπριζόλες! – video

Γιαπωνέζα μίση σταλιά τρώει όσο 5-6 μπουχέσες μαζί, σχεδόν ωμές τεράστιες μπριζόλες! – video

by _
0 comment 278 views

Γιαπωνέζα μίση σταλιά τρώει όσο 5-6 μπουχέσες μαζί, σχεδόν ωμές τεράστιες μπριζόλες! – video

Οι Ιάπωνες αν και μοιάζουν με Μογγόλους ειναι άλλη φυλή όπως και πολλοι Κινέζοι Ινδονησία κτλ, και έρχονται δεύτεροι μετά από την γνήσια ευρωπαϊκή φυλή (που δεν ανήκουν πολλοί Νεοέλληνες) στο πνευματικό επίπεδο και στην ευφυΐα.

Τελευταίοι στην λίστα ειναι οι άραβες Αφρικανοί και από όλες τις χώρες που κουβαλούν ορδές στην Ευρώπη τυχαίο? οχι φυσικά! και ειναι η αληθινή καταγωγή πολλών ελληνόφωνων μειωμένης νοημοσύνης και αντίληψης…

Κανένας γνήσιας ευρωπαϊκής φυλής δεν έχει πρόβλημα με Ιάπωνες πάντως, αυτοί που μένουν σε νησιά και έχουν τουρίστες από εκεί ξέρουν ότι εχουν ανώτερο πνευματικό επίπεδο όπως και από σκανδιναβικές χώρες, πχ αν σε δουν με ρούχα εργασίας το πρωί στην Σαντορίνη οι μόνες γυναικες που θα κάνουν ότι δεν σε βλέπουν ειναι οι ελληνόφωνες, οι άλλες θα πουν Good Morning με χαμόγελο!

Αν όμως σε δουν με κοστούμια θα σου πουν καλήμερα και οι ελληνόφωνες! έτσι ειναι η πλειοψηφία των γυναικών στην Ελλάδα, όπως και άντρες αγρίμια!

Λίγη ιστορία:

Η Ιαπωνία παραιτήθηκε από την Κοινωνία των Εθνών (πρόδομος του μασονικού ΝΑΤΟ) όπως και η ναζιστική Γερμανία.Τις 7 Δεκεμβρίου 1941, η Ιαπωνία επιτέθηκε στην ναυτική βάση των ΗΠΑ στο Περλ Χάρμπορ και κήρυξε τον πόλεμο. Μετά τη σοβιετική εισβολή στη Μαντζουρία και τη ρίψη ατομικών βομβών σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι το 1945, η Ιαπωνία συμφώνησε σε άνευ όρων παράδοση στις 15 Αυγούστου. Όπως και η Γερμανία που ισοπέδωσαν.

Η εικονιζόμενη ειναι η Yuka Kinoshita η οποία χλαπακιάζει τεράστιες μερίδες και ανεβάζει βίντεο στο youtube… Και ειναι μίση σταλιά και αδύνατη !

Εδώ ειναι ένας «ειδικός» διαιτολόγος διατροφολόγος με σπουδές στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια, που αδυνατεί να δώσει εξήγηση που έβαλε τόσο φαγητό η Γιαπωνέζα μίση σταλιά , αυτά δεν τους τα έμαθαν σε σχόλες γιατι ως συνήθως οι περισσότεροι αναπαράγουν ότι τους έμαθαν και μέχρι εκεί, γιαυτό το καθεστώς ελέγχει τις σχόλες και κατα συνέπεια και την μάζα,οι περισσότεροι “καθηγητές” σε πανεπιστήμια με κομμουνιστικές τάσεις μαντέψτε τι ράτσας ειναι στην πραγματικότητα, και βάφτισαν ιδεολογία την ράτσα τους,και αυτα περί καθαρό “ελληνικό” DNA από πράκτορες δήθεν γενετιστές που παριστάνουν τους σούπερ Έλληνες, απευθύνονται σε νεοέλληνες με αφρικάνικο e1d1:

Γιατί οι Γιαπωνέζοι Κινέζοι ειναι με κανονικό βάρος στην πλειοψηφία τους?Όσο άφορα τις σχεδόν ωμές μπριζόλες σε άλλο βιντεο τρώει και ωμά αυγά,επίσης εκεί τρώνε και διάφορα αλλα που φαίνονται αηδιαστικά σε πολλούς, όπως μάθει κάνεις, το ίδιο αηδιαστικό θα φαίνεται σε άλλους(πχ ανθρωπινούς εξωγήινους ) το ψήσιμο ολοκλήρου αρνιού, η να ειναι σε χασάπικα και σούπερ μάρκετ ολόκληρα σφαγμένα αρνιά και να μην προκαλούν καμιά απέχθεια σε κανέναν !

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr