Home Greek News ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η ′′ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ′′ ΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ! ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ: ′′ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ′′!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η ′′ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ′′ ΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ! ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ: ′′ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ′′!

by _
0 comment 102 views

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η ′′ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ′′ ΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ! ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ: ′′ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ′′!

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Ακούστε το φοβερό ηχητικό ντοκουμέντο με τη συνέντευξη που μας έδωσε ο Κρις Σπύρου από το 31.00” ως το 39.10”.

Πατήστε εδώ

Ωστόσο, σας μεταφέρουμε περιληπτικά όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη:

Σπύρου: Παραμύθια λέει ο Έρντογκαν. Η Αγιά Σοφιά παρέμεινε και θα παραμείνει χριστιανικός ναός. Δεν έχει μετατραπεί ποτέ σε τζαμί. Αυτό είναι ένα παραμύθι. Αν μας αρνηθεί το δικαίωμα να λειτουργήσουμε στον Ναό μας ως Ορθόδοξοι χριστιανοί θα τον πάμε στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να αρνηθεί στους χριστιανούς να προσευχηθούν και να λειτουργήσουν στον ιερό ναό τους.
Τη Μακεδονία μας δεν ήταν έχει πάρει κανείς. Αυτή τη στιγμή οι δικηγόροι μας χειρίζονται τη Συμφωνία των Πρεσπών η οποία θα έρθει στον ΟΗΕ και θα τους διαβεβαιώσουμε ότι η Συμφωνία είναι παράνομη, ανυπόστατη και ανθελληνική. Θα το αποδείξουμε στην Παγκόσμια Δικαιοσύνη. Υπάρχουν θέματα που αντιμετωπίζει η Παγκόσμια Δικαιοσύνη και όταν έρθει η ώρα θα δουν πως είναι παράνομη η Συμφωνία των Πρεσπών και θα την πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων. Δεν πρόκειται να πάρουν το όνομα «Μακεδονία» οι Σκοπιανοί. 100 χρόνια προσπαθούν και αυτή είναι η τελευταία τους προσπάθεια. Η σκευωρία που έχουν κάνει για να επιβεβαιώσουν στον ΟΗΕ ότι αυτοί δικαιούνται το όνομα «Μακεδονία» την έχω καταγράψω, όπως την έχουν επισημάνει και οι νομικοί σύμβουλοι της Επιτροπής Ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών στην οποία προεδρεύω και θα δείξουν την ανύπαρκτη, παράνομη και ανυπόστατη αυτή Συμφωνία.

Ωστόσο η αντιπολίτευση λέει ότι θα τη στηρίξει αυτή τη Συμφωνία.
Σπύρου: Δεν με ενδιαφέρει τι λέγει οποιαδήποτε ομάδα πολιτικών. Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι διακρατική συμφωνία, είναι συμφωνία διεθνούς εμβέλειας και τέτοιες Συμφωνίες διεθνούς εμβέλειας υπάγονται στο Διεθνές Δίκαιο. Οπότε, ας εξετάσει το Διεθνές Δίκαιο και το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, το οποίο έχουμε ήδη ενημερώσει για την αντισυνταγματικότητα και παρανομία της Συμφωνίας των Πρεσπών και σε εκείνο πλέον το γήπεδο θα αποδειχτούν όλα.

Πού είναι ο Μάθιου Νίμιτς, πού είναι όλοι αυτοί οι αρχιτέκτονες της Συμφωνίας των Πρεσπών που κάνανε πανηγύρια και χορεύανε μετά τις υπογραφές; Γιατί είναι δυόμιση μήνες η Συμφωνία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ χωρίς απόφαση; Αν η Συμφωνία των Πρεσπών ήτανε νόμιμη τότε οι υποστηρικτές της και οι αρχιτέκτονές της θα χορεύανε στη Ν. Υόρκη. Είναι παράνομη κι έχουν κρυφτεί όλοι. Αν δεις ποιος υπέγραψε τη Συμφωνία των Πρεσπών στα Ηνωμένα Έθνη για να τα διαβεβαιώσει ότι είναι νόμιμη και έγκυρη θα γελάει όλη η Οικουμένη. Τους έχουμε πιάσει όλους στα πράσα. Μείνε ήσυχος.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr