Home Greek News Μακελειό στη Σρι Λάνκα: Τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του πιο πλούσιου Δανού ανάμεσα στα θύματα!

Μακελειό στη Σρι Λάνκα: Τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του πιο πλούσιου Δανού ανάμεσα στα θύματα!

by _
0 comment 88 views

Μακελειό στη Σρι Λάνκα: Τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του πιο πλούσιου Δανού ανάμεσα στα θύματα!

22/04/2019, 12:24


Τα παιδιά του Άντερς Χολχ Πόβλσεν περνούσαν τις διακοπές του Πάσχα στο Κολόμπο και τρία από τα τέσσερα είναι νεκρά – Συγκλονισμένοι οι Δανοί από το δράμα του μεγαλομετόχου του κολοσσού μόδας Asos

Ένα προσωπικό δράμα κρύβει η τραγωδία στη Σρι Λάνκα, ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών: Μεταξύ των θυμάτων είναι τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του πιο πλούσιου άντρα της Δανίας, του μεγαλομετόχου του κολοσσού μόδας Asos, Άντερς Χολχ Πόβλσεν.

Όπως έγινε γνωστό, μεταξύ των θυμάτων ήταν τρεις υπήκοοι Δανίας. Τελικά, ανακοινώθηκε πως πρόκειται για τα τρία μικρά παιδάκια του Δανού μεγιστάνα, που βρίσκονταν σε πολυτελές ξενοδοχείο του Κολόμπο για να περάσουν τις πασχαλινές διακοπές τους.

Η κόρη του Άντερς Χολχ Πόβλσεν Αλμα, είχε ποστάρει στο λογαριασμό της στο Instagram πριν λίγες μέρες, μια φωτογραφία των τριών αδερφών της, Αστριντ, Άνιες και Άλφρεντ από το ξενοδοχείο, όπου έμεναν. Τα αδέρφια βρίσκονταν στην πισίνα και η λεζάντα έγραφε πως είναι «τρία μικρά αρκουδάκια».

paidia-danou-ena

Εκπρόσωπος του Δανού επιχειρηματία επιβεβαίωσε το τραγικό γεγονός: «Δυστυχώς πρέπει να το επιβεβαιώσω. Σας ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειας και δεν θα κάνω άλλο σχόλιο επ’ αυτού», είπε.

Ανήμερα του Πάσχα των καθολικών, επτά βομβιστές αυτοκτονίας προκάλεσαν έξι εκρήξεις σε εκκλησίες και ξενοδοχεία της Σρι Λάνκα, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 290 ανθρώπων και τον τραυματισμό περίπου 500.

Ο 46χρονος Άντερς Χολχ Πόβλσεν είναι ο μεγαλομέτοχος της εταιρίας Asos, εκτός των άλλων δραστηριοτήτων του. Στην λίστα των δισεκατομμυριούχων του Forbes για το 2019 βρισκόταν στο νούμερο 252, ενώ ο ίδιος κατέχει περισσότερο από το 1% της γης της Σκοτίας, όπου δραστηριοποιείται στα κτηματομεσιτικά.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr