Το γράμμα του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Σπύρου Άγκνιου προς τον πατέρα μου | #21Απριλίου

Το γράμμα του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Σπύρου Άγκνιου (Spiro Agnew) προς τον πατέρα μου | #21Απριλίου

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ απο τα…”ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ” που σήμερα τιμούμε τους εθνικούς μας ήρωες της…21 Απριλίου που έβαλαν τον δικό τους τράχηλο στη γραμμή για τη σωτηρία του έθνους…!!!….

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες/Καλιφόρνια | 20Απριλ, 2019 | 21:27μμ (ὠρα Λος Άντζελες) | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Διαβάζουμε το ακόλουθο γράμμα που έστειλε ο κ Spiro Agnew προς τον εμόν πατέρα ταις 7 Ιουνίου του 1974, μόλις ακριβώς δύο μήνας προτού παραιτηθεί ο Πρόεδρος Νίξον δια το μεγάλον σκάνδαλον του Watergate (Γουότεργκεϊτ).  Εκείνην την εποχήν ήτο εις υπερέντασιν ο Νιξον δια προφανείς λόγους:

Αγαπητοί φίλοι μου,

Αι επισολαί σας μοι έφθασαν εις μιαν στιγμήν ότε ένιωθα πολύ απαισιόδοξος δια το μέλλον, και το μήνυμα πίστεως και ενθαρύνσεως σας μοῦ αναπτέρωσεν κατα πολύ το ηθικόν.  Δι’ αυτό, είμαι λίαν ευγνώμων ένεκα της περισκέψεώς σας και ιδιαιτέρως ευγνώμων δια τας προσευχάς υμῶν.

Εγώ, μαζί με την οικογενείαν μου, έχωμεν προσαρμοσθεί πλέον ταις καινούριαις αλλαγαίς εν τῳ βίῳ ημών, και θέλωμεν να ευχαριστήσωμεν ημάς δια την βοήθειάν σας προς τούτο.

Μετ᾽φιλικών χαιρετισμών και θερμών ευχών,

-Αποστολεύς: Spiro Agnew, Αντιπρόεδορς των ΗΠΑ

Αποδέκτης: Κ. Δημήτρης Κουντούρης και οικογένεια

1523 οδός Julian, Ντένβερ του Κολοράντο των ΗΠΑ, 80204

Σπύρος Άγκνιου: ο ελληνοαμερικάνος πρώην Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, που κατήγγειλε την κυριαρχία της Αμερικής από τους σιωνιστές

Στη δεκαετία του 1970 και του 1980 ο (ελληνικής καταγωγής) Spiro Agnew ήταν ένας από τους λίγους κυβερνητικούς αξιωματούχους που είχε το θάρρος να μιλήσει εναντίον του σιωνιστικού προβλήματος που μαστίζει την Αμερική. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο ‘Today Show’ του NBC με τη Barbara Walters προειδοποίησε ότι μια «εβραϊκή κλίκα» ελέγχει τις ειδήσεις και τις πληροφορίες στην Αμερική.  Το 1976 θαρραλέα κάλεσε τις Ηνωμένες Πολιτείες να αποσύρουν την βοήθεια προς το Ισραήλ, επικαλούμενος τον τρομακτικό τρόπο που μεταχειρίζονταν τους Χριστιανούς. Και πάλι το 1982, κατηγόρησε την σιωνιστική εξουσία σε επιστολή που έστειλε στον ακτιβιστή Hans Schmidt εκφράζοντας την “οργή” του για “την κυριαρχία της χώρας αυτής από τους Σιωνιστές” και για τον “σιωνιστικό έλεγχο των μέσων ενημέρωσής μας» και για τα «70 χρόνια της πολιτικής κατήχησης» που έχει κάνει «πλύση εγκεφάλου στον δυτικό κόσμο ».

Διβάστε περισσότερα στο παρακάτω λίνκ:

http://attikanea.blogspot.com/2016/04/blog-post_571.html

To πλήρες ονοματεπώνυμό του ήτο Σπύρος Αναγνωστόπουλος. Το χωριό του οι Γαργαλιάνοι της Μεσσηνίας. Ο πατέρας ήταν κουρέας στην Βαλτιμόρη της Μέριλαντ. Και αυτό το παληκάρι έγινε…ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ και μας έκανε όλους…ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ!

Ο Agnew ηταν και…ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΣ!  Ενθυμείσθε πως είχε έλθει κάποτε στην Ελλάδα και εξεδωσε μιαν αξέχαστην ομιλίαν! Είναι φίλος της κυβερνήσεως του Παπαδόπουλου και προσπάθησε να σχηματίσεις καλύτερες σχέσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Ελλάδος!