Home Greek News Πρ. πράκτωρ της CIA: ΣΤΗΜΕΝΗ η πυρκαγιά του Ναού της Παναγίας των Παρισίων. Στο κόλπο ο Μακρόν κι ο Πάπας!

Πρ. πράκτωρ της CIA: ΣΤΗΜΕΝΗ η πυρκαγιά του Ναού της Παναγίας των Παρισίων. Στο κόλπο ο Μακρόν κι ο Πάπας!

by _
0 comment 227 views

Πρ. πράκτωρ της CIA Robert David Steele (Ρόμπερτ Ντέιβιντ Στήλ): ΣΤΗΜΕΝΗ η πυρκαγιά του Ναού της Παναγίας των Παρισίων. Στο κόλπο ο Μακρόν κι ο Πάπας κι όχι μόνον!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες/Καλιφόρνια | 17Απριλ, 2019 | 14:36πμ (ὠρα Λος Άντζελες) | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!….


Το πρόσφατο άρθρο του πρώην μεγάλου πράκτορος της CIA Robert David Steele (Ρόμπερτ Στήλ) στο μεγάλο σάιτ μυστικών πληροφορών (που αποτελείται ολο από Αμερικανούς πατριώτες, αντινεοταξίτες και όχι μόνο) VeteransToday.com, για την μεγάλη πυρκαγιά του Ναού της Παναγιάς των Παρισίων, αποκαλύπτει όλες τις…ΑΘΕΑΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ αυτής της τεράστιας τραγωδίας. Ο αρχισυντάσκτης του μεγάλου σάιτ VeteransToday.com, ο κ Γκρόνταν Ντάφ (Gordon Duff, πατήστε εδώ για περισσότερα), ο οποίος εργάζεται στον τομέα των μυστικών πληροφοριών εδώ και 40+ χρόνια και συμβουλεύει ολόκληρες κυβερνήσεις για θέματα εθνικής ασφάλειας, μυστικών πληροφοριών και όχι μόνο, είναι φίλος και συνεργάτης του δικού μας σάιτ, «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ»! Ο Γκόρντον είναι διαπιστευμένος διπλωμάτης και είναι γενικά αποδεκτός ως ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στον τομέα των μυστικών πληροφοριών παγκοσμίως. Τυχάνει επίσης μεγάλος ανταγωνιστής του μεγάλου δημοσιογράφου από το Τέξας Άλεξ Τζόουνς (Alex Jones) και είναι ΠΙΟ δυνατός και αποκαλυπτικός από αυτόν!

Γι αυτό επιλέξαμε το ακόλουθο άρθρο του κ Ρόμπερτ Στήλ, γιατί είναι κι αυτός συνεργάτης του κ Γκόρνταν Ντάφ κι οι πληροφορίες του ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ!

Διαβάστε τώρα τι έγραψε ο Στήλ στο VeteransToday.com για τη φωτιά στο Παρίσι…!!!…

Πρ. πράκτωρ της CIA Robert David Steele (Ρόμπερτ Ντέιβιντ Στήλ): ΣΤΗΜΕΝΗ η πυρκαγιά του Ναού της Παναγίας των Παρησίων. Στο κόλπο ο Μακρόν κι ο Πάππας!

Παίζουν ρόλο σε αυτό οι Σατανιστές -με ό, τι σημαίνει αυτό- η Μέρκελ και η Μάη με στόχο την διάσωση των ευρωπαϊκών και κεντρικών τραπεζών!

Από τον Robert David Steele, πρώην πράκτορα της CIA

16 Απριλίου 2019

Διεφαίνοντο οι παραλληλισμοί μεταξύ της πυρκαγιάς της Ράιχσταγκ και του «χτυπήματος» της 11ης Σεπτεμβρίου. Το Ακουσα μετά από τον σκιώδη υπουργό Εξωτερικών της Γαλλίας και πιστεύω όλα τα παρακάτω να αλθεύουν και να αποτελεούν ένα μεγάλο κατηγορητήριο εις βάρος του Μακρόν, της Μέρκελ, της Μάη και του Πάπα λεπτομερώς, εκ των προτέρων και για το μέλλον. Η Notre Dame (ο Ναός, δηλαδή, της Παναγιάς των Παρισίων) δεν θα είχε καεί όπως κάηκε χωρίς τη ρητή συνενοχή της Καθολικής Εκκλησίας και βασικά στοιχεία προερχόμενα από την γαλική αστυνομία, την πυροσβεστική υπηρεσία και κυβερνητικά γραφεία στο Παρίσι.

Εδώ είναι αυτό που μου είπε μια κορυφαία πηγή από την Γαλλία:

ΔΕΝ επετράπη στους καναδούς αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών πληροφοριών, που πήγαν αμέσως στην τοποθεσία της πυρκαγιάς για να κάνουν εκεί μια επιτόπια έρευνα, να πλησιάσουν τον χώρο.

Δεν υπήρχε ηλεκτρισμός στην περιοχή όπου φέρεται να είχε ξεκινήσει η φωτιά.

Σημειώθηκαν δύο προφανώς δολοφονημένοι νεκροί μέσα στη φωτιά (δύο σφαίρες έκαστος)

Δεν ήλθαν ελικόπτερα για να πολεμήσουν τη φωτιά

Δυσλειτουργούσε το μηχάνημα ψεκασμού νερού, μια παρωδία της απόδοσης πυρόσβεσης

Η επίσημη εκδοχή (αφήγημα), που υποτίθεται ότι ήταν “ατύχημα” ήταν ήδη προετοιμασμένη για κυκλοφορία, δια μέσου του τύπου, και για δημόσια «κατανάλωση»

Το χρονοδιάγραμμα, ο συγχρονισμός ήτο αδύνατον να απορριφθεί και αποσκοπούσε στο να αποτρέψει την ανακοίνωση της απώλειας του Γάλλου προέδρου Εμανουήλ Μακρόν στην εθνική συζήτηση που εμπνεύστηκε από τα Κίτρινα Γιλέκα.

Σημείωση A’: Η πυρκαγιά στο Παρίσι έγινε ανήμερα της επετίου της βυθίσεως του Τιτανικού που προκάλεσε τη δημιουργία των Κεντρικών Τραπεζών και την ανατροπή όλων των κυβερνήσεων όλου του κόσμου!!!

Σημείωση B’: Αυτό αποσκοπεί στη διάσωση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος που κατέχουν οι Σατανιστές με τη διάσωση των ευρωπαϊκών εκλογών τον Μάιο, προβλέποντας μια έκκληση για «οικονομική αλληλεγγύη» που κρατά τη Γαλλία παγιδευμένη στην Ευρώπη με την «ΕΕ» να συμφωνεί να πληρώσει για την ανακαίνιση του καθεδρικού ναού.Η ΕΕ και οι Κεντρικές Τράπεζες είναι οι δικαιούχοι αυτής της στημένης πυρκαγιάς, μαζί με τον Μακρόν ως συμβολικό ηγέτη της Γαλλίας για λογαριασμό του σατανικού βαθέως κράτους εκεί της της Ευρώπης.

Σημ. Γ’: Αυτό είναι ένα επιδιωκόμενο «χτύπημα του θανάτου» κατά του Δυτικού Πολιτισμού.Και παρ’ όλο που τους Μουσουλμάνους ΔΕΝ τους κατηγορούν για αυτό, το υπο-κείμενο αυτού είναι σαφές και προέρχεται από τη σχολή της Φρανκφούρτης (των Εβραίων Σατανιστών) / Ινστιτούτο Tavestock (της πλύσης εγκεφάλου του κοινού) και είναι θεμελιώδες στο να καταδείξει στον κόσμο ότι: οι λευκοί άνθρωποι και η Δύση είναι σκ@τ@, ΖΗΤΩ όλοι οι λάθρομετανάστες, τα τράνς και οι ηλίθιοι, χοντροί άνθρωποι – τα πρόβατα όλων των προβάτων.

Σημ. Δ’: Η οροφή του Ναού της Παναγιάς των Παρισίων ήταν πρωτότυπη από τον 13ο αιώνα και έχει επιβιώσει όλων των πολέμων και κάθε είδους φυσικών καταστροφών, κτλ. Δεν είναι τόσο ένα καθολικό θρησκευτικό εθνικό περιουσιακό στοιχείο ως ένα πνευματικό, πολιτιστικό εθνικό περιουσιακό στοιχείο. Τελικό συμπέρασμα: Είναι ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ οι Σατανιστές!

Ξεχωριστά, μου λένε πηγές από την Ασία με πρόσβαση σε ηγέτες μυστικών οργανώσεων ότι:

Αυτό που έγινε τις προάλλες στο Παρίσι ήταν μια θυσία Σατανικής ενέργειας του Πάσχα από τους Σατανιστές Μακρόν, Μέρκελ και Μάη που ο κάθε ένας πιστεύεται ότι είναι σατανιστής (και παιδεραστής και θυσιαστής παιδιών σε τελετουργίες τελετουργικών βασανιστηρίων). Ο καθένας έχει τις δικές του σημαντικές κοσμικές φυσικές παγκόσμιες αποτυχίες (ατέλειες) που δείχνουν προς τη γήινη κατάρρευσή τους

Αυτό έγινε βεβαίως με τη συνενοχή της ιεραρχίας του Πάπα και της Καθολικής Εκκλησίας, κι οι δύο νεκροί μπορεί να δολοφονήθηκαν επειδή δεν ήθελαν να συμμορφωθούν με τις σατανικές οδηγίες. Μόνο ατύχημα δεν ήταν, αλλά μια εκ των έσω δουλειά από τη γαλλική εθνική αστυνομία με εξωτερική συνενοχή στο να αποκλειστεί η περιοχή και να αποτραπεί ο συντονισμός οιασδήποτε αποτελεσματικής απαντήσεως.

Η σύμπτωση του Steve Bannon (Στήβ Μπάναν, πρ. συμβούλου του Τράμπ) που δημιούργησε ένα κατάστημα σε ιταλικό μοναστήρι και που είχε αποκαλέσει τον Πάπα εχθρό με το συγχρονισμό και το εύρος της φωτιάς (ολική καταστροφή) θεωρείται απλά αυτό – “σύμπτωση”.

Η εμπορική ασφαλιστική απάτη έχει αρχίσει να συζητείται. Το εισόδημα της Εκκλησίας έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα από το σκάνδαλο της παιδεραστίας, και εκτός από τη χρήση της εν λόγω πυρκαγιάς ως μια σατανική θυσία επικών διαστάσεων, θα πρέπει η Εκκλησία να διερευνηθεί για την πιθανή χρήση του γεγονότος για διττό σκοπό: Σατανική θυσία και ασφαλιστική απάτη.

Ο Scott Bennett, πάντα μια καλή πηγή για το σάιτ Grand PSYOP, λέει το εξής σε σχέση με αυτό θέμα….

Πάω στοίχημα ότι η φωτιά του Ναού της Παναγίας των Παρισίων ήταν ένα είδος ψυχολογικής επιχείρησης τύπου «Kristolnacht», παρόμοια με τη φωτία που είχαν προκαλέσει κάποτε οι Ναζί όταν είχαν ανάψει τη φωτιά της δεκ. του 1930 και είχαν κατηγορήσει μετά τους κομμουνιστές για να κερδίσουν τις εκλογές. Η δική μου εκτίμηση είναι παρόμοια με αυτήν, με τον Μακρόν να επωφελείται αυτού βάζοντας ΤΕΡΜΑ στις διαμαρτυρίες των Κίτρινων Γιλέκων (που, μέχρι τώρα, τον κατέστρεφαν και έβαλλαν τη Γαλλία σε κατάσταση εμφυλίου πολέμου). Ποιος επωφελείται από τη φωτιά; Ίσως η ισραηλινή Mossad (Μοσάντ) και / ή το Shin-bet προσπαθώντας να επωφεληθεί σπό τον “θρησκευτικό πόλεμο” μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών, όπως συνέβαινε στην περίπτωση της στημένης επιθέσεως στη Νέα Ζηλανδία.

Και σαν να μην φτάνουν όλ᾽αυτά, δείτε το έγραψε στο Twitter, την ημέρα της φωτιάς, ένας μεγάλος δημοσιογράφος του περιοδικού “TIME” ονόματι Christopher J. Hale και…(εξ)ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ μετά να το..ΚΑΤΑΒΑΣΕΙ….

However, TIME columnist Christopher J. Hale tweeted, “A Jesuit friend in Paris who works in #NotreDame told me cathedral staff said the fire was intentionally set.”

Μετάφραση – «Ένας φίλος Ιησουίτης στο Παρίσι που εργάζεται στο #NotreDame (τον Ναό της Παναγιάς των Παρισίων) μου είπε ότι το προσωπικό του καθεδρικού ναού είχε δηλώσει ότι η φωτιά ήταν εκ προθέσεως.»

Για να μην πούμε για το πάρα πολύ -να πούμε το λιγότερο- βίντεο που ανέβασε εχθές στο επίσημο κανάλι του στο Youtube ο πρόεδρος της «ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, κ Δημήτρη Κ. Καμμένου, για τον άνθρωπο που βιντεοσκοπήθηκε στον Ναό της Παναγιάς των Παρισίων να περιφέρεται εκεί…ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ!!!

Είπε συγκεκριμένα ο κ Δημήτρης Καμμένος…

Στο βίντεο εμφανίζεται ένας άνδρας μέσα στην Παναγία των Παρισίων, σε ένα παράθυρο, που φοράει ένα κίτρινο γιλέκο και μαύρα ρούχα και κράνος στο κεφάλι. Οι εργάτες είχαν φύγει περίπου μιάμιση ώρα πριν ξεσπάσει η φωτιά. Ο Αντρέ Φινό, υπεύθυνος επικοινωνίας του καθεδρικού ναού δήλωσε: «Όταν ξέσπασε η πυρκαγιά ήχησαν οι συναγερμοί του καθεδρικού ναού και οι επισκέπτες άρχισαν γρήγορα να εκκενώνουν το κτίριο. Οι εργάτες είχαν σταματήσει τις εργασίες από τις 17:00 έως τις 17:30 ώρα Γαλλίας».

Δείτε τώρα το βίντεο!….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr