Home Greek News Σε κοινή θέα πλέον ο Σύνδεσμος του ΠΡΟΔΟΤΗ Γιάνη Βαρουφάκη με τον…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!!!

Σε κοινή θέα πλέον ο Σύνδεσμος του ΠΡΟΔΟΤΗ Γιάνη Βαρουφάκη με τον…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!!!

by _
0 comment 151 views

Σε κοινή θέα πλέον ο Σύνδεσμος του ΠΡΟΔΟΤΗ Γιάνη Βαρουφάκη με τον ΟΛΕΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!!!

Αυτά για τον Βαρουφάκη τα καταγγέλουμε κι εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» εδώ και 4 χρόνια. Και παρ’ όλο που ο Βαρουφάκερ βρίσκεται εκτός κυβερνήσεως εδώ και σχεδόν 4 χρόνια, συνεχίζει να συμφωνεί με το ΣΥΡΙΖΑ για ένα πολύ σημαντικά ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ θέμα, κάτι που είναι ενδεικτικά του ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι το αφντικό και των δύο: ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΕΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!!!

ΔΗΛΑΔΗ, η κα Σοφία Σακοράφα είναι με τον Γιάνη Βαρουφάκη τώρα ευρωβουλευτίνα και αυτή είναι με την…ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ!!! Και θυμόμαστε όλοι τις προσπάθιεις του Βαρουφάκη διαχρονικά να αποκρούσει τους ισχυρισμούς ότι είναι κι αυτός με τον Σόρος. Τώρα όμως ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΖΕΙ ΠΙΑ μιας και έχει κάνει συνεργασία με ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ που…ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ!!!

Ακούστε όμως την κατεγγελία του κ προέδρου της «ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» κ. Δημήτρη Καμμένου για το ίδιο θέμα από το 16:44 και μετά γιατί είναι πλέον σε ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ο σύνδεσμος μεταξύ Βαρουφάκη και Σόρος!!!….

Δείτε τώρα αυτόν τον μεγάλο ΥΠΟΚΡΙΤΗ να αντικρούσει αναδρομικά τον εαυτό του στους «ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΥΣ» στις 29 Οκτ. του 2018 όπου λέει ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ με τον Σόρος από το 8:15 και μετά!!!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr