Home Greek News ΣΟΚ: Εν όψει της σύλληψης Τζούλιαν Ασάνζ, δόθηκαν κρυφά $4.2 ΔΙΣ στον Ισημερινό από το ΔΝΤ!!!

ΣΟΚ: Εν όψει της σύλληψης Τζούλιαν Ασάνζ, δόθηκαν κρυφά $4.2 ΔΙΣ στον Ισημερινό από το ΔΝΤ!!!

by _
0 comment 167 views

ΜΕΓΑ ΣΟΚ: Εν όψει της σύλληψης Ασάνζ, δόθηκαν κρυφά $4.2 ΔΙΣ στον Ισημερινό από το…ΔΝΤ…!!!

Μιλάμε για ένα θέμα που…ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ Μ.Μ.Ε. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??? ΙΔΟΥ ΟΜΩΣ Η…ΑΠΑΝΤΗΣΗ….!!!…

Μιλάμε για χρήματα που ούτε η…ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ, ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΩΝ ΤΟ ΕΚΟΥΑΔΟΡ!!! ΚΙ ΟΜΩΣ….!!!….

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες/Καλιφόρνια | 12 Απριλ, 2019 | 13:23πμ | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

Στο χθεσινό μας άρθρο με τίτλο «ΙΔΟΥ ο μεγάλος πράκτορας των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ Τζούλιαν Ασάνζ του WikiLeaks που μας εξαπατάει όλους!!!» σας αποκαλύψαμε πράγματα που είναι ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΑ για τον Ασάνζ και το Wikileaks εδώ και…ΧΡΟΝΙΑ, ότι, ο Ασάνζ και η επιχείρισή του έχουν ευνοηθεί από τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ και τον ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ για την προώθηση του «μεγάλου έργου» που κάνουν για την δήθεν δημόσια «έκθεση», διαδικτυακά, μέσω του σάιτ του Wikileaks.com, των εγκλημάτων διαφόρων κυβερνήσεων εκεί έξω, ιδιαίτερα της εκάστοτε αμερικανικής κυβερνήσεως.

Π.χ,, γράψαμε τα εξής αποκαλυπτικά….

Ομιλούμε εδώ για πολιτικό πόλεμο και το χρισημοποιούν το WikiLeaks για τη διαρροή εγγράφων για την ρίξιν κυβερνήσεων. Το WikiLeaks χρησιμοποιείται για τις βρωμοδουλιές της κοινότητας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, που θα οδηγήσει τελικά σε περισταλτικούς ελέγχους (“αστυνόμευση”) του διαδικτύου.
Το “Anonymous” έχει αποκαλύψει πολλές συνδέσεις μεταξύ Ασάνζ και Ρότσιλντ:
– Μια κουνιάδα και δεύτερη ξαδέρφη των Ρότσιλντ τον Ασάνζ τον έβγαλε απο τη φυλακή με εγγύηση. Ο πατέρας της, τραπεζίτης James Goldsmith, είναι ξάδελφος των Ρότσιλντ
– Το μεγάλο περιοδικό “The Economist”, που ίδρυσε η οικογένεια Ρότσιλντ (με συμερινή συμμετοχή 20 τοις 100 σε αυτό), εβράβευσε τον κ Ασάνζ το 2008 με το “Media Award” (βραβείο μέσων ενημέρωσης) τους– Το WikiLeaks εζήτησε τις υπηρεσίες του δικηγορικού γραφείου Fox Rothschild για την ανατροπή μιας δικαστικής απόφασης που διέταξε σε έναν πάροχο υπηρεσιών ιστότοπων να κλείσει την ιστοσελίδα του Wikileaks.
– Οι εφημερίδες “The Guardian” και “The New York Times”, δύο χορηγοί των ΜΜΕ που έχουν κάνει συνεργασία με τον Ασάνζ, είναι συνδεδεμένες με τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ…
– Ο ιδιοκτήτης του αρχοντικού, όπου ο Ασάνζ είχε τεθεί σε κατ ‘οίκον περιορισμό, έχει δεσμούς με τους Ρότσιλντ…
– Ο δικηγόρος του Ασάνζ, κ. Mark Stevens, τυχαίνει να είναι ο δικηγόρος και των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ…
– Ο γερουσιαστής του αμερικανικού Κογκρέσου Τζόζεφ Λίμπερμαν, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη μετατροπή του Τ.Ασάνζ σε μία σημαντική εικόνα των μέσων ενημέρωσης, είναι επίσης μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, μια μυστική λέσχη στην Νέα Υόρκη που ανήκει στους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ απο το οποίο έπαιρνε τις διαταγές της η Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ επι Ομπάμα…ΧΙΛΑΤΙ ΚΛΙΝΤΟΝ…

-Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ >> https://greeknewsondemand.com/2019/

ΣΗΜΕΡΑ ὄμως, τα είπα τηλεφωνικώς με τον αρχισυντάσκτη του μεγάλου σάιτ VeteransToday.com, τον κ Γκρόνταν Ντάφ (Gordon Duff, πατήστε εδώ για περισσότερα), ο οποίος εργάζεται στον τομέα των μυστικών πληροφοριών εδώ και 40+ χρόνια και συμβουλεύει ολόκληρες κυβερνήσεις για θέματα εθνικής ασφάλειας, μυστικών πληροφοριών και όχι μόνο! Ο Γκόρντον είναι διαπιστευμένος διπλωμάτης και είναι γενικά αποδεκτός ως ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στον τομέα των μυστικών πληροφοριών παγκοσμίως. Τυχάνει επίσης μεγάλος ανταγωνιστής του μεγάλου δημοσιογράφου από το Τέξας Άλεξ Τζόουνς (Alex Jones) και είναι ΠΙΟ δυνατός και αποκαλυπτικός από αυτόν!

Του μοιράστηκα του κ Γκόρνταν μια αποκάλυψη που έβγαλα εχθές (στα Αγγλικά) στο σάιτ μάς «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) που αφορά το γεγονός….ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ!…ότι στις 11 Μαρτίου φέτος, το ΔΝΤ ενέκρινε στον Ισημερινό μια ΤΕΡΑΤΙΑ Διευρυμένη Χρηματοδοτική Διευκόλυνση -έτσι την λένε- της τάξεως των…4.2 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ…!!! Δηλαδή, μιλάμε για χρήματα που ούτε πιο ανεπτυγμένες χώρες, όπως η….ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ. Και εδώ έχουμε το φτωχό…ΕΚΟΥΑΔΟΡ ΝΑ ΑΠΟΚΤΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ…!!!

Και έναν ολόκληρο μήνα μετά, στις 11 Απριλίου του 2019, τι συμβαίνει;;;…ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;; Μα το…ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ βέβαια: Η εν τέλεια παράδοση του Τζούλιαν Ασάνζ στις αρχές του Η.Β. για έκδοση στις…Η.Π.Α. ΓΙΑ ΦΑΝΤΣΤΕΙΤΕ!!!

Και με το που μοιράστηκα αυτή την τεράστια αποκάλυψη με τον κ Ντάφ, την έκανε αμμέσως πρωτοσέλιδο στο κορυφαίο σάιτ του, VeteransToday.com, και τον ευχαριστώ από καρδιάς!!! ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για το άρθρο.

Δείτε τώρα ένα απόσπασμα του δημοσιεύματος που έβγαλε το ίδιο το ΔΝΤ για αυτή την μεγάλη χρηματοδότηση που έδωσε τόσο…ΑΠΛΟΧΕΡΑ, «ΌΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ», στο Εκουαδόρ που, απ’ ότι φαίνεται, και σύμφωνα με τον κ Γκρόρνταν, έχει σταματήσει τελευταίως να μιλά εναντίον τόσο των ΗΠΑ όσο και του…ΙΣΡΑΗΛ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΤΙ «ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ» ρε παιδιά!!! ΧΑΧΑΧΑ!!!

Πηγή >> https://www.imf.org/en/News/Articles/2019/03/11/ecuador-pr1972-imf-executive-board-approves-eff-for-ecuador

Και λέει συγκεκριμένα το ΔΝΤ…

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) ενέκρινε σήμερα συμφωνία ύψους 4,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο πλαίσιο της Διευρυμένης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης του ΔΝΤ (EFF) για τον Εκουαδόρ. Η απόφαση του συμβουλίου επιτρέπει την άμεση εκταμίευση 652 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ (ισοδύναμη με 469,7 εκατομμύρια ΕΤΔ ή 67,3 τοις εκατό της ποσόστωσης του Εκουαδόρ). Η ρύθμιση αυτή παρέχει στήριξη στις οικονομικές πολιτικές της κυβέρνησης της Εκουαδόρ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Απλά, και ο πρόεδρος του Ισημερινού, κ Λένιν Μορένο, αποφάσισε να ενδώσει στις απαιτήσεις των ΗΠΑ, κτλ., για τη συνέχιση αυτού του μεγάλου…ΘΕΑΜΑΤΟΣ με τον Ασάνζ, κτλ! Και παρ ‘ολο που αυτό ΦΑΙΝΕΤΑΙ σαν μεγάλη αμοιβή για το Εκουαδόρ που αποφάσισαν να παραδώσουν τον Ασάνζ, εμείς λέμε, ΝΑΙ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΝΩΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΤΟΝ Τ. ΑΣΑΝΖ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ OI ΑΡΧΙ-ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΕΣ  ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ, ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΥΦΗΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ!!! Κι ο Ντάφ έχει βγάλει εδώ και 10 χρόνια μεγάλες αποκαλύψεις, ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΑΝΖ, ότι είναι ένας μεγάλο…ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ της…ΜΟΣΑΝΤ!!! Γι᾽αυτό άλλωστε, ήταν ο ίδιος ο Νετανγιάχου που είπε πει προ ετών ότι οι διαρροές του WikiLeaks…ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!! ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και ΕΔΩ και μετρικά παραδείγματα.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr