Home Greek News Αποκάλυψη από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Η Γραμματέας Διαφθοράς ήταν δικηγόρος σε δουλειές του Αρτεμίου

Αποκάλυψη από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Η Γραμματέας Διαφθοράς ήταν δικηγόρος σε δουλειές του Αρτεμίου

by _
0 comment 132 views

Αποκάλυψη από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Η Γραμματέας Διαφθοράς ήταν δικηγόρος σε δουλειές του Αρτεμίου

Η Νατάσα Ξεπαπαδέα, σημερινή γενική γραμματέας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς και διορισμένη από τον Ιούνιο του 2015 ως διευθύντρια του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, εμφανίζεται ως πληρεξούσια δικηγόρος το 2016, το 2017 και το 2018 της κυπριακής εταιρείας Hi-Med Solutions Ltd με έδρα τα γραφεία του Αρτεμίου στη Λευκωσία  – Αντιδίκησε με το Ελληνικό Δημόσιο το 2018 υπερασπιζόμενη την κυπριακή εταιρεία…

Συμπτώσεις που δίνουν την εντύπωση πλέον ότι παύουν να είναι συμπτώσεις. Ενα ακόμη πρόσωπο που βρίσκεται στην καρδιά της κυβερνητικής διαχείρισης και ειδικά σε θέματα διαφθοράς εμφανίζεται ως πληρεξούσια δικηγόρος του Κύπριου δικηγόρου Αρτέμη Αρτεμίου ενώ την ίδια περίοδο ήταν στέλεχος στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα, η κυρία Αναστασία Ξεπαπαδέα διορίστηκε από τις 10 Ιουνίου 2015 διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του τότε αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, μετέπειτα έγινε ειδική συνεργάτης του ίδιου σε θέματα διαφθοράς και τον Απρίλιο του 2018 προήχθη σε γενική γραμματέα για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς. Ολα αυτά τα χρόνια εμφανίζεται παράλληλα ως πληρεξούσια δικηγόρος σε υποθέσεις του γραφείου του Αρτέμη Αρτεμίου, που αφορούν κυπριακή εταιρεία με έδρα το γραφείο του στην Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ….

protothema

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://www.protothema.gr/greece/article/879844/i-grammateas-diafthoras-itan-dikigoros-se-douleies-tou-artemiou/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr