Home Greek News Ο πιο καλός μαθητής του Σόρος ο Τσίπρας: Γιατί έγινε το ταξίδι στα Σκόπια

Ο πιο καλός μαθητής του Σόρος ο Τσίπρας: Γιατί έγινε το ταξίδι στα Σκόπια

by _
0 comment 183 views

Ο πιο καλός μαθητής του Σόρος ο Τσίπρας: Γιατί έγινε το ταξίδι στα Σκόπια

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι εύκολος αντίπαλος.

Εχει σπουδάσει την προπαγάνδα και την αγκιτάτσια, γι΄ αυτό εξάλλου κατάφερε να φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ από το 3% στο 36%. Είναι της σχολής ότι η κολοβή αλεπού πρέπει να κάνει μόδα την έλλειψη ουράς και πρέπει και υπόλοιπες αλεπούδες να γίνουν κολοβές.

Με βάση τη λογική του, όχι μόνο δεν μπαίνει σε θέση άμυνας για τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά αντίθετα περνά σε μια επιθετική πολιτική προσπαθώντας να πείσει τους Ελληνες ότι τα έχει κάνει όλα

σωστά και μάλιστα θα έχουμε κέρδος στο μέλλον από αυτή τη συμφωνία της λίμνης. Πήρε λοιπόν την κουστωδία των υπουργών του και 140 επιχειρηματιών και πήγε να κάνει «απόβαση» στα Σκόπια για να μας δείξει ότι η συμφωνία των Πρεσπών, που πιθανότατα θα του κοστίσει την απομάκρυνση από την εξουσία στις επερχόμενες εκλογές «λειτουργεί», και ότι είναι πετυχημένη. Οτι όλη αυτή η αρνητική εικόνα για τον ΣΥΡΙΖΑ η οποία έχει προκαλέσει σεισμό στη Βόρεια Ελλάδα, δεν είναι παρά ένα fake δημιούργημα της αντιπολίτευσης. Από την άλλη πλευρά, θέλει να πείσει τον ελληνικό λαό πως φροντίζει και για τους επιχειρηματίες, εξάλλου τα έχει βρει μαζί τους σε όλα τα επίπεδα. Τώρα, τους προσφέρει νέο πεδίο λαμπρό τα Σκόπια για να κάνουν μπίζνες, αλλά στην ουσία τους καθιστά συνενόχους, μοιράζοντάς τους τα αργύρια της προδοσίας.Οι κινήσεις αυτές δείχνουν, ότι στις προθέσεις του Αλέξη Τσίπρα δεν είναι να παρουσιαστεί ως εθνικός ηγέτης. Αλλωστε ο ίδιος, αδιαφορεί για τα σύνορα και τα εθνικά θέματα. Αποδεικνύουν επίσης, ότι είναι ο πιο πιστός οπαδός και καλός μαθητής της αριστερίστικης παγκοσμιοποίησης τύπου Σόρος που δεν ενδιαφέρεται για μετανάστες, έθνη – κράτη και σύνορα. Και αν πετύχει αυτή η τακτική, το πείραμα της λίμνης, ενδέχεται να βρει εφαρμογή και στα ελληνοτουρκικά με το αρχιπέλαγος να μοιράζεται στη μέση για να μην «δυσαρεστήσουμε» και τον τούρκικο λαό που ολοένα διεκδικεί από την Ελλάδα χωρίς να δικαιούται το παραμικρό.

crashonline

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr