Home Greek News Ελ. Τουλουπάκη: Τι ρόλο παίζει; Με τον Τζανακόπουλο ή με τη Δικαιοσύνη;

Ελ. Τουλουπάκη: Τι ρόλο παίζει; Με τον Τζανακόπουλο ή με τη Δικαιοσύνη;

by _
0 comment 145 views

Ελ. Τουλουπάκη: Τι ρόλο παίζει; Με τον Τζανακόπουλο ή με τη Δικαιοσύνη;

Διέρρεε ότι θα ασκήσει δίωξη για τη Novartis Δευτέρα (1/4) ή Τρίτη (2/4), αλλά το ανέβαλε λόγω Τσίπρα και Ζάεφ, για την Πέμπτη (4/4) ή Παρασκευή (5/4), ώστε να ξεχαστούν τα «πακέτα» του Μανόλο…


Μόλις το περασμένο Σάββατο η «Α» σε αποκλειστικό της θέμα αποκάλυπτε τα παζάρια της κας Τουλουπάκη για ανανέωση της θητείας της –αφού βρίσκεται ένα βήμα πριν από την έξοδό της από το δικαστικό σώμα– προκειμένου να ασκήσει δίωξη σ’ έναν πολιτικό, να βάλει στο αρχείο άλλους πέντε, και ν’ αφήσει να αιωρείται η λάσπη στους υπόλοιπους  τέσσερις προς μεγάλη τέρψιν του κυβερνώντος κόμματος.

Όλες οι διαρροές έκαναν λόγο για την υλοποίηση των παραπάνω σήμερα Τρίτη (2/4).

Όμως η κα Τουλουπάκη έκανε… στάση αποκαλύψεων, λόγω του γεγονότος ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη στα Σκόπια. Το πρόβλημα; Αν η κα Τουλουπάκη προέβαινε στις «αποκαλύψεις» που είχε υποσχεθεί στους κυβερνώντες με στόχο την ανανέωση της θητείας της, θα επισκίαζε την επίσκεψη Τσίπρα. Γι’ αυτό ανέβαλε τι όποιες αποκαλύψεις της για να πρωταγωνιστήσει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης η «μεγαλειώδης» επίσκεψη Τσίπρα στα Σκόπια.

Υπήρχε βέβαια και η θύελλα για το γνωστό θέμα των λογαριασμών του Πετσίτη, αλλά σύμφωνα με τον κ. Τζανακόπουλο, προηγούνται τα εύσημα των Τσίπρα – Ζάεφ και μετά η δίωξη του πολιτικού, ώστε να σκεπαστεί το θέμα με τα «πακέτα» στους λογαριασμούς του Μανόλο.

Ποια πρωτοτυπία! Αυτή είναι άλλωστε η τακτική που ακολουθεί πάντα η σημερινή κυβέρνηση σε αγαστή συνεργασία με την κα Τουλουπάκη. Για του λόγου το αληθές αρκεί να αναφέρουμε ανάλογο τερτίπι και πέρυσι στις 5/2/2018 όταν η κα Τουλουπάκη είχε στείλει στον Άρειο Πάγο τα ονόματα των 10 πολιτικών και δημιούργησε ντόρο στα ΜΜΕ προκειμένου να περάσει ως δεύτερη είδηση το μεγαλειώδες συλλαλητήριο που είχε πραγματοποιηθεί για τη Μακεδονία μία ημέρα πριν την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.

Τελικά το ερώτημα που ανακύπτει είναι εάν η κα Τουλουπάκη υπηρετεί τη Δικαιοσύνη ή έχει αποσπαστεί στα γραφεία των κ.κ. Τζανακόπουλου και Καρτερού στο Μαξίμου…

Απάντηση δεν αναμένεται…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr