Home Greek News ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

by _
0 comment 140 views

ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, Ο “ΠΟΝΟΣ” ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.


ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ …..ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ….
ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΟΥΜΕ, ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΕΚΕΙ.

Καλλιόπη Σουφλή 


 

ΑΛΕΞΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ;;;;

Ή ΜΗΠΩΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ;;;

Κλείνοντας τον 123ο χρόνο λειτουργίας της, η οινοποιία «Μαλαματίνα»,γνωστή κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα για τη ρετσίνα της, βρίσκεται στο κρισιμότερο ίσως σταυροδρόμι της ιστορίας της. 

Με δανεισμό και υποχρεώσεις που ξεπερνούν τα 48 εκατ. ευρώ και πωλήσεις χαμηλότερες των 15 εκατ., πρέπει αφενός να βρει την απαραίτητη ρευστότητα για να συνεχίσει τη λειτουργία της και αφετέρου να επανεφεύρει τον εαυτό της, καθώς η ρετσίνα απλώς δεν «πουλάει» πια όσο παλιά. 

Πάνω από όλα, όμως, πρέπει να πείσει τις τράπεζες να συνεχίσουν υλοποιούν το μνημόνιο που έχουν συνυπογράψει στα τέλη Οκτωβρίου του 2017 για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της, παρά το γεγονός πως το business plan επί του οποίου επετεύχθη η κατ’ αρχήν μεταξύ τους συμφωνία τείνει να εκτροχιαστεί.

Συζητήσεις με τη βιομηχανία τροφίμων “Αφοί Χαΐτογλου” προκειμένου να συμφωνηθεί η αναδιάρθρωση του δανεισμού της ξεκίνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι πιστώτριες τράπεζες του ομίλου.

Οι συζητήσεις εμφανίζονται να διαρκούν επί μακρόν, καθώς αναζητείται η βέλτιστη λύση μεταξύ και των τραπεζών που καλούνται να συμφωνήσουν σε ένα κοινό σχέδιο αναδιάρθρωσης. 

Οι δύο πλευρές έχουν, πάντως, υπογράψει συμφωνία αναστολής (standstill agreement) για τα δάνεια που έχουν χορηγηθεί, ενώ έχει τεθεί επί τάπητος μελέτη που εκπονήθηκε από εξωτερικούς συμβούλους με την οποία προτείνονται συγκεκριμένες προτάσεις για τις τραπεζικές υποχρεώσεις και τις προοπτικές της βιομηχανίας.

Στο σημείο αυτό, υπάρχει νεώτερη ενημέρωση, σύμφωνα με την οποία η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ, ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.
Θεωρώ υποχρέωσή μου, να διορθώσω την παρούσα ανάρτηση

Καλλιόπη Σουφλή 
 
ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ Π.Χ. μαρμελάδες και χαλβάδες για τον Μασούτη 

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕΒΓΑΛ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΔΕΛΤΑ (εχει το 43% της ΜΕΒΓΑΛ) , ΤΗΣ ΚΡΙ – ΚΡΙ , ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ , ΟΙ ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΣΟΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ LIDL ,



ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, Ο “ΠΟΝΟΣ” ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.


ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ …..ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ …..

Πηγή

https://attikanea.blogspot.com/2019/04/blog-post_30.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr