Home Greek News Ποιος είναι ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας Ελλάδας στην οποία ο Βίτσας υποσχέθηκε ιθαγένεια;

Ποιος είναι ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας Ελλάδας στην οποία ο Βίτσας υποσχέθηκε ιθαγένεια;

by _
0 comment 138 views

Ποιος είναι ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας Ελλάδας στην οποία ο Βίτσας υποσχέθηκε ιθαγένεια;

Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα

Οι συλλήψεις για διακίνηση μεταναστών και η άγρια κόντρα του Τζαβέντ Ασλάμ με τον Πακιστανό πρέσβη στην Αθήνα

Μια ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε ανοικτή κόντρα με την Ελληνική Αστυνομία, είναι ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας στην εκδήλωση της οποίας ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, υποσχέθηκε ιθαγένεια στους Πακιστανούς της πρωτεύουσας.

Ο Τζαβέντ Ασλάμ, που βρίσκεται δίπλα ακριβώς στον υπουργό σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για διακίνηση μεταναστών από την πακιστανική δικαιοσύνη, έχει εκδοθεί σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Interpol ενώ βρίσκεται σε πόλεμο με τον πρόξενο της χώρας του στην Αθήνα. Παράλληλα, κατέθεσε ως μάρτυρας εναντίον της Χρυσής Αυγής στη δίκη, και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει απαντήσει με σκληρό τρόπο στις επιθέσεις που δέχονται οι μετανάστες.

Όπως για παράδειγμα τα όσα είπε στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο: “Και οι μετανάστες έχουν χέρια και μπορούν να τα σηκώσουν και κάποια στιγμή στις απειλές που δέχονται να απαντήσουν” είπε με νόημα ο κ. Ασλάμ.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr