Home Greek News 25η Μαρτίου 1821: To doodle για την Εθνική Επέτειο του 1821 από τη Google σε σχέση με την ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ!

25η Μαρτίου 1821: To doodle για την Εθνική Επέτειο του 1821 από τη Google σε σχέση με την ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ!

by _
0 comment 157 views

25η Μαρτίου 1821: To doodle για την Εθνική Επέτειο του 1821 από τη Google και η…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ ΜΑΣ!!!

Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Επειδή ο αρχισυντάκτης του σάιτ μας, Ιωάννης Κουντούρης, ήταν ο πρώτος Έλληνας δημοσιογράφος στον κόσμο να αποκαλύψει σε όλο το Πανελλήνιον το γεγονός ότι ζούμε όλοι σε μια γη…ΕΠΙΠΕΔΗ κεκαλυμμένη με έναν μεγάλο…ΘΟΛΟ από πάνω (το Στερέωμα σύμφωνα με το Ευαγγέλιον) και από την οποίαν ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ (μιας ζούμε σε ένα ΚΛΕΙΣΤΟ, ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΟ συστημα, πατήστε εδώ), το ακόλουθο άρθρο του CNN Greece για το σκίτσο της Google για τη 25η Μαρτίου μας είναι ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ σε όλους τους…ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ εκει έξω για αυτήν την μεγάλη ΑΛΗΘΕΙΑ που μας έχουν κρύψει οι εξουσιατές του κόσμου τούτου που έχουν μετέλθει το μοντέλο της «σφαιρικής γης» σαν έναν τρόπον να ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΌΛΩΣ σε όλη την ανθρωπότητα σχετικά με τη μορφή της γης μας που τυχαίνει να προέρχεται εκ της…ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ και των γραπτών σχεδόν…ΟΛΩΝ των αρχαίων Ελλήνων μας (περισσότερα εδώ επ’ αυτού)! 

Είναι να απορεί κανείς το ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ότι μεγάλοι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ότι η Σελήνη βρίσκεται…ΟΧΙ στο «διάστημα» (μιας και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ)…αλλά στην…ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΜΑΣ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο «Μεγάλοι επιστήμονες παραδέχονται: Η Σελήνη βρίσκεται στην πραγματικότητα στην…Ατμόσφαιρά μας!» για περισσότερα.

Η επίσηνη ανακοίνωση που έβγαλε για την 25 Μαρτίου είναι εδώ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ τις ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ του, ιδιαίτερα τον μεγάλο…ΘΟΛΟ που καλύπτει την γην από πάνω! >> η GoogleGreece National Day 2019 >> https://www.google.com/doodles/greece-national-day-2019

Διαβάστε τώρα το ακόλουθο άρθρο και στο τέλος έχουμε περιλάβει μερικά άλλα δυνατά και…ΑΤΡΑΝΤΧΤΑ στοιχεία για του λόγου το αλήθές!….


25η Μαρτίου 1821: To doodle για την Εθνική Επέτειο του 1821 από τη Google

Newsroom

Την επέτειο της έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης το 1821 τιμάει η Google μέσα από ένα doodle που αποτυπώνει την γαλανόλευκη Ελληνική Σημαία.

Ο απανταχού ελληνισμός τιμά σήμερα τους προγόνους του, που άρχισαν την επανάσταση το 1821 ενάντια στον τουρκικό ζυγό, για να ζούμε σήμερα εμείς ελεύθεροι στην πατρίδα μας. Παράλληλα τιμά την Ορθόδοξη πίστη του, εορτάζοντας την επέτειο αναγγελίας της γέννησης του Ιησού. Η 25η Μαρτίου είναι θρησκευτική αλλά και Εθνική εορτή.

Η ημέρα αυτή είναι επίσημη αργία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Ο διπλός εορτασμός της, την κάνει μία από τις σημαντικότερες ημερομηνίες του χρόνου.

Η 25η Μαρτίου είναι θρησκευτική γιορτή. Η εκκλησία μας τιμά τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

Η 25η Μαρτίου είναι όμως και επέτειος Εθνική, αφού η ημέρα αυτή σηματοδοτεί την έναρξη της ελληνικής επανάστασης ενάντια στην οθωμανική κυριαρχία το 1821.

Η γαλανόλευκη σημαία έχει τη τιμητική της. Σε όλα τα σημεία της γης, οι Έλληνες παρευλαύνουν στις λεωφόρους του κόσμου, ενώ οι ορθόδοξες εκκλησίες χτυπούν χαρμόσυνα τις καμπάνες.

Δείτε το doodle της Google…

greece national day 2019 5074075729788928 law

Πηγή >> https://www.cnn.gr/news


Το μοντέλο της ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ το βάζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ η Google για κεντρική εικόνα στην αρχική σελίδα της…

 

Στα ακόλουθα βίντεο η Google μας λέει ΣΑΦΩΣ όταν η γη είναι ΕΠΙΠΕΔΗ!!!….

Στο πρώτο, βλέπουμε την Ανταρκτική κάτω από τη κάθε…ΗΠΕΙΡΟ στους χάρτες της Google!! Χμμμμ….ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; Αυτό είναι επειδή, σύμφωνα με το μοντέλο της Επίπεδης Γης, η γη ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΕΤΑΙ από έναν…ΤΟΙΧΟ ΠΑΓΟ ΚΥΚΛΙΚΟ!!! Δείτε το βίντεο και μετά το ακριβώς μοντέλο που σας περιγράφω εδω…

Και εδώ είναι το μοντέλο….

Για να δείτε όμως το μοντέλο της Ε.Γ. στην πλήρη μορφή του, δείτε το παρακάτω και προσέξτε τον…ΘΟΛΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ…

Στο ακόλουθο βίντεο βλέπουμε αμμέτρητα έγγραφα του Αμερικανικού Στρατού, της NASA και άλλων αμερικανικών κρατικών υπηρεσιών που ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ότι η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ και με…ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ!!!….

Για το καλύτερο κανάλο στο YouTube για την επίπεδη γη μεταβείτε στο think Outside the glObe…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,….

 

ΒΟΜΒΑ: Η C.I.A. κυκλοφόρησε έγγραφα από τη δεκαετία του ’50 που αναφέρονται στην…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ και το ΣΤΕΡΕΩΜΑ!

 

ΣΟΚ: Η NASA ιδρύθη από πράκτορες-Νατζιστές της CIA που δολοφόνησαν ΕΛΛΗΝΕΣ κάτα το ΔΠΠ!

 

Λύνεται η κάθε απορία για την επίπεδη γη λύνεται…ΕΔΩ με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ…!!!…

 

Όταν οι Αριστοτέλης, Ερατοσθένης, Πλάτων, Κοπέρνικος κτλ. μας απέδειξαν ότι η γη είναι, στην πραγμστικότητα…ΕΠΙΠΕΔΗ και ΟΧΙ «σφαιρική»!!!

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τα ρολόγια ηλίου, οι σκιές και το φώς του Ηλίου ΑΠΟΔΕΙΧΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ…ΕΠΙΠΕΔΗ!!!

 

Η γη επίπεδος εστί και τούτο μάλλιστα από καταβολής του κόσμου έως της…σήμερον! Αποδείξεις συγκλονιστικαί!

 

ΣΟΚ: Μέτρηση καμπυλότητας της γης που αποδειχνύει ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ! #ΕπίπεδηΓη!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr