Home Greek News Καταγγελία: Ο δήμαρχος Κερατσινίου απαγορεύει το «Μακεδονία Ξακουστή»;

Καταγγελία: Ο δήμαρχος Κερατσινίου απαγορεύει το «Μακεδονία Ξακουστή»;

by _
0 comment 156 views

Καταγγελία: Ο δήμαρχος Κερατσινίου απαγορεύει το «Μακεδονία Ξακουστή»;

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Φίλιππος Καμπούρης καταγγέλλει ότι ο δήμαρχος της Πόλης Χρήστος Βρεττάκος έδωσε εντολή στη φιλαρμονική του Δήμου να μην παίξει το εθνικό εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή» την ώρα της μαθητικής παρέλασης την 25η Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος δήμαρχος και δημοσιογράφος τονίζει πως έγινε δέκτης καταγγελιών μελών της φιλαρμονικής του Δήμου, οι οποίοι τρομοκρατημένοι αναφέρουν πως ο κύριος Βρεττάκος τους απαγόρευσε ρητά να παίξουν κατά τη διάρκεια της παρέλασης το συγκεκριμένο εμβατήριο.

Μάλιστα, ο υποψήφιος δήμαρχος Φίλιππος Καμπούρης προκάλεσε τον δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο να διαψεύσει τις εν λόγω καταγγελίες, ωστόσο ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας τηρεί σιγήν ιχθύος.

«Καλώ τον απερχόμενο δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο να άρει την απαγόρευση προς τα μέλη της φιλαρμονικής και απαιτώ την ημέρα της μαθητικής παρέλασης την 25η Μαρτίου να ακουστεί το πατριωτικό εμβατήριο “Μακεδονία Ξακουστή”.

Είναι λυπηρό πώς θέλουν να καταντήσουν το Δήμο και τη χώρα μας ο κύριος Βρεττάκος και ο κολλητός του φίλος και πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Καλούμε τους πολίτες του Δήμου μας, αλλά και των άλλων Δήμων της χώρας να καταγγείλουν τα φαινόμενα “τύπου Βρεττάκου”.

Στο Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τη Μακεδονία, την Ελλάδα και την Ορθοδοξία μας», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Φίλιππος Καμπούρης.

F-NEWS

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr