Home Greek News Αμερικανός ΥΠΕΞ Μάικ Πομπέο: «O Θεός έστειλε τον Tραμπ για να σώσει τον Εβραϊκό λαό»

Αμερικανός ΥΠΕΞ Μάικ Πομπέο: «O Θεός έστειλε τον Tραμπ για να σώσει τον Εβραϊκό λαό»

by _
0 comment 122 views

ProNews.gr (που είναι όλοι ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΦΙΟΣΟΥ και ΕΒΡΑΙΟ-ΔΟΥΛΟΥ Τράμ): Δήλωση «φωτιά» για Αγκυρα από Αμερικανό ΥΠΕΞ Μ.Πομπέο: «O Θεός έστειλε τον Tραμπ για να σώσει την περιοχή από Τουρκία»

Σχολιάζουν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕ ΤΩΡΑ – Ο «θεός» του κόσμου τούτου -όπως το είπε ο Απόστολος Παύλος (αναφερόμενος στον…ΔΙΑΒΟΛΟΝ)- έστειλε τον Τράμπ να μας εισαγάγει πλήρως στην…ΝΤΠ χάρις στα συμφέροντα των ΕΒΡΑΙΩΝ!!! ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ!!! ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ, ΟΤΙ Ο «ΘΕΟΣ», δηλαδή, ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ»! ΑΡΑ, ΜΗΝ ΩΡΑΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!!!

Το Ισραήλ και η Τουρκία, δύο μεγάλοι ΣΥΜΜΑΧΟΙ εδώ και ΑΙΩΝΕΣ, κάνουν αυτήν τη στιγμή ένα μεγάλο…ΣΟΟΥ, ΘΕΑΜΑ, προς το ΘΕΑΘΗΝΑΙ, κάνοντας πώς έχουν γίνει πλέον «εχθροί» εξαιτίας του ελέγχου των Υπιπέδων του Γκολάν, κτλ, ενω. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ο καθένας παίζει το ρόλο του γιατι οι ΗΠΑ έχουν ήδη υποσχεθεί στις δύο χώρες τόσο τα Υψώματα του Γκολάν όσο και όλη τη…ΣΥΡΙΑ γενικότερα!!!


Σε μια πρωτοφανή και ιστορική δήλωση προχώρησε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μ.Πομπέο, από το Ισραήλ ο οποίος με αφορμή την αναγνώριση των Υψωμάτων του Γκολάν ως τμήμα της επικράτειας του Ισραήλ, είπε πως ο “Ν.Τραμπ έχει έρθει ως απεσταλμένος από τον Θεό για να σώσει την περιοχή από οποιαδήποτε απειλή “φωτογραφίζοντας” Ιράν και Τουρκία!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/760487_istoriki-diloi-mpompeo-o-tramp-einai-theostaltos-gia-na-sosei-ton

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr