Home Greek News Η fake “μοιραία” πτήση στη Αιθιοπία και το στημένο χτύπημα στη Ν. Ζηλανδία με επίκεντρο την Ελλάδα!

Η fake “μοιραία” πτήση στη Αιθιοπία και το στημένο χτύπημα στη Ν. Ζηλανδία με επίκεντρο την Ελλάδα!

by _
0 comment 331 views

Στοχεύουν την ΕΛΛΑΔΑ οι σκοτεινές δυνάμεις των Νέας Τάξης Πραγμάτων με το ΣΤΗΜΕΝΟ “χτύπημα” στη Ν. Ζηλανδία και την εντελώς…FAKE “συντριβή” αεροσκάφους στη Αιθιοπια και όχι μόνο…!!!…

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες/Καλιφόρνια | 21 Μαρ, 2019 | 18:59πμ | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η μεγάλη,…ΨΕΥΤΙΚΗ πτήση ET302 των Αιθιοπικών Γραμμών που…ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ….

Μια ερώτηση φίλες και φίλοι. Πρώτον – Εμ…ΓΙΑΤΙ όταν “συμβεί” ένα μεγάλο “γεγονός” οπουδήποτε στον κόσμο, σε αρκετές περιπτώσεις, υπάρχει ΠΑΝΤΟΤΕ, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ένας….ΕΛΛΗΝΑΣ στο επίκεντρο του όλου χάους που προκύπτει ΜΕΤΑ;;; Δεν σας κάνει εντύπωση Έλληνες το γεγονός πως, για όλη την περασμένη εβδομάδα, επικυριαχούν στην επιακιρότητα των ΜΜΕ…ΕΛΛΗΝΕΣ ή / και η ΕΛΛΑΔΑ γενικότερα;;;

Ξεκινάμε με τη «συντριβή» αεροσκάφους των Αιθιοπικών Αερογραμμών στις 10 του μηνός. Πέθαναν ΟΛΟΙ λένε, εκτός από έναν….ΕΛΛΗΝΑ που, όλως τυχαίως και ως εκ θαυματος, έχασε την πτήση του εκείνη την ημέρα γιατί δεν μπήκε στο μοραίο αεροσκάφος, κτλ. Όμως δεν σταματάμε εδώ, γιατί μετά από δύο μέρες, βγήκε και ένας ΑΛΛΟΣ επίδοξος επιβάτης, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΤΗΣΕΩΣ, ο κ  Ahmed Khalid, που σύμφωνα με τον ίδιον, ΕΧΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΤΗΣΗ! ΘΑΥΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ!!! ΠΩΠΩΠΩ!!! Σύμφωνα με το BBC: “Ο κάτοικος του Ντουμπάι, Αχμέντ Χαλίντ, δήλωσε ότι είχε χάσει την πτήση σύνδεσης λόγω καθυστέρησης στο πρώτο σκέλος του ταξιδιού του. Τον έβαλαν αργότερα σε μια πτήση στο Ναϊρόμπι.”

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ αυτόν τον κύριον ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΑΝ και τα ελληνικά συστημικά ΜΜΕ, θέλοντας να επικεντρόνονται ΜΟΝΟ στον ΕΛΛΗΝΑ κ. Μαυρόπουλο;;;

Ιδού ο κ Αντώνιος ΜΑΥΡΟπουλος, ο ΕΛΛΗΝΑΣ που ΔΕΝ μπήκε τελικά στη μοραία πτήση της Ethiopian γεμάτο όλο…ΜΑΥΡΟΥΣ και που αναχωρούσε από μια χώρα ΜΑΥΡΩΝ. Χμμμ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ποιός είναι ο κ Α. Μαυρόπουλος ούτε τον κατηγορούμε για το οτιδήποτε. ΠΑΝΤΩΣ, μας κάνει εντύπωση το όλο σκηνικό αυτό.

Δείτε όμως μερικές αναρτήσεις του κ Μαυρόπουλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook….

Η επόμενη αποστολή η αδύνατη λέει….Χμμμ….

Δεν υπάρχει κανένας λευκός Χριστός….

Και…άκουσον-άκουσον…πάει ο ίδιος σε μια εκδήλωση στην Αθήνα για το….666….ΜΑΛΙΣΤΑ!!!….

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο όπου μιλά ο κ ΜΑΥΡΟπουλος και προσέξτε την ώρα που  μιλά: 9:03 που όταν αναλύεται σύμφωνα με την αριθμολογία, έχουμε 3-3-3-3, ή δύο 33αρια, που είναι και ο υψηλότερος βαθμός της…ΜΑΣΟΝΙΑΣ!!!….

ΓΙΑΤΙ όμως τα ΜΜΕ και οι τοπικές αρχές εκεί στην Αιθιοπία ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ να μας δείξουν ΑΠΟΧΡΩΣΕΣ ΑΠΟΣΕΙΞΕΙΣ ότι, ΟΝΤΩΣ, συνετρίβη κάποιο αεροπλάνο της γραμμής σε εκείνη την περιοχή;;; Και το λέω αυτό διοτι, μέχρι τώρα, στο διαδικτυο, και σε όλα τα μεγάλα σάιτ του κόσμου, ΔΕΝ ΥΠΑΡΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΥΝΤΡΙΜΙΩΝ αλλά…ΣΚΟΥΠΙΔΩΝ!!!

Πληκτρολογήστε τους όρους και τις φράσεις, ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, “ethiopian airlines, crash, dead ” και “ethiopian airlines, crash debris” και θα καταλάβετε. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ. ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΑΕΡΟΣΚΑΣΦΟΥΣ!!! Και μην μου πείτε ότι «βρέθηκαν» τα «μαύρα κουτια» εκεί, κτλ., διοτί αυτές οι φωτο. θα μπορούσαν να προήλθαν από κάποια άλλη συντριβή αεροσκάφους, κτλ. Και όχι μόνο αυτό, δείτε το παρακάτω βἴντεο μας όπου μιλάω (στα Αγγλικά) και σας δείχνω ολα τα ΠΡΩΤΑ ΠΛΑΝΑ από το σημείο της συντριβής και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ!!!…ΔΕΝ ΥΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΣΩΡΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ!!!…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΈΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΩΝ ΑΕΡΣΚΑΦΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ!!! 

Π.Χ., δείτε τις ακόλουθες φώτο. από συντιβές αεροπλάνων…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ…

Δείτε στο διαδίκτυο μερικές φωτογραφίες από αεροπλανικά ατυχήματα. ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ;;; Βλέπουμε τους…ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ, τα…ΠΤΕΡΥΓΙΑ, κτλ, πράγματα  τα οποία….ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ στην περίπτωση της συντριβής αεροσκάφους στην Αιθιοπία!!! ΓΙΑΤ ΑΡΑΓΕ;;;  

Δείτε την παρακάτω φώτο. από την Αιθιοπία. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ???!!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ το BBC News: Δεν έχει μείνει και τόσο πολύ. Εεεε;; ΤΙ;;;!! Δηλαδή, τα συντρίμια εξαφανίστηκαν στον αέρα;;; ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ;;;!!!

Δείτε τώρα το ακόλουθο βιντεο για το αεροσκάφος των Αιθιοπικών Αερογραμμών. ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ!!!…..

ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, Ή ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ…ΘΕΑΜΑ, ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ….ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ, ΚΤΛ;;; Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ….!!!….

Για να μην μιλήσουμε και για όλα τους υπαινιγμούς που μας άφησαν σε αυτό το «συμβάν» οι…ΜΑΣΟΝΟΙ…!!!

Άρα, ΠΩΣ θα μπορούσε ο κ Α. Μαυρόπουλος να διασωθεί “ως δια πυρός” από μια «μοιραία» πτήση που…ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝ???!!! Δείτε επίσης το παρακάτω βίντεο όπου βλέπουμε μερικούς «συγγενείς» των «θυμάτων» που, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ τη «συντριβή», αποφάσισαν να βγούν στα κανάλια για να μας μιλήσουν για τους «πεσόντες συγγενείς» τους ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΡΑΚΡΥΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥΙ. Δηλαδή, μόλις πέθαναν οι συγγενείς τους και δεν είχαν ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ να μιλήσουν αμμέσως στον τύπο τόσο…ΑΝΕΜΑΛΑ, σαν να ΜΗΝ συνέβηκε απολύτως ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ….

Δείτε και το επόμενο, οπου βλέπουμε τώρα τους «συγγενείς» των «θυμάτων» να «θρηνούν» στο «σημείο της συντριβής». ΠΩΠΩΠΩΠ….πιο FAKE ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Δείτε όλα τα…«δάκρυα» τα…ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ…!!!….


Πάμε τώρα στο «τρομοκρατικό χτύπημα» της περασμένης Πέμπτης. Πάλι με εμπλοκή της….ΕΛΛΑΔΟΣ. Τι εννούμε;…

Σε ένα άρθρο του σάιτ του Γιάννη Κουντούρη, GreekNewsOnDemand.com, με τίτλο «Εβραίοι προς τους Μουσουλμάνους στη Νέα Ζηλανδία: Είμαστε ξαδέλφια και σας στηρίζουμε. Εεε;;;» αναφέρομενος στο RT.com, μαθαίνουμε πως οι Μουσουλμάνοι έχουν κερδίσει την υποστήριξη των…ΕΒΡΑΙΩΝ της Νέας Ζηλανδίας λόγω της «επίθεσης» εκει…!! Εν όψει του «τρομοκρατικού χτυπήματος»-σόου στη Νέα Ζηλανδία, έρχονται τώρα οι….ΑΡΧΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ όλου του κόσμου, οι Περι…ΟΥΣΤιοι του «θεού» να μας επιβεβαιώσουν πως είναι σε πλακάκια με τους…ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!!! Και όχι μόνο αυτό, αλλά ότι είναι και…ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ…!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Νομίζαμε ότι ήταν ΕΧΘΡΟΙ με τους Μουσουλμάνους οι Εβραίοι!!! Τι έγινε και έγιαν ξαφνικά…ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ;;;

Αλλά το περίπεργο ανάμεσα το όλο σκηνοθετημενο…ΘΕΑΜΑ αυτό είναι πως ο δήθεν «δράστης» του «μακελειού» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Μουσουλμάνος αλλά…ΕΝΑΣ ΛΕΥΚΟΣ «εξτρεμιστής»-«ρατσιστής»!!! Συνήθως οι λεγόμενοι δράστες τέτοιου τύπου «επιθέσεων» είναι όλοι Μουσουλμάνοι, αλλά αυτή τη φορά…ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ για να μπορέσουν και οι Εβραίοι και οι Μουσουλμάνοι να μας καταδείξουν πως έχουν έναν κοινό εχθρό: ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΕΝΕΠΛΕΞΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΥΠΟΥΛΟΤΑΤΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ «ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕ» ΟΤΑΝ Ο ΔΗΘΕΝ «ΔΡΑΣΤΗΣ« ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΤΛ!!!

ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ!!! Ο ΚΑΚΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ!!! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2016. ΜΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, ΟΛΟΙ ΜΑ…ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!

Σε ένα χθεσινό άρθρο του Meaculpa.gr με τίτλο «Ο μακελάρης της Ν. Ζηλανδίας είχε μείνει 15 μέρες στην Ελλάδα» διαβάζουμε:

«Οι Αρχές διερευνούν την παρουσία του στην Αθήνα και το εάν ταξίδεψε σε κάποια άλλη πόλη, καθώς συνήθιζε να χρησιμοποιεί και λεωφορείο στα ταξίδια του. Οι λέξεις «Turkofagos» και «Lepanto» (η ονομασία της Ναυπάκτου) στο όπλο του έκαναν τις Αρχές να αναζητήσουν σχέσεις του με την Ελλάδα και όπως φαίνεται, κάτι είχε πάρει ως… κληρονομιά.»

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΕΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ/ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ!!!

Αν θέλετε να μάθετε την ΑΛΗΘΕΙΑ για το τι πραγματικά έγινε εκεί στη Νέα Ζηλανδία, απλά ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες όπου βλέπουμε έναν μαύρο Μουσουλμάνο να εξέρχεται εκ του τζαμιού (όπου «έγινε» το «μακελειό») να φοράει μια μακριά μπούζα με «αίματα» πάνω της, κτλ. Δείτε επίσης όμως τον διπλανό του, αυτόν στα αριστερά του με το κάνιστρο με…ΜΠΟΓΙΑ ΜΕΣΑ.

Στις 19 του μηνός «Ελεύθερη Ώρα» είχα ένα μεγάλο άρθρο για το ΨΕΥΤΙΚΟ χτύπημα στη Νέα Ζηλανδία με πολλές αποδείξεις.

Διαβάστε το άρθρο ΕΔΩ >> ΔΕΙΤΕ τις κούκλες να παριστάνουν τα…«ΘΥΜΑΤΑΚΙΑ» στη Νέα Ζηλανδία!!! FAKE ΟΛΑ!!!

ΔΕΙΤΕ τώρα μια «γυναίκα» με…@ΡΧΙΔΙ@ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, την πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας, Τζασίντα Άρντερν που ένα μεγάλο…ΤΡΑΝΣ και που θέλει τώρα να κατάσχει τα όπλα των ΑΘΩΩΝ πολτικών της χώρας με βάση την εντελώς…ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ εκεί…!!!…

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Jacinda Ardern, ανακοίνωσε σήμερα ότι όλα τα στρατιωτικά ημιαυτόματα όπλα, τα τουφέκια και οι γεμιστήρες μεγάλης χωρητικότητας θα απαγορευτούν στη χώρα, μετά τους μαζικούς «πυροβολισμούς» σε δύο τζαμιά του Christchurch που «σκότωσαν» 50 άτομα.

ΑΝ το παρακάτω βίντεο-σοκ ΔΕΝ σας ξυπνήσουν στην πραγματικότητα ότι αυτό που «έγινε» στη Νέα Ζηλανδία ήταν μια μεγάλη….ΦΑΡΣΑ, τότε ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ και τούτο…ΤΟΝ ΥΠΝΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Δείτε τώρα τον δήθεν «δράστη» στο δικαστήριο να κάνει το σύμβολο των Μασόνων των τριων εξαριών, σα να λέει στους χειριστές του «Όλα καλα! Όλα πάνε σύμφωνα με τα σχέδια μας», κτλ.

Ὀλος ο διεθνής τύπος επικεντρώνεται αυτήν την στιγμήν στα ταξίδια που είχε πραηματοποιήσει ο «δράστης» Μπρέντον Τάραντ στην…ΕΛΛΑΔΑ. Σε ένα άρθρο του CNN Greece με τίτλο διαβάζουμε…

»Επίσημα επιβεβαιώθηκε από τις ελληνικές Αρχές το ταξίδι του μακελάρη της Νέας Ζηλανδίαςστην Ελλάδα. 

»Μάλιστα, όπως επιβεβαιώθηκε, ο 28χρονος κατά τον ένα μήνα παραμονής του στη χώρα μας, είχε μεταβεί αεροπορικώς στο Ηράκλειο της Κρήτης αλλά και στη Σαντορίνη.

»Όσον αφορά στις transit διελεύσεις του από τη χώρα μας, εξακριβώθηκε ότι η πρώτη ήταν στις 29 Νοέμβριου του 2016 και η δεύτερη στις 10 Δεκεμβρίου του 2016.

»Η πρώτη πτήση ήταν από το Κάιρο προς την Αθήνα, ενώ η δεύτερη από το Βουκουρέστι προς το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

«Τον Μάρτιο, έφτασε στην Ελλάδα με πτήση μέσω Κωνσταντινούπολης. »

Ο Τάραντ είχε επισκεφθεί τις Θερμοπύλες και του Δελφούς, ενώ στη Φθιώτιδα φαίνεται πως έμεινε αρκετές ημέρες, τον Μάρτιο του 2016, όπως τόνισε ο διεθνολόγος- στρατιωτικός αναλυτής Θανάσης Δρούγος. ΟΛΟ ΠΟΛΥ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΟΣ ΕΙΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ!!!

Σύμφωνα με τον Alekos Kypros, έναν πολύ καλό Έλληνα ερευνητή/ακτιβιστή…

#ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.

Λάδι στην φωτιά #ρίχνει Η #σιων στις #δυνάμεις των #μουσουλμάνων.
οι σκοτεινές δυνάμεις δημιουργούν αυτά τα στημένα γεγονότα Για να διαιωνίζουν το θρησκευτικό μίσος μεταξύ των λαών με αποτέλεσμα την πώληση όπλων είτε για προστασία Η για πόλεμο μεταξύ των δύο αντιπάλων “#θρήσκευτικων_στρατοπέδων”.

Δείτε τώρα το ακόλουθο βλίντεο που αναγκάστηκα να φτιάξω εγώ (λόγω του ότι τον Αλέκο τον λογοέκριναν οι διαχεισριστές του Facebook όπως και πολλά εκάτ. χτήστες του) που αποτελείται από τη φοβερή δουλειά που έχει κάνει ο Αλέκος μας εκθέτοντας το όλο ΣΟΟΥ αυτό εκ Νέας Ζηλανδίας. ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΕΚΟ!!!….

Προσέξτε όμως τα εξής εξόφθαλμα….

Για το μήνα του Οκτ. του 2018, έλαβαν χώρα στον κόσμο δύο μεγάλα τέτοια «συμβάντα». Ένας «πυροβολισμός» σε εβραική συναγωγή στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβανίας και μια συντριβή αεροσκάφους των Αιθιοπικών Αερογραμμών στη Μαλασία.

Για το μήνα όμως του Μαρτίου, ΦΕΤΟΣ, του 2019, συμβαίνουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: Μια «συντριβή αεροσκάφους» ΠΑΛΙ της ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, των  Αιθιοπικών Αερογραμμών, και ένα…«τρομοκρατικό χτύπημα» στη Νέα Ζηλανδία. ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ «ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ» ρε παιδια!!! Τυχαία ολ’ αυτά;;; Εμ…τίποτε μα…ΤΙ-ΠΟ-ΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΤΥΧΑΙΟ” ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Παρεμπιπτόντως, οι Μήνες Οκτώβριος και Μάρτιος τυχαίνει να είναι οι μήνες του…ΘΑΝΑΤΟΥ και ΘΥΣΙΩΝ των Ιλλουμινάτι (Πεφωτισμένων)!!!


Ο θάνατος του μεγάλου ριάλιτι αστεριού Μάικ Θαλασσίτης…

Και τέλος, σύμφωνα με όλα τα μεγάλα ΜΜΕ του κόσμου, πέθανε το μεγάλο στάρ των εκπομπών ριάλιτι Μάικ Θαλασσίτης, Κύπριος και πρώην ποδοσφαιριστής που είχε συμμετάσχει στο δημοφιλές ριάλιτι Love Island της Βρετανίας. Η είδηση αυτή έχω προκαλέσει σοκ σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα…ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ και την ΕΛΛΑΔΑ.

Γιατί οι Έλληνες, η Ελλάδα, η Κύπρος και ο Ελληνισμός;;; ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ! ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ, ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΟΠΟΤΕ…ΩΡΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΜΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ…!!!


Δείτε επίσης την παρακάτω εκπομπή του Κώδικα Μυστηριών όπου αναλύω και ΑΠΟΔΗΜΩ ΠΛΗΡΩΣ το δήθεν «χτύπημα» στη Νέα Ζηλανδία….

Κώδικας Μυστηρίων μέρος Γ΄(α):Νέα Ζηλανδία στημμένο τρομοκρατικό χτύπημα;

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr