Home Greek News ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΕΡΑΦΕΙΜ;

ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΕΡΑΦΕΙΜ;

by _
0 comment 179 views

ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΕΡΑΦΕΙΜ;

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

και του Γιάννη Κουντούρη

Δημοσιογράφου – ερευνητή

ΕΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗΝ ΩΡΑΝ…!!!

Την περασμένη Πέμπτη ο πλανήτης πάγωσε για άλλη μια φορά με το νέο τρομοκρατικό χτύπημα που συντελέστηκε στη Νέα Ζηλανδία! Όπου ακόμη ένας “τρελός” μας “δήλωσε” πως οι “τρελοί” είναι πλέον πάρα πολλοί και έχει χαθεί η ασφάλεια των πολιτών αυτού του κόσμου! 

Το παράδοξο βεβαίως ήταν ότι το χτύπημα αυτή τη φορά δεν έγινε από σκληρούς Ισλαμιστές, αλλά εναντίον Μουσουλμάνων σε δυο τεμένη της πόλεως Κράιστσερτς!

Αφήνοντας πίσω του πενήντα νεκρούς που επιτελούσαν το θρησκευτικό τους καθήκον!

Και από εδώ ξεκινάει η αναζήτηση της περιπλάνησης τον μακελάρη ανά τον κόσμο! 

Έτσι, επίσημα επιβεβαιώθηκε από τις ελληνικές Αρχές, ότι ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας πέρασε κι από την Ελλάδα! Αφού επιβεβαιώθηκε, ότι ο 28χρονος δράστης κατά τον ένα μήνα παραμονής του στη χώρα μας, είχε μεταβεί αεροπορικώς στο Ηράκλειο της Κρήτης αλλά και στη Σαντορίνη. Όσον αφορά στις transit διελεύσεις του από τη χώρα μας, εξακριβώθηκε ότι η πρώτη ήταν στις 29 Νοέμβριου του 2016 και η δεύτερη στις 10 Δεκεμβρίου του 2016. Η πρώτη πτήση ήταν από το Κάιρο προς την Αθήνα, ενώ η δεύτερη από το Βουκουρέστι προς το “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Τον Μάρτιο, έφτασε στην Ελλάδα με πτήση μέσω Κωνσταντινούπολης. Ο Μπρέντον Τάραντ είχε επισκεφθεί τις Θερμοπύλες και τους Δελφούς, ενώ στη Φθιώτιδα φαίνεται πως έμεινε αρκετές ημέρες, τον Μάρτιο του 2016, όπως τόνισε και ο διεθνολόγος – στρατιωτικός αναλυτής Θανάσης Δρούγος!

Επίσης, σε πολλά άρθρα σε διαδικτυακές πλατφόρμες διαβάσαμε: «Οι Αρχές διερευνούν την παρουσία του στην Αθήνα και το εάν ταξίδεψε σε κάποια άλλη πόλη, καθώς συνήθιζε να χρησιμοποιεί και λεωφορείο στα ταξίδια του. Οι λέξεις “Turkofagos” και “Lepanto” (σ.σ. η ονομασία της Ναυπάκτου) στο όπλο του μακελάρη έκαναν τις Αρχές να αναζητήσουν σχέσεις του με την Ελλάδα και όπως φαίνεται, κάτι είχε πάρει ως… κληρονομιά.»!

Σατανικές συμπτώσεις…

Ωστόσο, από του σημείου αυτού ξεκινούν οι σατανικές συμπτώσεις!

Τον Οκτώβριο του 2018 στο Πίτσμπουργκ της Πενσιλβάνιας στις ΗΠΑ, ένας ακόμη “τρελός” μακελάρης σκότωσε έντεκα ανθρώπους σε εβραϊκή συναγωγή (Tree of Life – Το Δέντρο της Ζωής), προκαλώντας τον γενικό αποτροπιασμό της αμερικανικής κοινής γνώμης!

Τον Οκτώβριο του 2018 επίσης, κατέπεσε στη θάλασσα επιβατικό αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση από την πρωτεύουσα Τζακάρτα της Ινδονησίας προς την Πανγκάλ Πινάνγκ στο νησί Μπανγκά, συμπαρασύροντας στο θάνατο 189 επιβαίνοντες! 

Κατ΄ αντίστροφη φορά, τον Μάρτιο του 2019 έχουμε τα εξής συνταρακτικά γεγονότα!

Πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα με 157 νεκρούς που επέβαιναν σε πτήση με προορισμό το Ναϊρόμπι της Κένυας! Και το συγκλονιστικό γεγονός που σχολιάζεται εκτενώς στα ανά τον κόσμο ΜΜΕ, είναι ότι και τα δυο μοιραία αεροσκάφη ήταν Boeing 737 MAX 8! Ήταν και τα δυο αεροσκάφη ολοκαίνουργα (λίγων μηνών) και ως εκ τούτου οι εταιρείες τους ήταν οι πρώτοι χρήστες και για τον λόγο αυτό είχαν ελάχιστες ώρες πτήσης! Επίσης και τα δυο αεροσκάφη συνετρίβησαν λίγο μετά την απογείωσή τους! Ως εκ τούτων αντιλαμβάνεστε ότι η Επιτροπή Ασφαλείας των ΗΠΑ έχει θορυβηθεί πάρα μα πάρα πολύ (;;;)!

Και βέβαια ακολούθησε η εγκληματική επίθεση στη Νέα Ζηλανδία κατά του τεμένους! Όπου ο αγράμματος μακελάρης είχε ιδεολογικό υπόβαθρο και το οποίο εκφράστηκε με ορθό και τεκμηριωμένο λόγο! Ο οποίος λέγεται, ότι παραδέχτηκε ότι είναι μασόνος και ζήτησε και πήρε για το αποτρόπαιο έγκλημά του τις ευλογίες της υψηλής Μασονίας! Ο Μπρέντον Τάραντ ήταν θαυμαστής του άλλου “τρελού” μακελάρη, του Μπρέιβικ, της διπλής τρομοκρατικής επίθεσης στη Νορβηγία το 2011!

Παρεμπιπτόντως όμως, τυχαία συμβαίνει οι μήνες Οκτώβριος και Μάρτιος να είναι οι μήνες “θανάτου και θυσιών” των Πεφωτισμένων (Ιλλουμινάτι)! Των αιρέσεων, μυστικών εταιρειών, που ισχυρίζονται ότι φωτίζονται άμεσα από το Θεό χωρίς τα μυστήρια! Όπως επίσης, στις ΗΠΑ το εβραϊκό και το μουσουλμανικό στοιχείο είναι  “ξαδέλφια”, όπως και στη Νέα Ζηλανδία!

Κατέπεσε το αφήγημα του Τούρκου Προέδρου…

Τέτοια γεγονότα, σαν αυτό της Νέας Ζηλανδίας περιμένει ο φασίστας “σουλτάνος” της Τουρκίας Ρ. Τ. Ερντογάν για να ξεσαλώνει κατά της Ελλάδος και να προχωράει σε υστερικό παραλήρημα, όπως προ ολίγων ημερών στη Σμύρνη, όπου απευθυνόμενος στους κατοίκους της είπε:

«Σμύρνη! Εσύ επούλωσες τις πληγές πολλών Βαλκανικών πόλεων όπως της Θεσσαλονίκης, της Κρήτης, των Σκοπίων, του Κοσσόβου, της Βάρνας. Σμύρνη! Που ο Μουσταφά Κεμάλ στις 9 Σεπτεμβρίου με τον στρατό του σε απελευθέρωσε για άλλη μια φορά. Σμύρνη! Εσύ που ρίχνεις τους γκιαούρηδες στη θάλασσα και προστατεύεις τους ανήμπορους»!

Ο Τούρκος Πρόεδρος αναφέρθηκε και στο μακελειό της Νέας Ζηλανδίας, προβάλλοντας αποσπάσματα από το μανιφέστο του δράστη, αλλοιώνοντας το υλικό που κινηματογράφησε ο μακελάρης κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης!

Αλλά, αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη αγαπάει και το νοικοκύρη!

Έτσι λίγα 24ωρα μετά, στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας είχαμε φονική επίθεση Τούρκου στο τραμ και στην οποία έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα! Αναγκάζοντας τις Αρχές να κλείσουν τα τζαμιά της πόλης “για το φόβο των Ιουδαίων”!

Στοχοποιούν την Ελλάδα;

Ο Μπρέντον Τάραντ λοιπόν, προκάλεσε το μακελειό στα δυο τεμένη της Νέας Ζηλανδίας! Ο οποίος πέρασε και από την Ελλάδα! Και ο οποίος στο όπλο του είχε τις λέξεις “Turkofagos” και “Lepanto”! Και έτσι αναζητούνται οι σχέσεις του με την Ελλάδα!

Μήπως, λέγω μήπως, για ανεξήγητους προς το παρόν λόγους στοχοποιούν την Ελλάδα; Αφού στην ελληνική εθνοσωτήρια Επανάσταση του ΄21, Τουρκοφάγος ονομάστηκε ο Νικήτας Σταματελόπουλος, γνωστός ως Νικηταράς, επειδή στη Μάχη των Δολιανών κατάφερε να αποκρούσει χιλιάδες Τούρκους που επιτίθονταν μανιασμένα και με πυροβολικό! Από το όπλο του Νικηταρά έπεσαν αμέτρητοι Τούρκοι κι έτσι του αποδόθηκε το “Τουρκοφάγος”! Αυτή η ηγετική μορφή της Επαναστάσεως του ΄21, ο Έλληνας οπλαρχηγός πέθανε στον Πειραιά στις 25 Σεπτεμβρίου 1849! Επίσης, όλως τυχαίως “Lepanto” είναι η ονομασία που απέδωσαν οι Φράγκοι στη Ναύπακτο! Στη Ναυμαχία της Ναυπάκτου το 1571 όπου αναχαιτίστηκε η απειλητική για την Ευρώπη τουρκική ναυτική δύναμη! Έτσι, αυτή η ιστορική νίκη κατά της Τουρκίας απετέλεσε και αποτελεί ορόσημο για την ιστορία της Ευρώπης! Σε μια ελληνική πόλη στην οποία αυτή η ιστορική ημέρα συνδυάστηκε με τον εορτασμό της Παναγίας της Ναυπάκτου! 

Στοχοποιούν το Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ;

Στις 23 Μαρτίου 2019 στον Πειραιά θα πραγματοποιηθούν αποκαλυπτήρια προτομής του Νικηταρά του Τουρκοφάγου! Στον Πειραιά, όπου ο Στρατηγός της Επαναστάσεως του 1821 πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής του! Στον παράπλευρο χώρο του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας! Προτομή που επιμελήθηκαν ο Δήμος του Πειραιά και η Ιερά Μητρόπολης της Πόλεως, προς τιμήν της Μνήμης του Μεγάλου μας Ήρωα! Δηλαδή, σε αυτήν την Τιμή προς τον Ήρωά μας πρωτοστατεί ο μέγας πολέμιος της ΝΤΠ και της Παγκοσμιοποιήσεως Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ! Η ανέγερση δε της προτομής, έγινε με την πατριωτική χορηγία του Βαγγέλη Μαρινάκη! Προέδρου του Ολυμπιακού και κλειδοκράτορα του Πειραιά!   

Θα μου πείτε, τι σχέση έχουν όλα τα παραπάνω μεταξύ τους;

Ας περιμένουμε τις εξελίξεις για να βγάλουμε και πιο ασφαλή συμπεράσματα!

Όμως όλα τα παραπάνω είναι κάποιες μυστήριες, σατανικές συμπτώσεις όπως λέγει ο λαός μας! Δε νομίζετε;;

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr