Home Greek News Νίκος Νικολόπουλος για δήμαρχος Πάτρας: Από αουτσάιντερ μετατρέπεται σε φαβορί

Νίκος Νικολόπουλος για δήμαρχος Πάτρας: Από αουτσάιντερ μετατρέπεται σε φαβορί

by _
0 comment 149 views

Νίκος Νικολόπουλος για δήμαρχος Πάτρας: Από αουτσάιντερ μετατρέπεται σε φαβορί

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μάχη για τη Δημαρχία της Πάτρας με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά σε ένα ρευστό προεκλογικό κλίμα.

Μπορεί ο νυν δήμαρχος Κώστας Πελετίδης που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ να διεκδικεί και δεύτερη θητεία στο δημαρχιακό θώκο, πλην όμως ονόματα όπως  αυτό του ανεξάρτητου βουλευτή Αχαΐας και προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκου Νικολόπουλου έρχονται να ταράξουν τα νερά φέρνοντας νέο αέρα για  μια νέα και διαφορετική ημέρα για την Πάτρα.

Αν και αρχικά αουτσάιντερ, όταν ο Ν.Νικολόπουλος ανακοίνωνε στις  αρχές Φεβρουαρίου την υποψηφιότητά του για την Δημαρχία στην Πάτρα, οι εκλογικοί συσχετισμοί και το τοπικό πολιτικό και αυτόδιοικητικό «μικροκλίμα» της Αχαϊκής πρωτεύουσας δίνουν νέα δεδομένα.

Ο Νίκος Νικολόπουλος είναι, αν μη τι άλλο, έμπειρος πολιτικά και γνωρίζει αρκετά καλά την ανθρωπογεωγραφία του κεντροδεξιού χώρου στον οποίο απευθύνεται.

Θα είναι η δεύτερη φορά που ο Νίκος Νικολόπουλος θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων καθώς το είχε ξαναεπιχειρήσει το 1990.

Ο Ν.Νικολόπουλος, τον οποίοι οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν να βρίσκεται άνετα στο 2ο  γύρο, διεκδικώντας τη Δημαρχία όπου εκτός από τις ψήφους της ΝΔ θεωρείται σίγουρο πως θα έχει στο πλευρό του και τις ψήφους του Λαϊκού Συνδέσμου όπως και της πατριωτικής πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα η  τάση της πρόθεσης ψήφου φέρνει στην πρωτοπορία Πελετίδη και Νικολόπουλο με ποσοστά, μετά από αναγωγές, άνω του 20%. Έπονται Ρώρος, Αλεξόπουλος και Παπαδημάτος, με ποσοστά που κυμαίνονται από 7 μέχρι 14%.

Στη τρίτη ταχύτητα ακολουθούν Ψωμάς, Τζανάκος, Χρσυανθακόπουλος και Πατούχας, ενώ πιο κάτω βρίσκονται Πολίτης, Ντρίνιας και Ανταρσύα.

Η τάση αποτυπώνεται ως εξής:

Δείτε βίντεο με την παρουσίαση του οδοιπορικού προγράμματος της επόμενης δημοτικής αρχής του Νίκου Nικολόπουλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/ekloges-2019/759007_nikos-nikopoylos-gia-dimarhos-patras-apo-aoytsainter

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr