Home Greek News Η Ομπρελοκρατούσα υπουργός ενέκρινε 10.000 ευρώ για το gay pride της Θεσσαλονίκης και ζητούν κι άλλα, δεν τους φτάνουν…

Η Ομπρελοκρατούσα υπουργός ενέκρινε 10.000 ευρώ για το gay pride της Θεσσαλονίκης και ζητούν κι άλλα, δεν τους φτάνουν…

by _
0 comment 134 views

Η Ομπρελοκρατούσα υπουργός ενέκρινε 10.000 ευρώ για το gay pride της Θεσσαλονίκης και ζητούν κι άλλα, δεν τους φτάνουν…

Ενεκρινε για τους ανω$%#&λους ποσο που θα ζουσε μια οικογενεια για εναν χρονο….

Και δεν τους φτανουν , θελουν περισσοτερα….
ΑΙΣΧΟΣ !

Το ποσό των 10.000 ευρώ ενέκρινε η νέα υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου, για την διεξαγωγή του gay pride της Θεσσαλονίκης το οποίο θα διεξαχθεί στις 22 Ιουνίου, έχοντας μάλιστα υπόψην ”την ανάγκη βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης του πληθυσμού της Μακεδονίας και Θράκης” όπως λέει το σχετικό έγγραφο.

Το ποσό είναι μέρος των συνολικών 269.500 ευρώ που μοίρασε το ΥΜΑΘ σε πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς καθώς και για…φωτοτυπίες, ενώ το αίτημα είχε υποβληθεί επί υπουργίας Νοτοπούλου στις 6 Φεβρουαρίου.

Στο μεταξύ σύμφωνα με το politik.gr οι διοργανωτές του φεστιβάλ ζητούν και επιπλέον χρηματοδότηση καθώς εκτός από το «Thessaloniki Pride» στην πόλη θα διοργανωθεί και το Euro Pride το 2020, που είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη.

πηγη 

https://apagoreuetai-group.blogspot.com

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr