Home Greek News Παναθηναϊκός: Κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα» για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα» για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ

by _
0 comment 210 views

Παναθηναϊκός: Κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα» για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ

Newsroom

Η διακοπή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 25η αγωνιστική της Super League και τα επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ «καίνε» τον Παναθηναϊκό.

Η προσωρινή διακοπή στο 5’ και η οριστική διακοπή στο 70’ φέρνουν αντιμέτωπους τους «πράσινους» ακόμα και ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών.

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με αφαίρεση 3 βαθμών για την διακοπή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και με αφαίρεση 3 ακόμα βαθμών για τα επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο εφόσον έχουν σημειωθεί βιαιοπραγίες. Το «τριφύλλι» αναμένεται να κριθεί υπαίτιος για τη διακοπή, οπότε θα χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0 και θα του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί.

Ο ΚΑΠ για τη διακοπή του αγώνα προβλέπει αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχων πρωτάθλημα και πρόστιμο από 8.000 – 40.000 ευρώ.

Στο άρθρο 21, του ΚΑΠ όμως, αναφέρεται επίσης ότι… «Αν ο αγώνας δεν αρχίσει ή διακοπεί πριν από την κανονική λήξη του, λόγω παραβάσεων του άρθρου 15 του ΠΚ, εκτός των ανωτέρω ποινών (σ.σ. οι ποινές για τη διακοπή), η υπαίτια ομάδα τιμωρείται με τις λοιπές ποινές που προβλέπονται στο αυτό άρθρο (15) του πειθαρχικού κώδικα)».

Οι λοιπές ποινές του άρθρου 15 του Πειθαρχικού Κώδικα είναι αυτές στην παράγραφο 4β. για -3 εφόσον έχουν σημειωθεί βιαιοπραγίες κατά προσώπων και πρόστιμο από 50.000 – 250.000 ευρώ και ποινή έδρας 2-4 αγωνιστικών εφόσον έχουν σημειωθεί «σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ. ΕΔΩ >> https://www.cnn.gr/news/sports

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr