Home Greek News Εβραίοι προς τους Μουσουλμάνους στη Νέα Ζηλανδία: Είμαστε ξαδέλφια και σας στηρίζουμε. Εεε;;;

Εβραίοι προς τους Μουσουλμάνους στη Νέα Ζηλανδία: Είμαστε ξαδέλφια και σας στηρίζουμε. Εεε;;;

by _
0 comment 158 views

Εβραίοι προς τους Μουσουλμάνους στη Νέα Ζηλανδία: Είμαστε ξαδέλφια και σας στηρίζουμε. Εεε;;;

Εν όψει του εντελώς ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟΥ «τρομοκρατικού χτυπήματος»-ΣΌΟΥ στη Νέα Ζηλανδία, έρχονται τώρα οι….ΑΡΧΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ όλου του κόσμου, οι Περι…ΟΥΣΤιοι του «θεού» να μας επιβεβαιώσουν πως είναι σε πλακάκια με τους…ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!! Και όχι μόνο αυτό, αλλά ότι είναι και…ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ…!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Νομίζαμε ότι ήταν ΕΧΘΡΟΙ με τους Μουσουλμάνους οι Εβραίοι!!! Τι έγινε και έγιαν ξαφνικά…ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ;;;

Αλλά το περίπεργο ανάμεσα το όλο σκηνοθετημενο…ΘΕΑΜΑ αυτό είναι πως ο δήθεν «δράστης» του «μακελειού» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Μουσουλμάνος αλλά…ΕΝΑΣ ΛΕΥΚΟΣ «εξτρεμιστής»!!! Συνήθως οι λεγόμενοι δράστες τέτιου τύπου «επιθέσεων» είναι όλοι Μουσουλμάνοι, αλλά αυτή τη φορά…ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ για να μπορέσουν και οι Εβραίοι και οι Μουσουλμάνοι να μας καταδείξουν πως έχουν έναν κοινό εχθρό: ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΕΝΕΠΛΕΞΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΒΡΩΜΟ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ «ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕ» ΟΤΑΝ Ο ΔΗΘΕΝ «ΔΡΑΣΤΗΣ« ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΤΛ!!!

Σε ένα χθεσινό άρθρο του Meaculpa.gr  διαβάζουμε

Οι Αρχές διερευνούν την παρουσία του στην Αθήνα και το εάν ταξίδεψε σε κάποια άλλη πόλη, καθώς συνήθιζε να χρησιμοποιεί και λεωφορείο στα ταξίδια του. Οι λέξεις «Turkofagos» και «Lepanto» (η ονομασία της Ναυπάκτου) στο όπλο του έκαναν τις Αρχές να αναζητήσουν σχέσεις του με την Ελλάδα και όπως φαίνεται, κάτι είχε πάρει ως… κληρονομιά.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΕΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ/ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ!!!…

ΣΤΗΜΕΝΟ 100% το «χτύπημα» στη Νέα Ζηλανδία, όπως ήταν και στο Παρίσι, Λονδίνο και ΑΛΛΟΥ…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr