Home Greek News Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αφανιστεί. Τελεία και παύλα

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αφανιστεί. Τελεία και παύλα

by _
0 comment 126 views

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αφανιστεί. Τελεία και παύλα

Λουμπενισμός της Εξουσίας, ανώτατο στάδιο του ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΟΥ εκφυλισμού 

Του Ηλία Παπαναστασίου

«Κάθε πόλη και στάδιο κάθε χωριό και γυμναστήριο» διαλαλούσε η επτάχρονη χούντα. Την θυμήθηκε στα τελευταία του ο ΣΥΡΙΖΑ και κάθε συγκέντρωσή του είναι το πανηγύρι των ΜΑΤ και της Αστυνομίας μη τολμώντας κανένας εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανιστεί χωρίς τρεις–τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ να τον συνοδεύουν.

Προηγήθηκε το νομοσχέδιο του Μακρόν στην Γαλλία για τον «Γονέα 1» Και « Γονέα 2» και το οποίο ο μανιωδώς πολιτικά «ορθός» ΣΥΡΙΖΑ βιάζεται να το ενσωματώσει στην ελληνική νομοθεσία φθάνοντας στον υπερθετικό βαθμό την παρακμή και τον εκφυλισμό της ελληνικής κοινωνίας.


Ακολουθώντας (ο ΣΥΡΙΖΑ) πιστά και δουλοπρεπώς τα νάματα της Φιλελεύθερης δυτικής παρακμής του πνέοντος τα λοίσθια Δυτικού Αστισμού αλλά πάντα σε Βαλκανική, εκχυδαϊσμένη και μεταπρατική version, το κοινωνικό και πολιτικό έκτρωμα της ελληνικής κοινωνίας που αποκαλείται Κυβέρνηση της «Πρώτη Φορά» Αριστεράς ανήγαγε τον Φιλελεύθερο Δικαιωματισμό των Μειονοτήτων σε Μωσαϊκό Νόμο, την κατάργηση των συλλογικοτήτων σε στόχο–ζωής και την συνολική αποδόμηση σε Στρατηγική.

Ακολούθησαν δηλώσεις υποψήφιων Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τα θύματα της πλέον σκοτεινής ιστορίας της Μεταπολίτευσης που λέγεται Ατομική Τρομοκρατία, οι προληπτικές συλλήψεις που μόνο η χούντα τόλμησε αλλά και η «μεταρρύθμιση» του Ποινικού Κώδικα που προβλέπει μειώσεις ποινών για τους καθόλα υπόπτους κουκουλοφόρους και κυρίως για τους υπόδικους νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Όλα στην συσκευασία του ενός με σφραγίδα Made in SYRIZA…

Έχουμε γράψει δεκάδες φορές από την φιλόξενη στήλη του ΡΕΣΑΛΤΟ – που λειτουργεί εδώ και χρόνια σαν αληθινή όαση κριτικής και αληθινού δημοκρατισμού – για την «φύση» του ΣΥΡΙΖΑ, τις κοινωνικές, ταξικές και ιδεολογικές του ρίζες και την αποταξικοποιημένη (De –classes) και άκρως εκφυλισμένη Persona του.

Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί κοινωνικό στρώμα η κοινωνική τάξη παραγωγικού χαρακτήρα αλλά ένα Λούμπεν κοινωνικό στρώμα de–classes ψευδοδιανοούμενων και περιφερόμενων Λούμπεν που βγαίνοντας από το περιθώριο στρογγυλοκάθισαν στην εξουσία αγκαλιάζοντας ανώτερα στρώματα της Κρατικής Δημοσιουπαλληλίας δηλαδή του Παρασιτικού – σε μεγάλο βαθμό – Ελληνικού Μανδαρινάτου. Θέλοντας να εξουσιάσουν μεγαλύτερα στρώματα εξαθλιωμένων αλλά μη παραγωγικών στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας, προσπαθούν να διευρύνουν την επιρροή τους μέσω μαζικών διορισμών και επιδομάτων υποβοηθώντας – και συνεχίζοντας ακάθεκτοι – στον σχηματισμό δυο μεγάλων κοινωνικών στρωμάτων, των επιδοτούμενων Λούμπεν εξαθλιωμένων και των Διορισμένων στο Δημόσιο υπαλλήλων με ανάλογη συνείδηση Λούμπεν Δημοσίου Υπάλληλου.

Εάν σκεφθούμε πόσο αποπαραγωγικοποιημένη έγινε τα τελευταία δέκα χρόνια η χώρα μας αποκτώντας χαρακτηριστικά ενός μη παραγωγικού και σε μεγάλο βαθμό Λούμπεν Κοινωνικού Σχηματισμού, τότε η Λουμπενοποίηση της χώρας, ο σχηματισμός και διεύρυνση ανάλογων κοινωνικών στρωμάτων που ζουν με επιδόματα και έχοντας συνείδηση Λούμπεν θα πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις.

Εάν, επίσης, προσθέσουμε και την βόμβα –κυριολεκτικά– του Δημογραφικού Προβλήματος τότε ανοίγει μπροστά μας όλη η Αυλαία του Ελληνικού Προβλήματος που είναι Εθνικό στο μέτρο που λαμβάνει τεράστιες κοινωνικές διαστάσεις και Κοινωνικό στο μέτρο που αγκαλιάζει την συντριπτική πλειοψηφία των Κοινωνικών Τάξεων (δηλαδή του Έθνους). Πλην μιας, της Ελίτ, της Τάξης των καλοζωισμένων και δισεκατομμυριούχων για χάρη της οποίας – ουσιαστικά– κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αφού γονάτισε κυριολεκτικά την Μικρή και Μεσαία Αστική Τάξη – δηλαδή τους παραδοσιακούς «Μικρομεσαιους»– και αφού καθήλωσε σε μισθούς πείνας το Μισθωτό Προλεταριάτο του Ιδιωτικού Τομέα δηλαδή την καθαυτή Εργατική Τάξη και αποδιώχνοντάς την – μέσω της Μετανάστευσης – σε άλλες χώρες, έδωσε σημαντικές αυξήσεις στα στρώματα τη Μεσαίας και Ανώτερης Υπαλληλοκρατίας δημιουργώντας διαφορές μισθών μεταξύ Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα πρωτοφανείς για Ευρωπαϊκή χώρα.

Είναι γνωστό τοις πάσι πως οι μισθοί του Ιδιωτικού Τομέα είναι μεγαλύτεροι σχεδόν σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τιμητική εξαίρεση τους μισθούς της Ανώτερης και Ανώτατης Υπαλληλοκρατίας του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή του παρασιτικού μανδαρινάτου των Πραιτοριανών της χειρότερης Κυβέρνησης της Μεταπολίτευσης.

Ταυτόχρονα εξαθλίωσε μεγάλα στρώματα συνταξιούχων εργαζομένων – ιδιαίτερα του Ιδιωτικού Τομέα– περικόπτοντας το ΕΚΑΣ ενώ άφησε ξεκρέμαστους εκατοντάδες χιλιάδες δανειολήπτες γνωρίζοντας – πολύ καλά– πως τελειώνει ο Νόμος Κατσέλη.

Επίσης, για να ελέγξει ιδεολογικά τις μεγάλες μάζες, προχώρησε ακάθεκτος στον σταδιακό έλεγχο των Τηλεοπτικών Καναλιών – ΕΡΤ 1, ΕΡΤ 2, ΕΡΤ 3, Κανάλι της Βουλής, με φίλα προσκείμενους τον ALPHA του ευεργετηθέντος Κοντομηνά, τον STAR του (επίσης) ευεργετηθέντος Βαρδινογιάννη, το OPEN του φανατικά προσκείμενου Ιβάν Σαββίδη και έχοντας ευμενή ουδετερότητα των υπολοίπων πλην του νεοδημοκρατικού ΣΚΑΙ.

Ήδη διαθέτει περίπου 10 ημερήσια και εβδομαδιαία φύλλα – ΑΥΓΗ, Εφημερίδα των Συντακτών, Εποχή, Documento, Κόντρα, Νέα Σελίδα, Το Χωνί, Ημερήσια και ΕΘΝΟΣ του πολύ–πολύ ευεργετηθέντος Μπόμπολα, αλλά και του έξυπνα προσκείμενου εβδομαδιαίου φύλλου «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ».

Σχηματίζουμε έτσι όλο τον Γαλαξία του Μεταμοντέρνου Ενημερωτικού Φασισμού a la ΣΥΡΙΖΑ με συστηματική και καθημερινή πλύση εγκεφάλου και ασύστολη αναπαραγωγή Κυβερνητικών Fake News με αποκλειστικό στόχο την κατοχύρωση της Ενημερωτικής «Ηγεμονίας» του ΣΥΡΙΖΑ και την δημιουργία ελεγχόμενων εγκεφάλων και συνειδήσεων.

Πρόκειται όχι για άθλια αλλά για εξαιρετικά επικίνδυνη Κυβέρνηση.

Εάν ο Σοσιαλισμός είναι η «Επανάσταση των Παραγωγών» και ειδικότερα των Παραγωγών του Ιδιωτικού Τομέα, τότε συνεχίζοντας την ίδια πορεία ο ελληνικός λαός δεν θα εκλείψει μόνο δημογραφικά αλλά θα Λουμπενοποιηθεί πλήρως διαγράφοντας και εκμηδενίζοντας σταδιακά τις Εργαζόμενες Τάξεις και στρώματα, καταργώντας ταυτόχρονα οποιαδήποτε προοπτική Κοινωνικού Μετασχηματισμού και διαλέγοντας μεταξύ «Σοσιαλισμού ή Βαρβαρότητας» (Karl Kautsky) την Βαρβαρότητα.

Τότε με αδυσώπητη αναγκαιότητα θα ξεπηδήσει ένας πλήρως Κυρίαρχος Μεταμοντέρνος Φασισμός και στη θέση του Κλασσικού Μεσοπολεμικού Φασισμού – Κυριαρχία της Ελίτ δηλαδή της Αστικής Τάξης επί των εργαζόμενων Τάξεων – θα έχουμε έναν Νέο Φασισμό, της Ελίτ πάνω στο σύνολο ενός εξαθλιωμένου και Λουμπενοποιημένου Λαού και Έθνους το οποίο σταδιακά θα μετατρέπεται σε Άθυρμα Επιδοτούμενων, Εξαθλιωμένων και Λούμπεν Μαζών χωρίς προοπτική και ανυπαρξία συνείδησης οποιασδήποτε αλλαγής.

Θα ξημερώσει η Αυγή ενός Φεουδαρχικού Καπιταλισμού επιδοτούμενων δούλων και ζητιάνων και χωρίς κανένα ενδιάμεσο στάδιο δουλοπάροικων, με εργασιακό καθεστώς δουλείας και μισθολογικής μηδαμινότητας, με προοπτικές ανύπαρκτες και συνθήκες ύπαρξης αφόρητες.

Οι όποιες εναπομείνασες συλλογικότητες – Έθνος, Κοινωνική Τάξη, Συνδικάτα, Κόμματα, Οικογένεια, Βιολογικό Φύλο – αφού βομβαρδιστούν αλύπητα με την λεπίδα του Μεταμοντέρνου Τηλεοπτικού Φασισμού θα υποστούν τον Πέλεκυ της κατάργησης βασικών Ατομικών και Συλλογικών Δικαιωμάτων μέσω του προετοιμαζόμενου Βοναπαρτισμού της Ελίτ a la Greque.

Με άλλα λόγια, θα έχουμε το βοναπαρτισμό της Κυριαρχίας του Ηγεμόνα της Ελίτ, που θα κυβερνά με την στήριξη της, μοιράζοντας όλο και λιγότερα επιδόματα στις τεράστιες εξαθλιωμένες μάζες και προσφέροντας άφθονη Πλύση Εγκέφαλου ενθυμούμενος το ρηθέν του μεγάλου Ρωμαίου, «Άρτος και θεάματα» (Γιουβενάλης).

Οι αποπροσανατολιστικές αλλά αποφασιστικές Κραυγές του Ηγεμόνα για τον κίνδυνο της «Ακροδεξιάς» και του «Λαϊκισμού» θα ακούγονται καθημερινά στη διαπασών, ανάλογα δε Σεμινάρια και Μαθήματα κατ’ οίκον θα χορηγούνται δωρεάν για να αποφεύγονται έτσι και να κατατροπώνονται οι «Λαϊκιστές», «Ξενοφοβικοί», «Ισλαμοφοβικοί», «Ομοφοφοβικοί», «Τρανσφοβικοί» – κλπ. κλπ.– και μαζί τους όλα τα ρετάλια της Κοινωνίας που τολμούν να αμφισβητούν τα Προνόμια – Και όχι απλώς «Δικαιώματα»– της Ομοφυλοφυλικής Συνομοταξίας (που ήδη έχει ενσωματωθεί στην Ελίτ, καταλαμβάνουσα περίοπτη θέση με αυξητικές τάσεις ιλιγγιώδους ρυθμού) ή το δικαίωμα του Τζιχαντιστή από το Αφγανιστάν να ανοίξει Παντοπωλείο στα Σεπόλια.

Κάθε αμφισβήτηση των μαζών θα θεωρείται «Λαϊκισμός» και «Επικίνδυνος Εθνικισμός» το δε πάλαι ποτέ ένδοξο Κοινοβούλιο της Αστικής Δημοκρατίας θα υποστεί μετάλλαξη των «Τριών Εξουσιών» του Μοντεσκιέ και θα συγκεντροποιηθεί στην εξουσία και αποθέωση της Εκτελεστικής με υποτακτικούς τους «Βουλευτές από Πλαστελίνη» της Νομοθετικής Εξουσίας – η Κοινοβουλευτικη ομαδα του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί επιστημονικό paradigm – και Διορισμένους Δικαστικούς της Πολιτικής Ορθότητας, εκμηδενίζοντας έτσι την ανεξαρτησία της Δικαστικής και Τρίτης Εξουσίας.

Δεν χρειάζεται η Ελίτ – δηλαδή η Αστική Τάξη – να προχωρήσει σε Πραξικόπημα καταργώντας την Βουλή, απλά η ίδια η Βουλή θα αυτοκαταργηθεί αυτοευνουχιζόμενη και αυτομετατρεπόμενη από δυναμικό Νομοθετικό σώμα των Μαζών σε ερμαφρόδιτο κατασκεύασμα δηλαδή σε Βουλή–Ευνούχο.

Η ίδια η Ελίτ δεν χρειάζεται να κουνήσει το δαχτυλάκι της, απλά τα πράγματα έρχονται «φυσιολογικά», μεταμοντέρνα και «προοδευτικά».

«Εμπρός παιδιά της Πατρίδας» τραγουδούσαν οι ένδοξοι Αβράκωτοι (Sans Cyllots) της Γαλλικής Επανάστασης με την Μασσαλιώτιδα. Εάν ο Ελληνικός Λαός συνειδητοποιήσει το μέγεθος των ευθυνών του, τότε ίσως υπάρχει ακόμη ελπίδα γιατί δυστυχώς – ακόμη– «Ζητείται Ελπίς» (Αντώνης Σαμαράκης). Λάθη δεν συγχωρούνται, ούτε ολιγωρίες ή αμφιταλαντεύσεις αλλιώς θα δει μπροστά του το ρηθέν του μεγάλου Φλωρεντίνου «Εδώ που πέρασες ξέχασε κάθε ελπίδα» (Dante Alligieri, «Θεία Κωμωδία»).

Η προοπτική της Βαρβαρότητας και του Φεουδαρχικού Καπιταλισμού της Μεταμοντέρνας Μη–Δημοκρατίας του Ηγεμόνα θα είναι ερεβώδης, ζοφερή και αμείλικτη.

Εάν αντίθετα, συνειδητοποιήσει την δύναμη του, θα πρέπει να βάλει στόχο. Και όχι μόνο, γιατί δεν αρκεί να «Έχεις στόχους αλλά πρέπει να ξέρεις και σημάδι» (Για θυμηθούμε και τα λόγια του μεγάλου Albert Einstein). Εφόσον θέλει να λειτουργήσει σαν Ιστορικός Λαός και όχι σαν Εθνάριο ή Λαΐδιο, αυτοθεραπευτικά και τελεσίδικα, θα πρέπει να ενστερνιστεί τα λόγια του αποφασιστικού Ρωμαίου, του Cato, παραφράζοντάς τον και να βροντοφωνάξει:

«SYRIZA delendus est» Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αφανιστεί. Τελεία και παύλα.

Ρεσάλτο

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr