Home Greek News Ο «τρομοκράτης» της Νέας Ζηλανδίας ήθελε να πάρει την Κωνσταντινούπολη από τους Τούρκους. ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ!!!

Ο «τρομοκράτης» της Νέας Ζηλανδίας ήθελε να πάρει την Κωνσταντινούπολη από τους Τούρκους. ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ!!!

by _
0 comment 150 views

Ο «τρομοκράτης» της Νέας Ζηλανδίας ήθελε να πάρει την Κωνσταντινούπολη από τους Τούρκους. ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ γιατί προσπαθούν να περάσουν μια ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΤΖΕΝΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ…ΕΛΛΑΔΑ!!!

«ΜΑΛΕΛΕΙΟ» και πάλι! Δείτε πως σας ΚΟΡΟΪΔΕΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ με την ΨΕΥΤΙΚΗ «επίθεση» στη Νέα Ζηλανδἰα!!!

Δείτε πρώτα τα παρακάτω βίντεο που κυκλοφοράει σε όλα τα ΜΜΕ που δείχνει το «πρόσωπο» του «μακελιάρη» της Νέας Ζηλανδίας. Όμως, υπάρχει μεγάλο ΠΡΟΒΛΗΜΑ με αυτό: Είναι προϊόν….ΦΩΤΟΣΟΠ (PHOTOSHOP)…!!!

ΔΕΙΤΕ τώρα τα παρακάτω άρθρα των μεγάλων ΜΜΕ του κόσμου που όταν αναφέρονται στην εν λόγω «επιθεση», την βάζουν σε…ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ…!!!

Το Facebook, YouTube, και Twitter κατεβάζουν αυτή τη στιγμή ΠΟΛΛΑ βίντεο ΑΥΤΟΠΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ που τράβηξαν βίντεο του όλου “γεγονότος” και που τα αναβάσανε στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης!!! ΓΙΑΤΙ??? ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ…FAKE, ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ και ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΡΕΣ ΚΟΙΝΟ!!!

Περισσότερα εδώ >> https://www.wsj.com/articles/live-video-of-new-zealand-mosque-shooting-dodges-social-media-safeguards-11552657931

Διαβάστε τώρα τα παρακάτω για περισσότερες λεπτομέριες….


«Ερχόμαστε να πάρουμε την Κωνσταντινούπολη»: Αναφορά στους Τούρκους στο μανιφέστο μίσους

Newsroom

Ακραίες αναφορές έχει στο μανιφέστο του ο 28χρονος μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας καθώς μεταξύ άλλων βάζει στο στόχαστρο τους Τούρκους, λέγοντας πως «ερχόμαστε να πάρουμε την Κωνσταντινούπολη».

Ειδικότερα, στη σελίδα 27 του μανιφέστου, που ανήρτησε ο ίδιος πριν την τρομοκρατική επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε 49 άτομα, αναφέρει:

«Προς τους Τούρκους

Μπορείτε να ζείτε ειρηνικά στα δικά σας εδάφη και δε θα σας βρει κακό.

Στην ανατολική πλευρά του Βοσπόρου.

Αλλά αν τολμήσετε να ζήστε σε ευρωπαϊκά εδάφη, οπουδήποτε δυτικά του Βοσπόρου, θα σας σκοτώσουμε και θα σας διώξουμε σαν κατσαρίδες από τα εδάφη μας.

Ερχόμαστε να πάρουμε τη Κωνσταντινούπολη και θα καταστρέψουμε κάθε τζαμί και μιναρέ στην πόλη.

Η Αγία Σοφία θα ελευθερωθεί από μιναρέδες και η Κωνσταντινούπολη θα είναι και πάλι δικαιωματικά χριστιανική.

Τρέξτε πίσω στα εδάφη σας, όσο έχετε ακόμη τη δυνατότητα».

Πηγή >> https://www.cnn.gr

Στο μανιφέστο του επικαλείτο επίσης ως κίνητρο για τις επιθέσεις «η λευκή γενοκτονία», όρος που χρησιμοποιούν συχνά ρατσιστικές ομάδες για να αναφερθούν στη μετανάστευση και την αύξηση του πληθυσμού των μειονοτήτων.

Επιπλέον, αναφέρει ότι άντλησε «έμπνευση» από άλλους σκοπευτές όπως ο Άντερς Μπρέιβικ, που σκότωσε 77 άτομα στο Όσλο της Νορβηγίας το 2011: «Στηρίζω πολλούς από αυτούς που αντιτέθηκαν κατά της εθνοτικής και πολιτιστικής γενοκτονίας. Τους Luca Traini, Anders Breivik, Dylan Roof, Anton Lundin Pettersson, Darren Osbourne και άλλους…»

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε προεκλογική του ομιλία στην πόλη Γκαζίαντεπ αναφέρθηκε στο  μήνυμα του τρομοκράτη της Νέας Ζηλανδίας.
«Aυτός ο αλήτης τί λεει για την᾽᾽ Ιστανμπουλ᾽᾽ ; Αδέλφια μου, την αποκαλεί Κωνσταντινούπολη! Θα κάνει, θα μετατρέψει λέει την Αγία Σοφία πάλι σε εκκλησία. Όσο υπάρχει αυτός ο λαός, όσο υπάρχει αυτή η ψυχή ,  δεν θα το επιτρέψει αυτό δεν θα συμβεί αυτό».
Παράλληλα ο Ερντογάν δήλωσε και για τον πρωθυπουργό του Ισραήλ: «Απο την άλλη υπάρχει ο πρωθυπουργός που κατηγορείται για διαφθορά. Ο γιος του ανέβασε ενα μήνυμα στο twitter  η Κωνσταντινούπολη είναι η πρωτεύουσα του Βυζαντίου και είναι υπο τουρκική κατάληψη. Αλήτη, ανήθικε! Eσείς κάνατε εισβολή σε όλη την Παλαιστίνη!».

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr