Home Greek News Μητσοτάκης: «Δεν Έκρυψα Ποτέ Ότι Θα Κόψω Τις Συντάξεις»

Μητσοτάκης: «Δεν Έκρυψα Ποτέ Ότι Θα Κόψω Τις Συντάξεις»

by _
0 comment 206 views

Μητσοτάκης: «Δεν Έκρυψα Ποτέ Ότι Θα Κόψω Τις Συντάξεις»

Σοκ έχει προκαλέσει ακόμα και στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας, η αποκάλυψη της ΕΦΣΥΝ, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακάλεσε την Α. Μέρκελ και τον υπουργό οικονομικών της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς, να μη χαριστούν στον Τσίπρα και να επιμείνουν στη μείωση των συντάξεων.

Σε μία από τις συνεντεύξεις του στο ΣΚΑΙ την πρώτη περίοδο της προεδρίας του στη ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει ξεκάθαρα πως βασική του προτεραιότητα σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση, είναι η μείωση των συντάξεων.

Αξέχαστη παραμένει και η δικαιολογία για την καταψήφιση από τη ΝΔ του επιδόματος στους συνταξιούχους.

«Υπάρχουν συνταξιούχοι που οι ίδιοι έρχονται και λένε ότι “εμείς δεν πρέπει να πάρουμε το επίδομα γιατί έχουμε και άλλα εισοδήματα”», είχε δηλώσει, κατα-αγχωμένος και ξεροκαταπίνοντας σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

 

https://newsthessaloniki.gr/mitsotakis-den-ekrypsa-pote-oti-tha-kopso-tis-syntaxeis/?fbclid=IwAR3fU3e8EsVs3FsNR-MP2RWJXxtjtktAYI4OzFLLtjiHoWneXeKj0a8I8AQ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr