Κατανέμονται 15 εκατ. ευρώ στα κόμματα από το κράτος – Το μερίδιο της κάθε παράταξης (φωτο)

Κατανέμονται 15 εκατ. ευρώ στα κόμματα από το κράτος – Το μερίδιο της κάθε παράταξης (φωτο)

Ακόμη κι η «καταδιωκόμενη από το σύστημα»….ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ….ΠΩΠΩΠΩΠ!!!!

Ήλθον, ετσέπωσον και…ΕΦΥΓΟΝ…!!!….

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, τα πολιτικά κόμματα θα λάβουν από το κράτος χρηματοδότηση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ. Δείτε πόσα χρήματα θα πάρει η κάθε παράταξη.

Λίγο πριν τις εκλογές και ενώ είναι σε δικαστική εκκρεμότητα η δανειοδότηση των πολιτικών κομμάτων, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Αλέξανδρου Χαρίτση κατανέμονται 15 εκατομμύρια ευρώ στα πολιτικά κόμματα και στους συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων για το τρέχον έτος.

Αναλυτικότερα, με την υπ΄ αριθμ. 15425/2019 απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κατανέμονται από την τακτική κρατική χρηματοδότηση 12,5 εκ. ευρώ και από την κρατική χρηματοδότηση 2,5 εκ. ευρώ για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς λόγους στα πολιτικά κόμματα και συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι με την υπ΄ αριθμ. 51776/23-12-2013 κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Οικονομικών έχει ανασταλεί κάθε είδους κρατικής χρηματοδότησης προς το πολιτικό κόμμα «Λαϊκός Σύνδεσμος –Χρυσή Αυγή» λόγω της δικαστικής εκκρεμότητας που υπάρχει.

Ειδικότερα, η κατανομή των πoσών για την τακτική κρατική χρηματοδότηση ύψους 12.500.000 ευρώ και για την κρατική χρηματοδότηση για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς λόγους ύψους 2.500.000 ευρώ, στα δικαιούχα κόμματα και συνασπισμούς κομμάτων έχει ως εξής:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!