Home Greek News ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΜΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΜΑ

ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΜΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΜΑ

by _
0 comment 202 views

ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΜΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΜΑ

Μηνάς Ρασούλης

Εξοργισμένοι , είναι και οι Αλβανοτσάμηδες από τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα, για τις αλλαγές που πραγματοποίησε στα διαβατήρια των Αλβανοτσάμηδων κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του, από το Σοσιαλιστικό Κόμμα.

Το δημοσίευμα στην Αλβανία, παρουσιάζει το διαβατήριο ενός γέροντα 79 ετών που ενώ το παλαιότερο έγραφε ότι είχε γεννηθεί στο Βαρφάνι Ελλάδα, Varfanj, Çamëri, το νέο διαβατήριο του γράφει Varfanj, οτι ειναι στην Αλβανία (ALB ).

“Ανακύπτει λοιπόν ένα ερώτημα για 200 άτομα”.

Οι Τσάμηδες επισης κατηγορούν τον Ραμα για την πολιτική του σε στενό κύκλο του μόνο , που ανάγκασε 400.000 κοσμο να μεταναστεύσει τα τελευταία 3 χρόνια και ότι αλλάζει την πολιτική του στο Κόσσοβο, πιέζοντας τον Καραντινάι, να πραγματοποιήσει τους 8 σερβικού δήμους , όπως έχει υπογράψει με τους Ευρωπαίους εδώ και 6 χρόνια με την συνθήκη συνεργασίας των Βρυξελλών , για καλύτερες σχέσεις με την Σερβία.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr