Home Greek News Μεγάλοι επιστήμονες παραδέχονται: Η Σελήνη βρίσκεται στην πραγματικότητα στην…Ατμόσφαιρά μας!

Μεγάλοι επιστήμονες παραδέχονται: Η Σελήνη βρίσκεται στην πραγματικότητα στην…Ατμόσφαιρά μας!

by _
0 comment 300 views

Μεγάλοι επιστήμονες παραδέχονται: Η Σελήνη βρίσκεται στην πραγματικότητα στην…Ατμόσφαιρά μας!

ΠΑΕΙ το «διάστημα» και το «ηλιακό σύστημα» φίλες και φίλοι, μιας και ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ όλος ο κόσμος μαζί με την διεθνή επιστημονική κοινότητα στο γεγονός ότι μας έχουν πει ένα σωρό…ΨΕΜΑΤΑ για την ύπαρξή μας και την γην στην οποία ζούμε εμείς όλοι…!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες/Καλιφόρνια | 10 Μαρ, 2019 | 22:46πμ | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

Είναι το έτος 2019 και η NASA, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ρωσία ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ότι η Σελήνη ευρίσκεται, ΟΥΧΙ στο «διάστημα», αλλά εντός της…ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ!!! ΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ!!!

Η είδηαις αυτή έχει σκάσει κυριολεκτικά σαν μεγάλη βόμβα ΠΑΝΤΟΥ και όλοι την σχολιάζουν στο Διαδίκτυο!!!

Πριν από 60 χρόνια, υποτίθεται ότι προσγειώθηκαν στη Σελήνη και δεν το γνώριζαν αυτό τότε; ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ;;;!!!

Όταν πληκτρολογήσουμε στη Google “The Moon is in Earth atmosphere”, δηλαδή, «Η Σελήνη βρίσκεται στην ατμόσφαιρα της Γης», βρίσκουμε αμμέσως πολλά δημοσιεύματα καθεστωτικών επιστημοκικών ιστοχώρων που ΠΑΡΑΔΕΧΟΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!!! Δείτε τα….

Μερικά από αυτά λένε τα εξής απίστευτα που έρχονται ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με όλα όσα έχουμε μάθει για το Φεγγάρι, την θέση του καθώς και την απόστασή του από την Γήν…

  • Η ατμόσφαιρα της γης εκτείνεται πολύ πέρα από το φεγγάρι
  • Η ατμόσφαιρα της Γης εκτείνεται μέχρι τη Σελήνη
  • Είναι το φεγγάρι κάτω, μέσα ή πάνω από την ατμόσφαιρα της Γης;

Η αλήθεια έχει αρχίσει πλέον να εμφανίζεται τόσο για τη Σελήνη και τις δήθεν «προσεδαφίσεις» εκεί, όσο και για την…ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ. Βλέπετε, το θέμα αυτό περι της θέσεως της Σελήνης εντός της ατμόσφαιρας της Γης σχετίζεται και με το μεγάλο θέμα της….ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ! ΓΙΑΤΙ?, γιατί με λιγα λόγια, η «θεωρία» της Επίπεδης Γης μας διδάσκει αυτά που είναι ήδη γραμμένα στο…ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ εδώ και χιλιάδες χρόνια, ότι οι μεγάλες Φωστήες (ο Ήλιος, η Σελήνη, τα Αστέρια) ευρίσκονται εντός του…ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΟΣ, του μεγάλου ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΘΟΛΟΥ και ΟΧΙ εντός του δήθεν «διαστήματος» μιας και το «διάστημα»…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ! ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ούτε στο Ευαγγέλιον ούτε στα γραπτά των Αρχαίων Ελλήνων, παρ΄ολο που πολλοί ΛΙΓΟΙ από αυτούς, όπως ο Πυθαγώρ, επίστευον ότι η γη είναι στρογγυλός και ΟΥΧΙ επίπεδος. Για περισσότεα επ’ αυτού, διαβάστε επίσης το άρθρο μας «ΙΔΟΥ οι ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (Όμηρος, Ησήδιος) και μη που πίστευαν ότι η γη είναι ΕΠΙΠΕΔΗ! Ιστορικές αναφορές που σοκάρουν!».

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ τι λέγει το Ευαγγέλιον για αυτό το θέμα….

14 Και είπεν ο Θεός, Ας γείνωσι φωστήρες εν τω στερεώματι του ουρανού, διά να διαχωρίζωσι την ημέραν από της νυκτός· και ας ήναι διά σημεία και καιρούς και ημέρας και ενιαυτούς· Ψλ 136:7
15 και ας ήναι διά φωστήρας εν τω στερεώματι του ουρανού, διά να φέγγωσιν επί της γης. Και έγεινεν ούτω. Δτ 4:19Ιερ 31:35 
16 Και έκαμεν ο Θεός τους δύο φωστήρας τους μεγάλους, τον φωστήρα τον μέγαν διά να εξουσιάζη επί της ημέρας, και τον φωστήρα τον μικρόν διά να εξουσιάζη επί της νυκτός· και τους αστέρας· 
17 και έθεσεν αυτούς ο Θεός εν τω στερεώματι του ουρανού, διά να φέγγωσιν επί της γης, 
18 και να εξουσιάζωσιν επί της ημέρας και επί της νυκτός και να διαχωρίζωσι το φως από του σκότους. Και είδεν ο Θεός ότι ήτο καλόν. 

ΠΟΥ είναι το δήθεν «διάστημα» στην παραπάνω περικοπή της Βίβλου??? ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ και αυτή η μεγάλη παραδοχή της διεθνούς επιστημονικής κοινώνητος έρχεται να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ το Ευαγγέλιον 100 τοις 100, διότο αυτό που λέγουν τώρα οι επιστήμονες για τη Σελήνη συνάδει 100 τοις 100 με το ΠΟΥ ΑΚΡΙΝΩΣ έθεσεν ο Θεός τη Σελήνη μαζί με το σύνολον των μεγάλων Φωστήρων: ΕΝ ΤΩ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ.

Υπάρχει ένας μεγάλος ουράνιος θόλος, που βρίσκεται πάνω από το κεφάλι μας και που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, και ΕΚΕΙ βρίσκεται η Σελήνη. Όταν ρίξουμε μια ματιά στο μοντέλο της εππιπεδης γης μας, αντιλαμβανόμαστε αμμέσως πως ο ίδιος θόλος ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ με την….ΓΗΝ. Αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτής!!!

ΜΙΛΑΜΕ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΝΙΚΗ…ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΕΠΙΠΕΔΙΣΤΕΣ» ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΕΝΙΚΌΤΕΡΑ!!!

Για περισσότερα για ολ΄αυτά, διαβάστε επίσης τα παρακάτω αποκαλυπτικά άρθρα του σάιτ μας για την Επιπεδη Γη…

 

O Μπαζ Όλτριν Παραδέχεται Ότι Δεν Πήγαν στη…ΣΕΛΗΝΗ!!! 

 

ΣΟΚ: Η NASA ιδρύθη από πράκτορες-Νατζιστές της CIA που δολοφόνησαν ΕΛΛΗΝΕΣ κάτα το ΔΠΠ!

 

ΒΟΜΒΑ: Η C.I.A. κυκλοφόρησε έγγραφα από τη δεκαετία του ’50 που αναφέρονται στην…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ και το ΣΤΕΡΕΩΜΑ!

 

Όταν οι Αριστοτέλης, Ερατοσθένης, Πλάτων, Κοπέρνικος κτλ. μας απέδειξαν ότι η γη είναι, στην πραγμστικότητα…ΕΠΙΠΕΔΗ και ΟΧΙ «σφαιρική»!!!

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τα ρολόγια ηλίου, οι σκιές και το φώς του Ηλίου ΑΠΟΔΕΙΧΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ…ΕΠΙΠΕΔΗ!!!

 

Flat Earth, Επίπεδη Γη: Μια επανάσταση που μας δείχνει την…ΟΔΟ…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr