Home Greek News «Άτακτος» ιερέας έκανε σεξ με 13 ενορίτισσες σε φετιχιστικά όργια και πήρε… συγχωροχάρτι!

«Άτακτος» ιερέας έκανε σεξ με 13 ενορίτισσες σε φετιχιστικά όργια και πήρε… συγχωροχάρτι!

by _
0 comment 125 views

«Άτακτος» ιερέας έκανε σεξ με 13 ενορίτισσες σε φετιχιστικά όργια και πήρε… συγχωροχάρτι!

Newsroom

Ο γοητευτικός ιερέας δεν είχε απλά… πέραση στο ποίμνιό του, αλλά το είχε ξελογιάσει, ρίχνοντάς το στο κρεβάτι!

Ο πατέρας Ρομπέρτο Καβατζάνα, 43 ετών, είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση με τα κηρύγματά του στην εκκλησία του χωριού Καρμπονάρα ντι Ροβολόν, κοντά στη Βενετία.

Το θέμα είναι όμως πως δεν έμεινε μόνο στα… κηρύγματα, αλλά πήγε τη σχέση με τους πιστούς, για την ακρίβεια τις πιστές, πολλά βήματα πιο πέρα. Και συγκεκριμένα πιο… κοντά του! Οι γυναίκες της ενορίας του έκαναν μάλιστα «παρέλαση» από το κρεβάτι του και όχι απαραίτητα μία – μία!

Ο γοητευτικός ιερέας ομολόγησε ότι συμμετείχε σε σεξουαλικά όργια που οργάνωνε ένας συνάδελφός του, ο Αντρέα Κοντίν, ένας ιερέας από την Πάδοβα ο οποίος στη συνέχεια αποσχηματίστηκε.

Μάλιστα ο… Καζανόβα Καβατζάνα υποστήριξε πως είχε κάνει σεξ με ούτε λίγο, ούτε πολύ, 13 ενορίτισσές του. Και μπορεί όλα να έδειχναν πως θα έχει την τύχη του Κοντίν, ωστόσο πήρε συγχωροχάρτι!

Ο Κλαούντιο Σιπόλα, επίσκοπος της Βενετίας, δήλωσε ότι θα συγχωρήσει τον αμαρτωλό ιερέα «ως πατέρας», λαμβάνοντας έμπνευση από το «έλεος του Θεού». Η απόφαση του επισκόπου έγινε μάλιστα δεκτή και από τη δήμαρχο του χωριού όπου λειτουργούσε ο Καβατζάνα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μεταξύ των γυναικών που αναζήτησαν την πνευματική του καθοδήγηση ήταν και η γοητευτική τηλεπαρουσιάστρια και super model Belen Rodriguez. Ο Καβατζάνα προσέφερε τις πολύτιμες συμβουλές του στην καλλονή δημοσιογράφο πριν από το γάμο της και εκείνη τον είχε χαρακτηρίσει «έναν άκρως μοντέρνο, γοητευτικό και καλοσυνάτο ιερέα».

AP 17053693248341

Για την ιστορία, στο σπίτι του Αντρέα Κοντίν βρέθηκε πλήθος dvd στα οποία πρωταγωνιστούσαν ο ίδιος και ο Καβατζάνα. Σωστά καταλάβατε σε τι…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr