Home Greek News Κασιδιάρης: “Στη φυλακή Τσίπρας, Δούρου και Τόσκας για το Μάτι!” ΒΙΝΤΕΟ

Κασιδιάρης: “Στη φυλακή Τσίπρας, Δούρου και Τόσκας για το Μάτι!” ΒΙΝΤΕΟ

by _
0 comment 179 views

Κασιδιάρης: “Στη φυλακή Τσίπρας, Δούρου και Τόσκας για το Μάτι!” ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης κατακεραύνωσε μέσα στην Ολομέλεια τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ για την προδοσία της Μακεδονίας και τις φασιστικές τακτικές που ακολουθούν για να καταστείλουν την λαϊκή κατακραυγή εναντίον τους.

Παράλληλα, ανέλυσε τις δυνατότητες εκμετάλλευσης των πλούσιων Ελληνικών κοιτασμάτων και την θέση της Χρυσής Αυγής για ανακήρυξη της ΑΟΖ.

Τόνισε πως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανέχονται και υποθάλπουν τις τουρκικές προκλήσεις ακόμα και μέσα στην Ελληνική Βουλή και κατέληξε πως οι υπεύθυνοι της τραγωδίας στο Μάτι, Τσίπρας, Δούρου και Τόσκας πρέπει να μπουν στην φυλακή.

Οι αλήθειες της Χρυσής Αυγής “πόνεσαν” τον Συριζαίο προεδρεύοντα, Βαρεμένο, ο οποίος μάταια επιχείρησε να αφαιρέσει τον λόγο από τον Συναγωνιστή Κασιδιάρη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kasidiarhs-sth-fulakh-tsipras-dourou-kai-toskas-gia-to-mati-binteo#ixzz5hVgdvJK5

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kasidiarhs-sth-fulakh-tsipras-dourou-kai-toskas-gia-to-mati-binteo#ixzz5hVgZSibQ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr