Home Greek News Έφυγε από τη ζωή ο «Ντίλαν» του «Beverly Hills 90210»

Έφυγε από τη ζωή ο «Ντίλαν» του «Beverly Hills 90210»

by _
0 comment 131 views

Έφυγε από τη ζωή ο «Ντίλαν» του «Beverly Hills 90210»

Έφυγε από τη ζωή ο Λουκ Πέρι που νοσηλευόταν έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη στο σπίτι του στο Μπέβερλι Χιλς.

Την είδηση του θανάτου του σταρ ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του ο οποίος σημείωσε: «Ο ηθοποιός Λουκ Πέρι, 52 ετών, πέθανε σήμερα έπειτα από ένα σοβαρό εγκεφαλικό.

Δίπλα του ήταν τα παιδιά του Τζακ και Σόφι, η αρραβωνιαστικιά του Γουέντι Μάντισον, η πρώην σύζυγός του Μίνι Σαρπ, η μητέρα του Αν Μπένετ, ο πατριός του Στιβ Μπένετ, ο αδερφός Τομ Πέρι, η αδερφή του Έμι Κόντερ και άλλοι συγγενείς και φίλοι. Η οικογένεια εκτιμά τη στήριξη και την προσευχή όλων σας και εκλιπαρεί για σεβασμό της ιδιωτικότητας αυτήν τη στιγμή του πένθους. Δεν θα δημοσιοποιηθούν άλλες λεπτομέρειες αυτήν τη στιγμή»

Ο εκπρόσωπός του είχε δηλώσει νωρίτερα τη Δευτέρα ότι «ο ηθοποιός παραμένει στο νοσοκομείο και είναι σε καταστολή» χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Ο ίδιος ο εκπρόσωπος είχε διαψεύσει τα δημοσιεύματα που ήθελαν τους γιατρούς να τον έχουν υποβάλει σε τεχνητό κώμα.

Ήταν 52 χρονών, ενώ έγινε παγκοσμίως γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο ως Ντίλαν στα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».

Πηγή

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr