Home Greek News Βίντεο: Πλοίο του λιμενικού της Ρουμανίας «γαζώνει» τουρκικό σκάφος – Πανικόβλητοι οι Τούρκοι άρχισαν τις προσευχές

Βίντεο: Πλοίο του λιμενικού της Ρουμανίας «γαζώνει» τουρκικό σκάφος – Πανικόβλητοι οι Τούρκοι άρχισαν τις προσευχές

by _
0 comment 221 views

Βίντεο: Πλοίο του λιμενικού της Ρουμανίας «γαζώνει» τουρκικό σκάφος – Πανικόβλητοι οι Τούρκοι άρχισαν τις προσευχές

Μάθημα στην Ελλάδα παρέδωσαν οι Ρουμάνοι για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζεται η τουρκική προκλητικότητα. Πλοίο του λιμενικού της Ρουμανίας “γάζωσε” τουρκικό αλιευτικό σκάφος όταν αυτό δεν υπάκουσε στην εντολή να σταματήσει.

Προφανώς οι Τούρκοι πήγαν να αμφισβητήσουν χωρικά ύδατα ενόψει “Γαλάζιας Πατρίδας”… αλλά οι Ρουμάνοι “δεν μάσησαν” και άνοιξαν πυρ.

Από τον “καταιγισμό” πυρών τραυματίστηκαν 3 Τούρκοι ενώ προκλήθηκαν ζημιές στο σκάφος.  Στο βίντεο θα ακούσετε τις ιαχές “Αλλάχ ακμπάρ” από τις προσευχές των πανικόβλητων Τούρκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! >> https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/754339_vinteo-roymaniko-limeniko-gazonei-toyrkiko-skafos-otan-den

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr