Home Greek News Το Youtube λογοκρίνει όσους εκθέτουν τον Μητσοτάκη για την προδοσία του για τη Μακεδονία!

Το Youtube λογοκρίνει όσους εκθέτουν τον Μητσοτάκη για την προδοσία του για τη Μακεδονία!

by _
0 comment 154 views

Υποστηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ εις βάρος της Μακεδονίας και της Ελλάδος το Youtube & το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ!!!

ΓΙΑΙΤΙ;;; Γιατί θέλουν ο Κούλης να γίνει ο επόμενος….ΠΟΡΔΗ-πουργός της Ελλάδος που θα συνεχίζει να την ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ…ΓΙἈΥΤΟ!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες/Καλιφόρνια | 26 Φεβ, 2019 | 10:45πμ | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

Δείτε τα ακόλουθα αποσπάσματα που μόλις βγάλαμε από το πιο πρόσφατο βίντεό μας που μόλις αναβάσαμε στο κανάλι μας στο Youtube, Greek News On Demand, με τίτλο «Οι Γερμανοί καρφώνουν & τον Μητσοτάκη για τις Πρέσπες! Συνέβαλε στην επίλυση της διένεξης». Μέχρι στογμής έχει προβολές ΜΗΔΕΣ ενώ έχει  9 «λάικ» και καθώς και…ΣΧΟΛΙΑ!!! Ε, αυτό ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Δηλαδή, αυτό σημαίνει ότι το  Youtube, που ανήκει στο Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ που είναι πίσω από την ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, έχει πάρει ΕΝΤΟΛΗ τα βίντεο που εκθέτουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το δικό του ρόλο που έπαιξε στο ξεπούλημα της Μακεδονίας (ΜΗΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΙΣ) να τα…ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ!!!

ΝΑΙ, το διαβάσατε ΣΩΣΤΑ. Μιλάμε για το ίδιο Youtube που ΔΕΝ λογοκρίνει τα κανάλια…ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ που αλωνίζουν αυτήν την στιγμή σε όλο το δίκτυό τους!!! ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.

Και το κάνει αυτό το Youtube για προφανεί; λόγους: Την ευλογία, το χρίσμα των Αμερικανών το έχει ήδη εξασφαλίσει ο Κούλης για να…ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να ΠΡΟΔΙΔΕΙ την…ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Στο πρόσφατο άρθρο του CrashOnline.gr για το ίδιο θέμα, διαβάζουμε ΑΝΑΥΔΟΙ…

Όπως δε, προσθέτει, «ένας αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος λέει ότι σε περίπτωση εκλογής του, ως πρωθυπουργός δεν θα ακυρώσει αυτήν την απόφαση, αλλά θα την ακολουθήσει ακόμη και αν έχει διαφορετική γνώμη, συμβάλλει εξίσου σημαντικά στη διατήρηση της εσωτερικής ειρήνης σε μία χώρα. Άρα λοιπόν δεν πρέπει να πιστωθεί θετικά μόνον στον Τσίπρα, αλλά εξίσου στη στάση του Μητσοτάκη που ως αντιπολίτευση στην Αθήνα είπε: «Είμαστε κατά της Συμφωνίας, αλλά σε περίπτωση κυβερνητικής αλλαγής που θα αναλάβω εγώ τη διακυβέρνηση της χώρας δεν θα αναθεωρήσω αυτήν την απόφαση»».

Δείτε τώρα τα επίμαχα σημεία των προαναφερόμενων αποσπασμάτων για να καταλάβετε και δείτε μετά το σχετικό βίντεο! ΑΥΤΟ είναι ένα ΞΕΚΑΘΑΡΟ σημάδι…ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ που το ξέρουν όλοι οι χρήστες του Youtube!!! Έπρεπε το βίντεο μας για το ίδιο θέμα να έχει ήδη πάρει πολλές προβολές ενω…ΜΗΔΕΝ!!! ΓΙΑΤΙ αυτό δεν έχει ξανασυμβεί στην περίπτωση των άλλων μας βίντεο?? ΓΙΑΤΙ συνέβηκε ΜΟΝΟ στην περίπτωση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε σχέση με την δικιά του προδοτική στάση εις βάρος της Μακεδονίας??

Αυτά συμβαίνουν ΜΟΝΟ στην περίπτωση…ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr