Home Greek News Τα Σκόπια πρέπει να διαλυθούν, δήλωσε Αμερικανός Βουλευτής Dana Rohrabacher

Τα Σκόπια πρέπει να διαλυθούν, δήλωσε Αμερικανός Βουλευτής Dana Rohrabacher

by _
0 comment 128 views

Τα Σκόπια πρέπει να διαλυθούν, δήλωσε Αμερικανός Βουλευτής

Σύμφωνα με τον Αμερικανό γερουσιαστή Dana Rohrabacher, ο οποίος έδωσε το Μάιο του 2017 αποκλειστική συνέντευξη στο κανάλι VISION PLUS, τα Σκόπια ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ διότι ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΝ «χώρα»! Αυτό που είχε πει τότε είναι και ΕΠΙΚΑΙΡΟ όσο ποτέ!

Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» έχουμε στείλει και εμείς μήνυμα στον κ Dana Rohrabacher για συνέντευξη, αλλά μάθαμε πως τον τελ. χρόνο έχει βγεί στη σύνταξη αυτός! Στείλαμε μετά μήνυμα στον αντικαταστάτη του, τον κ Harley Rouda, και περιμένουμε τώρα απάντηση να δούμε ΑΝ αυτός ο κύριος θα υποστηρίξει την Ελλάδα, όπως τον υποστήριξε ο προκάτοχός του.

Υπάρχουν γερουσιαστές στο Αμερικανικό Κονγκρέσο που είναι με το μέρος της ΕΛΛΑΔΟΣ σχετικό με το Μακεδονικό. Δυστυχώς όμως ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο μεγάλος ΜΑΦΙΟΣΟΣ Τράμπ, ΔΕΝ υποστηρίζει την Ελλάδα σε αυτό μιας και παίρνει ο ίδιος τις διαταγές του από το…ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ των ΗΠΑ. Δεν πειράζει, γιατί δεν χρειαζόμαστε τη βοήθεια ενος ανθρώπου του οποίου ο μέντωρ ήταν ένας από τους πιο περιβόητους ΕΒΡΑΙΟΥΣ μαφιόσους που έζησαν ποτέ στην Αμερική και ο οποίος τυχαίνει να είναι και ένας από τους ιδρυτές του βαθέος κράτους των ΗΠΑ (πατήστε εδώ & εδώ για περισσότερα, ΑΝ τολμάτε). Η βοήθειά μας βρίσκεται στον…ΘΕΟΝ ΜΑΣ και στον…ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr