Home Greek News Οι Γερμανοί…καρφώνουν και τον Μητσοτάκη για τις Πρέσπες! Η «έξυπνη στάση» του συνέβαλε στην επίλυση της διένεξης

Οι Γερμανοί…καρφώνουν και τον Μητσοτάκη για τις Πρέσπες! Η «έξυπνη στάση» του συνέβαλε στην επίλυση της διένεξης

by _
0 comment 166 views

Οι Γερμανοί…καρφώνουν και τον Μητσοτάκη για τις Πρέσπες! Η «έξυπνη στάση» του συνέβαλε στην επίλυση της διένεξης

«Δεν είναι μόνον ο Τσίπρας που έλυσε τη διένεξη για το όνομα. Η ιδιαίτερα συνετή και έξυπνη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη συνέβαλε σίγουρα στην επίλυση αυτής της διένεξης»: αυτό υπογραμμίζει μιλώντας στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο πρόεδρος των Γερμανών Φιλελευθέρων Κρίστιαν Λίντνερ αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως δε, προσθέτει, «ένας αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος λέει ότι σε περίπτωση εκλογής του, ως πρωθυπουργός δεν θα ακυρώσει αυτήν την απόφαση, αλλά θα την ακολουθήσει ακόμη και αν έχει διαφορετική γνώμη, συμβάλλει εξίσου σημαντικά στη διατήρηση της εσωτερικής ειρήνης σε μία χώρα. Άρα λοιπόν δεν πρέπει να πιστωθεί θετικά μόνον στον Τσίπρα, αλλά εξίσου στη στάση του Μητσοτάκη που ως αντιπολίτευση στην Αθήνα είπε: «Είμαστε κατά της Συμφωνίας, αλλά σε περίπτωση κυβερνητικής αλλαγής που θα αναλάβω εγώ τη διακυβέρνηση της χώρας δεν θα αναθεωρήσω αυτήν την απόφαση»».

«Ο Μητσοτάκης είναι ένας ηγέτης που πρεσβεύει μια άλλη πολιτική με εντονότερα στοιχεία οικονομίας της αγοράς και αξίζει να δοκιμαστεί», λέει σε άλλο σημείο της συνέντευξης για τον πρόεδρο της ΝΔ ο αρχηγός του FDP.

Αλλά δεν ήταν μόνο ο “OCEAN MΑΝ” που συνέβαλε στο ξεπούλημα της Μακεδονίας. Υπήρξε και η….«ΩΚΕΑΝΙΣ»…!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο «O Ηρόδοτος για την Ελληνικότητα του Μεγαλέξανδρου & των Μακεδόνων & η προδοσία του Τσίπρα – Καμμένου!» και θα καταλάβετε πόσο ΥΠΟΥΛΑ μας ΠΡΟΔΟΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ σχετικά με το ξεπούλημα της Μακεδονίας!!!

https://www.crashonline.gr/politiki/1356180/oi-germanoi-karfonoun-kai-ton-mitsotaki-gia-tis-prespes-i-eksypni-stasi-tou-synevale-stin-epilysi-tis-dieneksis/?fbclid=IwAR1l59LKm_Ziwk-bdPD0Wz_sWk6gLS-NZ3_hfxGGnTznk2TkdvYMhYw8BRQ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr