Home Greek News Αιφνίδιος θάνατος στρατιώτη της Προεδρικής Φρουράς

Αιφνίδιος θάνατος στρατιώτη της Προεδρικής Φρουράς

by _
0 comment 133 views

Ο άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία χθες το βράδυ και διακομίσθηκε άμεσα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Διερευνώνται τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ερευνάται ο αιφνίδιος θάνατος ενός στρατιώτη που κατέληξε, μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε και αφού μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο:

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Στρατιώτης (ΠΖ) Σ. Θ. της Προεδρικής Φρουράς, ευρισκόμενος στη Μονάδα του τις βραδινές ώρες της 21 Φεβρουαρίου 2019, αισθάνθηκε αδιαθεσία και στη συνέχεια διακομίσθηκε άμεσα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ) όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ANT1, ο 24χρονος φαντάρος αισθάνθηκε αδιαθεσία γύρω στις 22:00 της Πέμπτης, ενώ βρισκόταν στο στρατόπεδο της Μονάδας, στον Εθνικό Κήπο, στην αρχή της οδού Ηρώδου του Αττικου.

Είχε σκοπιά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη απο τις 19:00 έως τις 20:00, την οποία εκτέλεσε κανονικά, ενώ κατά την επιστροφή στο στρατόπεδο δεν διαμαρτυρήθηκε για κάποια ενόχληση και έπεσε για ύπνο. Το πρόβλημα με την υγεία του διαπιστώθηκε κατά την βραδινή επιθεώρηση.

https://www.aetos-apokalypsis.com/2019/02/pethane-stratiwths-proedrikhs-froyras.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr