Home Greek News EKTAKTO! ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΠΟΛΑΚΗ! ΟΙ «ΛΟΥΓΚΡ#Σ» ΣΤΑ ΝΤΟΥΖ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ

EKTAKTO! ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΠΟΛΑΚΗ! ΟΙ «ΛΟΥΓΚΡ#Σ» ΣΤΑ ΝΤΟΥΖ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ

by _
0 comment 173 views

EKTAKTO! ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΠΟΛΑΚΗ! ΟΙ «ΛΟΥΓΚΡ#Σ» ΣΤΑ ΝΤΟΥΖ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ

Σε μια αδιανόητη κίνηση – που παραπέμπει σε άλλες εποχές -προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Είναι πρωτοφανές, πρωτάκουστο και σίγουρα δεν έχει προηγούμενο. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης, λίγη ώρα πριν συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή της ΤτΕ, που είχε καλέσει τη διοίκηση της Attica Bank για να δώσει εξηγήσεις για το καταναλωτικό δάνειο των 100.000 ευρώ, πήρε τηλέφωνο τον διοικητή, κ. Γιάννη Στουρνάρα.

Μάλιστα, αφού μαγνητοφώνησε την ιδιότυπη αυτή συνομιλία που είχαν οι δυο τους, στη συνέχεια έδωσε την απομαγνητοφώνηση στον Κ. Βαξεβάνη, ο οποίος με τη σειρά του την ανέβασε αυτούσια στο site του.

Από τη δημοσιευθείσα συνομιλία γίνεται σαφές πως ο κ. Πολάκης εκβιάζει τον κ. Στουρνάρα πως, αφού εξετάζει το δικό του δάνειο, πρέπει να εξετάσει και μια σειρά από άλλα δάνεια των πολιτικών του αντιπάλων. Τον απειλεί μάλιστα πως, αν δεν το κάνει, θα πάει στο γραφείο του και δεν πρόκειται να φύγει μέχρι να διατάξει ελέγχους!

To να ηχογραφείς κάποιον χωρίς την έγκριση του είναι παράνομο
Συντάκτης του makeleio.gr με άρθρο βόμβα αναλύει πόσα χρόνια φυλακή μπορεί να «φάει» το σημερινός υφυπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης.

Σας δίνουμε μια μικρή γεύση. Δέκα χρόνια
Διαβάστε το αναλυτικά ΕΔΩ

Πηγή

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr