Home Greek News Τι ακούμε; Η.Κασιδίαρης: «Ρωτάτε επίμονα ποιος έφερε στα πράγματα τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν τον έφερε η ΧΑ αλλά ο Κ.Μητσοτάκης

Τι ακούμε; Η.Κασιδίαρης: «Ρωτάτε επίμονα ποιος έφερε στα πράγματα τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν τον έφερε η ΧΑ αλλά ο Κ.Μητσοτάκης

by _
0 comment 259 views

Τι ακούμε; Η.Κασιδίαρης: «Ρωτάτε επίμονα ποιος έφερε στα πράγματα τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν τον έφερε η ΧΑ αλλά ο Κ.Μητσοτάκης

Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Εν όψει των δηλώσεων του κ. Ηλία Κασιδιάρη, θέλουμε να διαβάστε και το άρθρο μας με τίτλο «Είναι πλέον ΕΠΙΣΗΜΗ η συνεργασία Χρυσής Αυγής με το…ΣΥΡΙΖΑ!!!» για να έχει μια…ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ εδώ….


Με ιστορική αναφορά στην 3η Σεπτεμβρίου το 1843 και στο κίνημα για αίτημα συντάγματος από τον Όθωνα ξεκίνησε την ομιλία του ο βουλετής της ΧΑ Ηλίας Κασιδιάρης.

Συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά, οτι όσες γνώσεις είχαν οι κατάδικοι του Μεντρεσέ για το σύνταγμα, τις ίδιες έχουν και όσοι εκ της κυβερνήσεως συνέταξαν την πρόταση αναθεώρησης του συντάγματος.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα άρθρα, για να καταλήξει στο οτι η πρόταση περι συνταγματικής αναθεώρησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την σύμπραξη της ΝΔ, λέγοντας οτι στο ζήτημα της διαώνισης της πολιτής διαφθοράς Μητσοτάκης και Τσίπρας είναι χέρι-χέρι.

Εν τω μέσω των αναφορών του στα υπό αναθεώρηση άρθρα, είπε:

«Πολλοί Νεοδημοκράτες, θέτουν συχνά το ερώτημα, «Ποιός έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στα πράγματα το 2015

Θα δώσω μια οριστική απάντηση από αυτό εδώ το βήμα και θα ανατρέξω λίγο πίσω, τις ημέρες που ψηφιζόταν για πρόεδρος ο Δήμας. Τον ΣΥΡΙΖΑ στα πράγματα τον έφερε ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης, ο οποίος, σε τηλεοπτική του συνέντευξη είχε πει τότε πως ακόμα και αν η ΧΑ ψήφιζε το Δήμα για πρόεδρο Δημοκρατίας, τότε εγώ καθώς και άλλοι θα καταψηφίζαμε για να πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά».

(φώτο: Eurokinissi)

Πηγή >> https://www.el.gr/ellada/kommata/ti-akoyme-i-kasidiaris-rotate-epimon/?fbclid=IwAR1IO4QDPPoGyldGfInKWSxwXu5a0yC1ssq5E5lEY2bhwGJHrAQlYd-cUMw

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr