Home Greek News Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο: Είχαν ξεχάσει στο συρτάρι τον τυχερό λαχνό των δύο εκατ. ευρώ!

Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο: Είχαν ξεχάσει στο συρτάρι τον τυχερό λαχνό των δύο εκατ. ευρώ!

by _
0 comment 241 views

Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο: Είχαν ξεχάσει στο συρτάρι τον τυχερό λαχνό των δύο εκατ. ευρώ!

Μετά από 1,5 μήνα βρέθηκε ο μεγάλος τυχερός του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου – Ο τυχερός λαχνός βρισκόταν ξεχασμένος σε ένα συρτάρι

Αγόρασε το λαχείο με… τηλεφωνική εντολή και δι’ αντιπροσώπου, καθώς βρίσκονταν στο εξωτερικό, το είχε ξεχάσει σε ένα συρτάρι και μετά από 1,5 μήνα η σύζυγός του ανακάλυψε τυχαία ότι έγιναν πλουσιότεροι κατά 2 εκατ. ευρώ.

Ο μεγάλος υπερτυχερός του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου δεν γνώριζε για τον θησαυρό που έκρυβε στο συρτάρι του, μέχρι που η σύζυγός του το ανακάλυψε καθαρίζοντας το σπίτι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νικητής, που έλειπε στο εξωτερικό, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη σύζυγό του και της ζήτησε να βρει και να αγοράσει δύο λαχεία με λήγοντα αριθμό το οκτώ.

Ωστόσο, λόγω των υποχρεώσεών του, ξεχάστηκε, με αποτέλεσμα να μην ελέγξει ποτέ την τύχη των επιλογών του.

Ήταν η σύζυγός του που πριν λίγες ημέρες, καθώς καθάριζε, εντόπισε τα λαχεία στο συρτάρι ενός τραπεζιού και διαπίστωσε όταν επισκέφθηκε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ της περιοχής ότι το ένα από τα δύο αξίζει 2 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, δεν του είπε τίποτα τηλεφωνικά, καθώς επέλεξε να μοιραστεί το νέο μαζί του μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr