Home Greek News Κηρύσσει ΠΑΡΑΝΟΜΗ & ΥΠΟΥΛΗ «εκτακτή κατάσταση» στις ΗΠΑ ο ΔΙΚΤΑΤΩΡ…Τράμπ! Εισάγει αστυνομικό κράτος!

Κηρύσσει ΠΑΡΑΝΟΜΗ & ΥΠΟΥΛΗ «εκτακτή κατάσταση» στις ΗΠΑ ο ΔΙΚΤΑΤΩΡ…Τράμπ! Εισάγει αστυνομικό κράτος!

by _
0 comment 137 views

Κηρύσσει ΠΑΡΑΝΟΜΗ «εκτακτή κατάσταση» στις ΗΠΑ υπο ψευδή προσχήματα ο ΔΙΚΤΑΤΩΡ…Τράμπ!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες/Καλιφόρνια | 14 Φεβ, 2019 | 20:22 | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Σας προειδοποιούμε για το ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είν’ο Ντόναλντ Τράμπ εδώ και 3 χρόνια: Ένας ΑΡΧΙ-πράκτωρ της Νέας ΕΒΡΑΪΚΗΣ Τάξεως Πραγμάτων σταλμένος να οδηγήσει τις ΗΠΑ και όλον τον κόσμον εις μιαν νέαν φάσιν αυτής της παγκοσμίου κυριαρχίας της Πόλεως που αποτελεί τα τρία μεγάλα κέντρα λήψεως αποφάσεων των Πεφωτισμένων (η Ουάσινγκτον, το Βατικανό και ο Ναός του Στέμματος του Λονδίνου) που «τρέχουν» τον κόσμον τούτον. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας «Το Χριστιανικό Εμπόριο Ψυχών. Το Βατικανό «τρέχει» το τραπεζικό σύστημα & όλο τον κόσμο!» και τα καταλάβετε.

Το παρακάτω άρθρο είναι το Pronews.gr. Διαβάστε το, αλλά να έχετε επίσης όμως υπόψιν σας ότι αυτό που κάνει είναι να παπαγαλίζει αυτά που μας λέγουν τα ΜΜΕ για αυτά που συμβαίνουν…ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΩΣ μεταξύ Τράμπ, Σόρος, κτλ., ενώ στην πραγματικότητα, ΟΛΟΙ αυτοί δουλεύουν για τους ίδιους αφεντάδες!!! ΠΩΣ μπορει ο Τράμπ είναι «εχθρός» του Σόρος όταν: (1oν) έχει δανεισθεί…ΧΡΗΜΑΤΑ από τον ίδιον για την κτίσιν του Πύργου Τράμπ στο Σικάγκο;;;…(2ον) Η δική του κόρη Ιβάνκα και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ είναι ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΙ συνεργάτες του ΣΌΡΟΣ;;;!!!… (3ον) ο ίδιος ο Στήβ Μνούτσιν, ο υπουργός Οικονομικών του Τράμπ, είναι κι αυτός…ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΌΡΟΣ;;!!!…(4ον) ο ίδιος ο ΤΡΑΜΠ στέλνει τα χρήματα των Αμερικανών φορολογούμενων σε οργανώσεις του…ΤΣΟΡΤΣ ΣΟΡΟΣ στα…ΣΚΟΠΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ και ΑΛΛΟΥ;;;!!! ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ;;;!!!

Και τέλος, για όσους θα θέλατε να μάθετε τελικά λεπτομερώς ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ειναι ο Τράμπ, διαβάστε επίσης τα παρακάτω, αλλιώς μπορείτε να ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ άμα θέλετε καθώς ο υπόλοιος «γλυστράει» από τον «γκρεμό» της απώλειας που του έχουν στήσει οι εξουσιασταί–υπηρέται του Διαβόλου, μιας και «όλος ο κόσμος εν τω Πονηρώ κείται».

  1. Ιδου η αλήθεια για το «ρωσικό σκάνδαλο» του Τράμπ: ο ίδιος κι ο Πούτιν υπηρέτες των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της ΝΤΠ!
  2. ΣΟΚ: Ο Τράμπ υποθάλπτει την Εβραιο-ρωσικη μαφία στις ΗΠΑ που ξεπλύνει μαύρο χρήμα μέσα από κυπριακές τράπεζες! Σύνδεσμός με τον ΠΟΥΤΙΝ!
  3. Ενεργοποιεί το μυστικό πρόγραμμα «Η Συνοχή της Κυβέρνησης» ο Τράμπ που οδηγεί σε…ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!
  4. ΣΟΚ: Kήρυξε o Τράμπ στρατιωτικό νόμο στις ΗΠΑ!!! ΧΟΥΝΤΑ πλέον της Νέας Τάξης στην Αμερική!!!

Αυτά που κάνει ο ίδιος με την υπογραφή «εκτελεστικών διαταγμάτων» είναι…ΠΑΡΑΝΟΜΑ 100 τοις 100 και ενδειτικά του γεγονότος ότι οι ΗΠΑ ήδη τελούν υπο ένα καθεστώς…ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ από τον εποχή του Αβραάμ Λίνκολν …ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!! Σας είχαμε ήδη προειδοποιήσει ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ ότι ο Τράμπ υπέγραψε ΗΔΗ ένα εκτελεστικό διάταγμα που του δίνει, ΠΑΡΑΝΟΜΑ, τη δυνατότητα να κηρύξει μια «έκτακτη κατάσταση» στις ΗΠΑ που σημαίνει…ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ για τις Ίδιες = ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΥΠΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΨΕΥΔΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ!!!

Ο δήθεν «τοίχος» του δεν έχει να κάνει με την «προάσπιση» της «εθνικής μας ασφάλειας» έναντι των «μεγάλων απειλών» μια χούφτας Μεξικάνων που θέλουν να «εισβάλουν» στην Αμερική και ανάμεση στην οποία κρύβεται ο….ISIS. Ναι, ο ίδιος ο ISIS που συνεχίζουμε να χρηματοδοτούν οι…ΗΠΑ!!!  ΈΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!! ΠΟΙΟΣ στα ΣΥΓΚΑΛΑ ΤΟΥ πιστεύει τέτοια ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!!! Ο τοίχος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για τους «λαθρομετανάστες» που χρηματοδοτεί ο…ΣΟΡΟΣ με την κρυφή…ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΗΠΑ (όλα αυτά έχουν ΤΕΜΗΡΙΩΘΕΙ), αλλά…ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ…!!!….

Και προτού διαβάσετε το παρακάτω άρθρο του ProNews.gr, θέλω να δείτε την παρακάτω φώτο. από το FOX NEWS που τραβήχθηκε πριν 3 μήνες στο Μεξικό την ώρα που στοιβάζονταν πολλοί «μετανάστες» σε βάν για να πάνε στα σύνορα Μεξικού και ΉΠΑ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ…ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ…ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!…ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΆΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ!!!…


ΕΚΤΑΚΤΟ -Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι ΗΠΑ – Ν.Τραμπ: «Θα συντρίψω τον Σόρος» – Ανακοινώθηκε από Λευκό Οίκο -Γερουσία

Εσκασε η “βόμβα” στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην χώρα. Αυτό αποκάλυψε πριν λίγο ο ηγέτης της ρεπουμπλικανικής πλειοψηφίας στην Γερουσία, Μιτς Μακ Κόνελ, και αμέσως μετά το επιβεβαίωσε ο Λευκός Οίκος!

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου του, Σάρα Σάντερς:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ >> https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/751430_ektakto-se-katastasi-ektaktis-anagkis-oi-ipa-ntramp-tha-syntripso 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr