Home Greek News Προσλήψεις στην ΕΥΠ την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου! Αντι για τους ιερείς περισσότεροι πράκτορες να μας κατασκοπεύουν!

Προσλήψεις στην ΕΥΠ την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου! Αντι για τους ιερείς περισσότεροι πράκτορες να μας κατασκοπεύουν!

by _
0 comment 249 views

Προσλήψεις στην ΕΥΠ την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου! Αντι για τους ιερείς περισσότεροι πράκτορες να κατασκοπεύουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

ΟΙ …ΕΡΩΤΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ…!!!  ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ…!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες/Καλιφόρνια | 14 Φεβ, 2019 | 17:00 | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

Προσπαθούν από το απόγευμα τα πασοκοσυριζαίικα σαίνια της ΕΥΠ ν´ ανεβάσουν στο επίσημο σάιτ της Υπηρεσίας τον πολυαναμενόμενο Διαγωνισμό της υπηρεσίας για Προσλήψεις!!! Ναι καλά καταλάβατε… Οι Εθνοπροδότες του ΣΥΡΙΖΑ πετάνε τους ιερείς μας έξω από το δημόσιο για να προσλάβουν πράκτορες να μας παρακολουθούν… Μα καλά ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου βρήκαν οι γεροντοκαψούρηδες μακάκες να την βγάλουν…;;; Σε ποιαν ή σε ποιες έχουν τάξει πρόσληψη…;;; Αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να τα καταφέρουν ακόμα γιατί το μαγαζί το έχουν καταντήσει μπουρδέλο…!!! Και μετά σου λένε ότι η ΕΥΠ σύμφωνα με το νόμο 3649/2008 (Άρθρο 4, παρ. 7 & 8) Αποτελεί Τεχνικής Φύσεως Αρχή Ασφαλείας Πληροφοριών (INFOSEC) και μεριμνά, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4 του άρθρου 2 του π.δ. 325/2003 (ΦΕΚ 273 Α΄), για την ασφάλεια των εθνικών επικοινωνιών και συστημάτων τεχνολογίας πληροφοριών, καθώς και για την πιστοποίηση του διαβαθμισμένου υλικού των εθνικών επικοινωνιών.

ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η πιστοποίηση παρέχεται έναντι καταβολής παραβόλου, το ύψος του οποίου καθορίζεται με κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομίας και Οικονομικών.

ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΥΠ Ορίζεται ως η Εθνική Αρχή Αντιμετώπισης Ηλεκτρονικών Επιθέσεων, η οποία μεριμνά για την πρόληψη και τη στατική και ενεργητική αντιμετώπιση ηλεκτρονικών επιθέσεων κατά δικτύων επικοινωνιών, εγκαταστάσεων αποθήκευσης πληροφοριών και συστημάτων πληροφορικής, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 2 του π.δ. 325/2003. ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΑΙΝΙΑ ΤΟΥ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ δεν μπορούν να ανεβάσουν μια απλή Προκήρυξη στο σάιτ της υπηρεσίας εκτός και εάν κάποιοι εκεί στο Μέγαρο Μαξίμου τους τράβηξαν το αυτί λόγω της ημέρας…!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr