Home Greek News Ντοκουμέντο: Τα ηχητικά της αστυνομίας από την τραγωδία στο Μάτι με τους 100 νεκρούς

Ντοκουμέντο: Τα ηχητικά της αστυνομίας από την τραγωδία στο Μάτι με τους 100 νεκρούς

by _
0 comment 127 views

Ντοκουμέντο: Τα ηχητικά της αστυνομίας από την τραγωδία στο Μάτι με τους 100 νεκρούς

Διαβάστε πρώτα το ακόλουθο άρθρο για τις φωτιές στην Ελλάδα από το NewsBomb.gr και μετά το δικό μας αποκαλυπτικό άρθρο που αποκαλύπτει τις…ΑΘΕΑΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ της όλης τραγωδίας αυτής….


Μάτι. 23 Ιουλίου 2018. Εκατοντάδες άνθρωποι προσπαθούν να σωθούν από τις φλόγες που έρχονται κατά πάνω τους. Άλλοι πέφτουν στη θάλασσα να σωθούν, άλλοι μπαίνουν στα αυτοκίνητά τους για να φύγουν όσο πιο γρήγορα μπορούν από την κόλαση… Δυστυχώς 100 συμπολίτες μας δεν τα καταφέρνουν και χάνουν τη ζωή τους. Ποιος έφταιξε για αυτή την τραγωδία, τι πήγε στραβά;

Ηχητικά ντοκουμέντα της αστυνομίας από την τραγωδία στο Μάτιήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα «Καθημερινή» που παρουσιάζει το χρονικό των γεγονότων την ημέρα της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική, όπως αυτό αποτυπώθηκε λεπτό προς λεπτό στα ηχητικά της Άμεσης Δράσης και της Τροχαίας.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της 23ης Ιουλίου 2018, δέκα λεπτά πριν από τις πέντε.

Τότε υπήρξε ενημέρωση για καπνό στο Ντράφι. Για λίγα λεπτά υπήρξε η εντύπωση ότι ο καπνός ερχόταν από την άλλη μεγάλη φωτιά που είχε προηγηθεί εκείνη την ημέρα στη Δυτική Αττική, στην Κινέτα.

Στις 17:43 αστυνομικός ενημερώνει το κέντρο επιχειρήσεων: «Στο Νέο Βουτζά εδώ υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα από καπνούς, δεν υπάρχει ορατότητα και δεν υπάρχουν πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο να ενημερωθούν να έρθουν προς τα εδώ. (…) Κέντρο απαραιτήτως οι δυνάμεις στο Νέο Βουτζά πολλές και οι δυτικές ειδικά να ανέβουν προς τα εδώ».

Στις 18:18:25 αστυνομικός διαβιβάζει στον ασύρματο: «Έφτασε η φωτιά κάτω στη Μαραθώνος». Λίγα λεπτά αργότερα δίνεται σήμα στις αστυνομικές δυνάμεις για εκτροπές αυτοκινήτων. Η φωτιά έχει πλησιάσει σε σπίτια και ζητείται από τους αστυνομικούς να μην έρχονται αυτοκίνητα από τη Μαραθώνος.

19:27:59. Αστυνομικός που είχε αναλάβει να διακόψει την κίνηση των οχημάτων όσο η φωτιά σάρωνε το Κόκκινο Λιμανάκι και το Μάτι ακούγεται ταραγμένος στον ασύρματο: «Έχουμε αποχωρήσει από το σημείο δεν γίνεται να κάνουμε εκτροπή, κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα όλοι έχουνε σπίτια εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε εκτροπή στο σημείο θα μας πατήσουν».

Στις 22:14:48 δίνεται η πρώτη εντύπωση στα ηχητικά της αστυνομίας για το μέγεθος της καταστροφής. Αστυνομικός ενημερώνει ότι στο Κόκκινο Λιμανάκι έχουν καεί γύρω στα 30 αυτοκίνητα και ότι βρίσκονται περίπου 800 άτομα εγκλωβισμένα στην παραλία.

Περίπου μία και μισή ώρα αργότερα, στις 23:47:55 αστυνομικές δυνάμεις ειδοποιούνται για να μεταβούν στην οδό Πανός στο Νέο Βουτζά. Τους ενημερώνουν ότι υπάρχουν συμβάντα Ε10 από την πυρκαγιά. Ο κωδικός Ε10 σημαίνει «ανεύρεση πτώματος».


ΗΞΕΡΕ Ο ΤΡΙΣΠΡΑΣ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ & ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ!!! Ο ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ & ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!

Ο ΜΕΓΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ!!! ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ & ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ…!!!

του Ιωάννη Κουντούρη (John Kountouris στο social media) | Λος Άντζελες | 11.41 πμ | 12 Ιαν. του 2019 

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ… ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ…!!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Ή ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤ´ ΕΝΤΟΛΗΝ ΒΑΞΕΒΑΝΗ…;;;

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…

ΠΑΣΤΕ ΕΔΩ >> iWBb0fA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ…ΑΘΕΑΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ!! ΌΝΤΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ!! ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΆΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΩΣΤΟΣΟ, ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ… «ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ» ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΦΩΤΙΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ…ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??? ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ…ΑΤΖΕΝΤΑ 21 & 2030 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. …!!!…

  1. Ιδού τα όπλα λέιζερ των ΗΠΑ που έκαψαν την…ΕΛΛΑΔΑ και άλλες χώρες! Αποδείξεις 100%!

  2. Τι είπαμε πως γνώριζε η Πρεσβεία των Αμερικάνων για την ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ, ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ… #φωτιά #Ματι #ΝέαΜάκρη

Published on Dec 15, 2018

#ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ 17-09-2018. #ΟΠΛΙΚΟ #ΣΥΣΤΗΜΑ #ΤΥΠΟΥ #ΛΕΙΖΕΡ “#ΕΚΑΨΕ” ΤΟ #ΜΑΤΙ#ΑΤΤΙΚΗΣ.???? ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 ΣΤΙΣ 17-09-2018. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΕΤΑΊΡΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΤΗ ΔΙΚΗΓΌΡΟ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΟΥΠΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ ΚΎΡΙΟΣ ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΚΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ) . ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΘΕΡΜΑ. ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΉ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΥΓΝΉ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΜΟΝΟ 100 ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΗΘΕΛΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΊΚΙΑ…. ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΊ ΤΟ ΥΛΙΚΌ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΊ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ..ΜΕ ΟΠΟΙΕΣΔΉΠΟΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. #ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ #ΔΗΜΟΣΙΑ.

Και για όσους θα αμφησβητούσαν αυτό, δείτε την ακόλουθη μεγάλη έκθεση απο ΠΕΡΣΙ της ίδιας της Αμερικανικής κυβερνήσεως οπου αναφέρονταντι λεπτομερώς στο ότι έχουν πλέον ένα πολύ ανεπτυγμένο σύστημα…ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, δηλαδή, ΟΠΛΩΝ ΛΕΙΖΕΡ!!!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr