Home Greek News ΣΟΚ: Βραβεύτηκε με το ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ των Εβραίων ο Ντόναλντ Τράμπ!

ΣΟΚ: Βραβεύτηκε με το ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ των Εβραίων ο Ντόναλντ Τράμπ!

by _
0 comment 243 views

ΣΟΚ: Βραβευμένος αρκετές φορές διαχρονικά με το καμπαλιστικό Βραβείο του Δέντρου της Ζωής των Εβραίων ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ!!!

Από τις αρχές του 2016 και μετά, εγώ προσωπικά προειδοποιεί τους Αμερικανούς και τους Έλληνες για αυτόν ΑΠΑΤΕΩΝΑ-ΟΛΚΗΣ και άρχι-ΠΡΑΚΤΟΡΑ των Εβραίων ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, και παρ ‘ολο που έχω αποδείξει περιτράνως ΠΟΙΟΣ πραγματικά ειν’ ο Τράμπ, υπάρχουν αρκετοί ΠΡΟΔΟΤΕΣ εκεί έξω που συνεχίζουν να τον υποστηρίζουν. Π.χ., παρ’ όλο που ο Τράμπ έχει βάλει στόχο τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος (βλεπε Σκοπιανό, Μνημόνιο, κτλ), συνεχίζουν να υπάρχουν τόσα πολλά «ΚΟΡΟΙΔΑ» ΕΛΛΗΝΕΣ που ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να ξυπνήσουν σε αυτήν την πραγματικότητα ξεπουλώντας έτσι…ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΑΤΡΙΔΑ γιατί αδυνατούν να κόψουν αυτήν την βλακεία (που την βλέπουν ΠΑΝΤΟΥ) που λέγεται…ΨΕΥΤΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ!!!

Δείτε τώρα το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε και διαβάστε μετά ΟΛΑ τα παρακάτω άρθρα που έχουμε δημοσιεύσει τα τελ. χρόνια για τον Τράμπ, μπας και ξυπνήσουν τελικά μερικοί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘ ΚΑΙ…ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr