Home Greek News Ο Πάνος Καμμένος διέγραψε τον Θανάση Παπαχριστόπουλο από τους ΑΝΕΛ

Ο Πάνος Καμμένος διέγραψε τον Θανάση Παπαχριστόπουλο από τους ΑΝΕΛ

by _
0 comment 184 views

Ο Πάνος Καμμένος διέγραψε τον Θανάση Παπαχριστόπουλο από τους ΑΝΕΛ


Τη διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ανακοίνωσε σήμερα ο Πάνος Καμμένος.

Με επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο κ. Καμμένος διέγραψε τον κ. Παπαχριστόπουλου από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Σας δηλώνω ότι ο βουλευτής Παπαχριστόπουλος Αθανάσιος από σήμερα 8 Φεβρουαρίου 2019 δεν ανήκει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα «Ανεξάρτητοι Ελληνες – Εθνική Πατριωτική Δημοκρατική Συμμαχία», αναφέρει η επιστολή.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, δεν υφίσταται πλέον η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, καθώς δεν έχει πέντε βουλευτές που να έχουν εκλεγεί με το κόμμα, πως προβλέπει ο Κανονισμός της Βουλής.

Πλέον ο Πάνος Καμεμένος μένει με τέσσερις βουλευτές, οι οποίοι εξελέγησαν στις εθνικές εκλογές με τους ΑΝΕΛ – και τον Αριστείδη Φωκά, ο οποίος είχε εκλεγεί με την Ένωση Κεντρώων, είχε στη συνέχεια ανεξαρτητοποιηθεί, και πρόσφατα είχε προσχωρήσει στην ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Σύμφωνα και με την γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής, κοινοβουλευτική ομάδα συγκροτεί ένα κόμμα με πέντε βουλευτές που εξελέγησαν στις γενικές εκλογές με το ψηφοδέλτιό του. Κατόπιν της διάλυσης της ΚΟ των ΑΝΕΛ, όλοι οι βουλευτές τους θεωρούνται από σήμερα ανεξάρτητοι βουλευτές. 

 

51351633 317094305612283 5594579886728544256 n

Περισσότερα σε λίγο…

Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr